ay kızlar henuz gectı elıme lenslerim dun gunduz gozune gecebildigim tek foto.devamı gelecek :))))))
sagol tatlım diamond colors light bluecnm lenslerinin çok hoş durmuş markasını yazarmısın ltf.:dance:
tatlısım rainbow elite line bal rengi bence cok hos ya da rainbow fıstık yesilini dusunebilrsin bu 2 side oldukca dogal bence =)
işte bu tonlarda bi lens yukardakinin devamı arkadaşlar lütfen bulmam lazım bu lensi yardımcı olursanız çok sevinicemfisfisfis
kızlar aranızda amazon gry lens kullanan vardı sanırım..kullananlar nasıl memnunmu..yani dokusu rengitamolarak nasıl duruyor?damarlanma vs varmı?almayı düşünüyorum da..
..damarlanma en sinir olduğum sorun bir lenste..arkadaş mavisini koymuş gerçekten de var damarlanmatatlım ben amazon grey kulladım pekte kullandıgımda sayılmaz aldıgım gun cöpe gitti ben pek hoslanmadım ama begenenler de olabiliyor a.s damarlanma sophistic kadar olmasada var a.s
Merhabalarr..
ImageShack - Image Hosting :: 73064125hz9.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 55589536jj2.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 47156846vu5.jpg
(Kusura bakmayın resimleri şimdilik böyle eklemek zorundayım :çok üzgünüm: )
1.resim kendi gözüm, 2.si freshlook hareli yeşil, 3. de amazon mavi. Resimlerde biraz koyu çıkmışlar, normalde daha açık. Yeşil maviye göre bende daha doğal durdu.
Sizce nasıl??? fisfisfis
kızlar aranızda amazon gry lens kullanan vardı sanırım..kullananlar nasıl memnunmu..yani dokusu rengitamolarak nasıl duruyor?damarlanma vs varmı?almayı düşünüyorum da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?