cnm bunlar benim amazon gri lenslerim merak etmissin ,resim ekledim senin icin,umarım hoşuna gider ben memnunum .gayet doğal olduğu konusunda herkes benle hem fikir
sengözlerimebaksanab.sanada tavsiye ederim. resme bakıp fikir sahibi olursun ins.
a.sinanamıyorum ya bende amazon greyler cok cok kotu durmustu gercekten gozden goze degisiyor durusu a.s sende yesilimsi daha dogal duruyor[/QUOTE
gerçekten harika durmuş...gözlerin normalde hangi renk??
a.sinanamıyorum ya bende amazon greyler cok cok kotu durmustu gercekten gozden goze degisiyor durusu a.s sende yesilimsi daha dogal duruyor[/QUOTE
gerçekten harika durmuş...gözlerin normalde hangi renk??
cnm benim goz rengim ela ,gunesdede bayaga acilan ela diyim sana ............:sm_cool:
b&l un nerdeyse bütün renklerini denedim bana en yakışanı green ocean oldu fakat gözümü tam kapatmıyor ve biraz batma yapıyor vazgeçmek zorunda kaldım.fresh look un bir kaç rengini kullandım ama hoş durmuyor,kullanmadıklarım yani diğerleri zaten işe yaramaz göze rengi vermiyor belli olmuyor bile.bir kaç aydır amazon kullanıyorum iyi gibi ama asıl istediğim mavi tonları.elegance ın testerlarını denedim bence cok sahte duruyorlar aynı sekılde rainbowları da denedim çok yapay duruyorlar orta delik acaip büyük lens oldugunu çok belli ediyor.bir arkadas burada baush&lomb un optima serisinden foto koymus ve artık üretilmediğini yazmış.o renk gercekten güzelmiş.sırada durasoft var.
Daliah şekerim Diamonds Light Blue lenslerinin daha yakın resimlerini koyabilir misin? Gün ışığında ve daha yakından olursa çok iyi olur. Kendi göz rengin ela mıydı? Şimdiden teşekkürler.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
tabiki buyrunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:teytey:
tabi tatlımm.eve gıdeyım cekerim canımmmmmmmmmmmmmm :)
yaa bu gerçek göz gibi çok güzell daliah acaba lensi kutuda çekermisin dokusunu çok merak ediyorum custom lensler gibi galiba :1shok::1shok:delikafaduldendelikafadulden
Tamm istediğimmm göz rengi...Çok güseeellll ..Ama senin göz renginde açık...Ben tam bilmiyorum bu hareli mi haresiz mi ?
:ecrin_bebek:
hareli canım.ama bende pek ole durmadı.mavi bile durmadı ya neyse :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?