Evet duadan baska bise gelmiyo elimizdenoovvvvv
şu an yaşaması bile mucize bağırsak patlaması sonrası anın da ölenler çok oluyor , rabbimin mucizesi çok gülüm inşallah arkadaşının annesi de yaşar
senin şu an tek yapabileceğin dua etmek ve arkadaşını her gün arayarak destek olmak , başka elden bir şey gelmez
Burdan kopunca haklısın canım diyet daha doğrusu dengeli beslenme hayatımızın bir köşesinde hep olmaliYok kız ole demek istemedim
iyi canım devam et vazgeçme sakin sen iyi kilo veriyorsun
Bende biraz aldım iki gündür yine diyete devam ediyorum yarın güzel ekşi bekliyorum inşallah
Bende 1 gün dikkat etmesen hemen alıyorum burdan kopmamak lazım
Çıkamıyorum da çıksam sıkıntı olmayacakBenimde iki gündür öyle neden ki
İnşallah canımArtın çok az dikkat edince cumaya güzel eksi gelecek inşallah
İnşallahBol eksiler getirsin inşallah cnm
Maşallah canım baya bağ bahçe var herhaldeErik toplama işleri var 11 gibi gelirim kizlar
Keşke yeseydimCanım yoğurt ye yada salata ye havuç ye
Oldu da bi işe yaramadı bakalım yarın tartı ne diyecekAfiyet olsun canım
Aksami erken kapatmissin karnın gurul gurul olcak
Afiyet olsun canım
Bugün klasik ekmeksiz kahvaltı yaptım bakalımBugunde devam et Yarın degisim olmazsa daha dolu menuler oluştur kendine
Valla bir heves başladım cuma tartı sasirtsa bari bugün Dukan birasi yaptım onu içimcem sabah ta detox çayı içtimAha bi tane daha ben bugun kahvaltiyi guzel yaptim aksamda yesil fasulye yogurt yiyecegim
İnşallahInsallaj hepimizde aynisi olmus
Hiç aklıma gelmedi kaptanımGunaydin canim
Tartida yag su oranina baktın mi peki odem vardir belki
Hergun olsa iyi canım ama becerebilirsem bu hafta cuma ve pazartesi tartilicamCanim sen hergun tartiliyomusun diyette yapilan en buyuk hatalardan biri
Haftada 1gun ideal biz 2 tartiliyoruz zaten
Eksi süper bakalım şimdilik benim çakılı kaldı yarın ne diyecekHepimizinde regli yakinmis belki ondan olmqdi ben dun fasylye yedim _200 :)
Ekmek diyette pek tuketmem ben canimNormal beslenmeye geçerken ekmeğe dikkat et canım ağır diyet sonrası normal beslenme artı getirir sebze protein agirlikli beslenmeye çalış
Ayy gazan mübarek olsun senindebenim kızda basladi 1 e
Offf rabbim yardimcisi olsun çok üzüldümCok uzucu bi haber aldim
Arkadasimin annesi babasi Turkiyeden belcikaya gelmek icin yola cikmisti dun. Gece tirin altinda kalmis araba
Tirci alkolluymus
Annesi agir hastanede
Okadar uzuldumki dondum kaldim suan yerimden kalkamiyorum
4 bahce var canim 3 unde ekili sebze var ,eskiden 1 bahce yetiyordu simdi 3 e ciktik:)Maşallah canım baya bağ bahçe var herhalde
Sağol canımhadi bakalımm afiyet olsun
GeldiBenim yerimede uzan
Hım iyi bekle bakalim
Bende kalkarsa kıçım süpürge yapcam
Oooo duş alip kahve bile içtimSağol canımteşekkür ederimgel
Geldiyaptinmi sen
Anladım kaptanım Allah bol bereket versin toplamak içinde kolaylık versin4 bahce var canim 3 unde ekili sebze var ,eskiden 1 bahce yetiyordu simdi 3 e ciktik:)
Babam emekli olunca daha dogrusu dukkani kapatinca koyde vakit geçirmeye başladı :)
bizim dualarımız arkadaşının annesiyleEvet duadan baska bise gelmiyo elimizden
Insallah bir umut iyilesir
12 saat oldu hala bi gelisme yok annesinde
Allah razi olsunbizim dualarımız arkadaşının annesiyle
şükür varda ekip biçiyorsunuz gülüm ,iyi ki annenle sen de seviyorsunuz bağ bahçe yoksa çok büyük eziyet olurdu herkese ,4 bahce var canim 3 unde ekili sebze var ,eskiden 1 bahce yetiyordu simdi 3 e ciktik:)
Babam emekli olunca daha dogrusu dukkani kapatinca koyde vakit geçirmeye başladı :)
çok güzel yağdan gitmişDiyetisyenden geldim. 500 gr yağdan gitmiş, odemim artmış. Yağ oranı 17 olmuş, çok şükür almamışımZipzip- E Elif_Eylul Bu geceden itibaren menü yazarım artık. Bugün farkettim, diyetisyenim tartısı 1 kg düşerek veriyor üzerinde ki kıyafet olarak dusuyormus [/USER]
Sagol canim cok gec yetisiyor Temmuz sonu ürün vermeye başlıyor yaklasik 3 ay toplayip yiyebiliyoruz ama 2 aydir pazara gitmedikAnladım kaptanım Allah bol bereket versin toplamak içinde kolaylık versindalından yemek gibisi yok ya evimin yakınında ufak bi bahcem olsa herşeyden az az eksem ohh
Ne guzel canim yuzde 17 yag oraniDiyetisyenden geldim. 500 gr yağdan gitmiş, odemim artmış. Yağ oranı 17 olmuş, çok şükür almamışımZipzip- E Elif_Eylul Bu geceden itibaren menü yazarım artık. Bugün farkettim, diyetisyenim tartısı 1 kg düşerek veriyor üzerinde ki kıyafet olarak dusuyormus [/USER]
Tospik, Tospik canım arkadaşımDiyetisyenden geldim. 500 gr yağdan gitmiş, odemim artmış. Yağ oranı 17 olmuş, çok şükür almamışımZipzip- E Elif_Eylul Bu geceden itibaren menü yazarım artık. Bugün farkettim, diyetisyenim tartısı 1 kg düşerek veriyor üzerinde ki kıyafet olarak dusuyormus [/USER]
Seviyorum yaa ben zaten okulunu okudumşükür varda ekip biçiyorsunuz gülüm ,iyi ki annenle sen de seviyorsunuz bağ bahçe yoksa çok büyük eziyet olurdu herkese ,
hepimizden razı olsun gülümAllah razi olsun
ee o zaman uygulamalı tam öğreniyorsun işte ne güzeeellllSeviyorum yaa ben zaten okulunu okudum
Gerci uniye giderken bu kadar ilgili değildim cok seyde öğretmediler :)
Birazda tembel bir ogrenciydim
Mesela bu sene domateslere zarar veren bir otu tespit ettimee o zaman uygulamalı tam öğreniyorsun işte ne güzeeellll