Ben burdaki fotoğrafa bayılmıştım. Elegance'lar daha turkuazımsı mı bana mı öyle geldi? Benim de koyu kahve gözlerim. Senin en doğal mavin neydi bugüne kadar GalPal?
kızlar yani diamonds deneyipte alıcak olan biri olarak sunları soylemek istiyorum evet pupıl boslugu biraz genis ama kesinlikle ne rengi rainbow sky blue nun rengine benziyor ne de pupıl boslugu bende bircok lensi denemıs biri olarak sunları soylucem bundan daha iyi durucak mavi lens bulmanız cok zor cok fazla denemek fln istiyorsanız bunu satan yerlere telf acın gorusun o yerle Ben izmirde oturan birisi olarak oyle yaptım İnsanları yargılamayın lutfen fikir edinememiz için koymus fot larını
daliahın gozbebegi buyuk oldugu için ona tam gelmıs benim gozbebegim kucuk oldugu için pupıl boslugu biraz genis oldu ama sadece biraz tekrarlıyorum rainbow kadar deil
kızlar son olarak sunu dicem kesinlikle buradakı resimlere bakarakta lens fln almayın testerini fln istetin benim denemeden aldıklarım cope gitti
kızlar yani diamonds deneyipte alıcak olan biri olarak sunları soylemek istiyorum evet pupıl boslugu biraz genis ama kesinlikle ne rengi rainbow sky blue nun rengine benziyor ne de pupıl boslugu bende bircok lensi denemıs biri olarak sunları soylucem bundan daha iyi durucak mavi lens bulmanız cok zor cok fazla denemek fln istiyorsanız bunu satan yerlere telf acın gorusun o yerle Ben izmirde oturan birisi olarak oyle yaptım İnsanları yargılamayın lutfen fikir edinememiz için koymus fot larını
daliahın gozbebegi buyuk oldugu için ona tam gelmıs benim gozbebegim kucuk oldugu için pupıl boslugu biraz genis oldu ama sadece biraz tekrarlıyorum rainbow kadar deil
kızlar son olarak sunu dicem kesinlikle buradakı resimlere bakarakta lens fln almayın testerini fln istetin benim denemeden aldıklarım cope gitti
ha evet bu göz rengi değiştirme ameliyatı :)
Evet ta kendisi :) senin profil resmindeki kim ya da sen misin o? Çok hoş zarif bir hatun ya
zaten elite gri ,fantasynin açık grisiyle aynı....fark hareli olması. tonlar aynı. yalan söyleyecek değilim herhalde.. haziranda bunu yazmıştım. okuyan arkadaşlarım var... birebir aynıydı... çünkü o zamanlar diamonds almak istiyordum. sırf onun için gittim. ve aynı olduğunu görünce rainbowu aldım. aslında 0 üç renkte birebir aynı. rainbowun grileriyle diamondsın açık grisi..rainbow elite grey le mı aynıydı yoksa rainbow fantasy greyle mı Ben elite nin grey denedim alakası bile yoktu ama fantasy ile aynı diyorsan bilemem işte ...
zaten elite gri ,fantasynin açık grisiyle aynı....fark hareli olması. tonlar aynı. yalan söyleyecek değilim herhalde.. haziranda bunu yazmıştım. okuyan arkadaşlarım var... birebir aynıydı... çünkü o zamanlar diamonds almak istiyordum. sırf onun için gittim. ve aynı olduğunu görünce rainbowu aldım. aslında 0 üç renkte birebir aynı. rainbowun grileriyle diamondsın açık grisi..
siz önce şuna cevap verin. o yeşil göz diamondsun açık mavisi mi. yoksa gerçek bir göz mü.... bu kadar gerçek bir lens yapılamadı henüz. ben gördüğüme ve denediğime yani gözlerime inanırım...
merhaba kızlar benimde bikaç lens denemem oldu ilk olarak freshlookun grisini almıştım gerçekten iğrençti ölü balık gibi duruyordu. sonra yine freshlookun yeşilini aldım o güzeldi ama yine de çok bellioluyo lens olduğu. daha sonra b&l blue kullandım aslında hala da kullanıyorum rengi güzel ama çok dikkat çekici. elegance softun 3 ton yeşili gerçekten süperdi ve ffiyatı da çok uygundu ama bi süre sonra batma yaptı şimdi de freshlook colors un düz yeşilini sipariş ettim bakalım o nasıl çıkacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?