Gecmis olsun canimKizlar evden cikmazken hasta olduk. Oglum nezleydi okulda arkadasinsan kapmus. Zaten bütün cocuklarin burnu akıyornus. Kızımda 2 gündür nezle. Burnu akıyor sürekli aspiratörle temizliyorum. Bugün benimde agzim burnum akmaya basladi. Korona mi olduk diye korkmaya basladim. Ev hastaneye döndü. Benim cocuklarla ilgilenmekten hastaligimi yaşama lüksüm bile yokaman sizler dikkat edin.
Saf saf durur sonra dedikoduyla takimi birbirine katar herkesin arasini bozar emin misinKv çağır takima gelsin
Yok yok kalsın o zaman su an aksiyonu kaldiramamSaf saf durur sonra dedikoduyla takimi birbirine katar herkesin arasini bozar emin misin
Sagol canimGeçmiş olsun
Ayni durumdayiz bizde canim gecmis olsunKizlar evden cikmazken hasta olduk. Oglum nezleydi okulda arkadasinsan kapmus. Zaten bütün cocuklarin burnu akıyornus. Kızımda 2 gündür nezle. Burnu akıyor sürekli aspiratörle temizliyorum. Bugün benimde agzim burnum akmaya basladi. Korona mi olduk diye korkmaya basladim. Ev hastaneye döndü. Benim cocuklarla ilgilenmekten hastaligimi yaşama lüksüm bile yokaman sizler dikkat edin.
Sağolasın kaptanımKolay gelsin canim
KV neden çoğunlukla saf duruşlu bir sinsiSaf saf durur sonra dedikoduyla takimi birbirine katar herkesin arasini bozar emin misin
Gaptanım
NabersinGaptanım
Sagol canim
Ayni durumdayiz bizde canim gecmis olsun
Amin canim cümlemizeSizede çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin hepimize
Tecrübe etmişler uyanıklarKV neden çoğunlukla saf duruşlu bir sinsi
Iyi aksamlar canimİyi akşamlar
Gecmis olsun cano. Delta da grip gibiKizlar evden cikmazken hasta olduk. Oglum nezleydi okulda arkadasinsan kapmus. Zaten bütün cocuklarin burnu akıyornus. Kızımda 2 gündür nezle. Burnu akıyor sürekli aspiratörle temizliyorum. Bugün benimde agzim burnum akmaya basladi. Korona mi olduk diye korkmaya basladim. Ev hastaneye döndü. Benim cocuklarla ilgilenmekten hastaligimi yaşama lüksüm bile yokaman sizler dikkat edin.
Okul fena değil. İki gün bekledim yarin beklemeyecegim 3 saat duracak.Iyi aksamlar canim
Nasil geçti iki gunluk okul maceraniz
Okul fena değil. İki gün bekledim yarin beklemeyecegim 3 saat duracak.
Benim yüzüm yok gelmeye de gelmezsem daha da kötü olacak diye kirbaclanmaya geldim
Afiyet olsun.....Okul fena değil. İki gün bekledim yarin beklemeyecegim 3 saat duracak.
Benim yüzüm yok gelmeye de gelmezsem daha da kötü olacak diye kirbaclanmaya geldim
Gecmis olsun cano. Delta da grip gibi
Afiyet olsun canim öğlen yemegin yanina salata yoğurt ekleseydin keskeKızlar bugünki menüm
Sabah domates salatalik biber söğüş 1 parca peynir 3 siyah 2 yesil zeytin 1 tatli kaşığı erik marmelatı çay 1 dilim ekmek
Ara 1 haslanmis yumurta
Ara 1 elma
Öğle yesilmercimek çorbası/yemegi
Ara 2 si bir arada nescafe
Aksam mercimek çorbasi 1 dilim ekmek 1 tas yogurt
Birazdan ıhlamur içerim
2litre su
Zipzip-