canım pekı hani gözleri daha süt oldugu ıcın zararlı olmaz mı ?
Yani bana da kullanan arkadaşlarıma da hiçbir şey olmadı. Zaten şeffaf lenslerin su oranı artık çok yüksek. Varlığı yokluğu belli değil. Gözünün tam ölçüsünde bir lensi mikrop aldırmadan kullanırsa sorun olmaz diye düşünüyorum. Kullan atları doktoruna bir sor istersen.
Siyahlar da mı ordan? Şu barbie black dedikleri mi? Onu ben de çok merak ediyorum aslında
solotica natural quartzo
:hooray:
Daliah lenslerin süper görünüyor, çok doğallar ve sana çok yakışmış. Bunlar Diamond Light Blue muydu? Senin doğal göz rengin nasıl? Ela ise çok sevinirim lensleri daha iyi değerlendirebilirim o zaman. Doğal göz renginin de fotosunu koyarsan çok sevinirim.
Dark Blue nasıl durmuştu onu çok merak ettim.
NEFERTARİ,
İstanbul'da deneyebileceğiniz bir yer maalesef yok. Burada satanlar da istek üzerine Brezilya'dan söylüyorlar, yani ellerinde lenslerden yok.
bir başkasında natural tocuh baby blue
Daliah çok güzel lenslerin gerçekten ancak daha yakın çekme ihtimain yok mu makro çekim de daha iyi anlaşılr da ondan yani nazar değmesin maşallah diyelm
Tesekkurler tatlım amin aminnn.
farkındaysan lensin olduguna dair tek isaret lensin seffaf çizgisi :))))) :teytey:
Tesekkurler tatlım amin aminnn.
farkındaysan lensin olduguna dair tek isaret lensin seffaf çizgisi :))))) :teytey:
Bana da doğal göz gibi geldi. Bu resimde bulunan gözdeki derinliği hiç bir lens taklit edemez diye düşünüyorum. Bir de arkadaşımızın aldığı lens açık mavi değil miydi? Bu resimdeki basbayağı yeşil.. Umarım bu konuya açıklık getirebilir.
Şahsen bu kadar pahalı bir lensi denemeden asla almam. Öte yandan neden 600 ytllik bir lens 160 ytllik bir lens ile aynı olsun onu da anlamadım. O nedenle sırf merakımdan gidip deneyebilirim ancak asla denemeden almam. Almak isteyen arkadaşlara da denemeden almamalarını tavsiye ediyorum.
bende anlamadım. neden birebir aynı ama fiyat farklı diye sordum hatta. lens uzmanı bilemiyorum, belki kullanılan materyal farklı olabilir dedi.... ama görünüş,inan, birebir aynıydı....
evet hatta koyu mavi diye almış ,ama açık mavi çıkmış. haklısın. bu göz yeşil. diğeri mavi ............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?