- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Selam canim en iyisini yapmışsınSelam kızlar napıyosunuz. Genel olarak son günlerde bi mod düşüklüğü oldu bende okuldaki 58373637449 tane sorundan dolayı ama kaderimse çekerim dedim toparlandim bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canim en iyisini yapmışsınSelam kızlar napıyosunuz. Genel olarak son günlerde bi mod düşüklüğü oldu bende okuldaki 58373637449 tane sorundan dolayı ama kaderimse çekerim dedim toparlandim bugün
Korumadayim 2 haftadır da yemeği oturtamadim, ya az yiyorum ya abartılı. Buraya yazarak belki mantıklı bir şey olurSagol canim cok gec yetisiyor Temmuz sonu ürün vermeye başlıyor yaklasik 3 ay toplayip yiyebiliyoruz ama 2 aydir pazara gitmedik
Patatesi bile bahceden söküp yiyoruz
Ama zor oluyor ya toplamasi birde topladiktan sonra curumeden urunu ne yapilacaksa ayarlamak gerekiyor ,tursu ,kurutma buzluga atma gibi
Ne guzel canim yuzde 17 yag orani
Koruyacak misin bu kilonu canim daha vermeyi düşünüyor musun
Olabilir belki canim ,menuleri yaz ornek alayim bendeKorumadayim 2 haftadır da yemeği oturtamadim, ya az yiyorum ya abartılı. Buraya yazarak belki mantıklı bir şey olur
hoş geldiiinnn ponimmmmmSelam kızlar napıyosunuz. Genel olarak son günlerde bi mod düşüklüğü oldu bende okuldaki 58373637449 tane sorundan dolayı ama kaderimse çekerim dedim toparlandim bugün
Kiz sen keşke yakınımda olsaydın. Akşama kadar geyik yapardık, aynı kafadayız valla bam bam bam Arada lafını da sokmuş kaşla göz arasıTospik, Tospik canım arkadaşım
Hiç yalnız bırakmadım hep yanındayım
Tospik, Tospik sen çok sevimlisin
Seni çok sevdiğimi bilmelisin
Kendine arkadaş bulmuşsun
Beni ne çabuk unutmuşsun. Nereye...
Nereye gidiyorsun Tospik'im
Nereye gidiyorsun...
Tospik, Tospik canım arkadaşım
Gitme birlikte oyun oynayalım
Tospik, Tospik canım arkadaşım
Gidersen eğer kimle oynayacağım.
vaaayyy cidden öğreniyorsun domatesin dallarına zarar veren ot olduğunu bile bilmiyordum , harikasıınnnMesela bu sene domateslere zarar veren bir otu tespit ettim
Bu ot uzun yıllardır vardı ama bu sene daha cok zarar vermeye basladi domatesin dallarini kurutuyor
Biraz arastirinca insan herseyi öğreniyor
Ayy neguzel olurduKiz sen keşke yakınımda olsaydın. Akşama kadar geyik yapardık, aynı kafadayız valla bam bam bam Arada lafını da sokmuş kaşla göz arası
Ayrık otu mu canm?Mesela bu sene domateslere zarar veren bir otu tespit ettim
Bu ot uzun yıllardır vardı ama bu sene daha cok zarar vermeye basladi domatesin dallarini kurutuyor
Biraz arastirinca insan herseyi öğreniyor
Canavar otu olarak geciyor mor renkli olaniAyrık otu mu canm?
Değişiklik iyidir aradaSüper. Maşallah canım.
Ooo Leslie yapılmış. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım.
Canım afiyet olsun.
Güzel spor. Güzel menü.
Güzel spor. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım.
Nerde hareket orda bereket devam.
Afiyet olsun canım.
Bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Spor çok güzel.
Her zaman mutlu uyan.
Eline sağlık canım.
Geçmiş olsun.
Günaydın kaptanım.
Günaydın.
Günaydın abla.
Günaydın.
Inaşallah ablaHadi iyisin
Daha da güzelleşeceksin inşallah
Geçmiş olsunCok şükür canim
Bananeeee...
Çok şükür canim
Oglum olmustu canim
İnşallah sonuc negatiftir hayirli olsun inşallah sünnetiniz
Kaç kilo oldun kaptanım?Olabilir belki canim ,menuleri yaz ornek alayim bende
Diyet moduna girmem lazim artik cok yiyemem
56-57 arasindayim bu aralar canimKaç kilo oldun kaptanım?
Kolay gelsin canimAkşam yemeğini bugünde erken kapatacağım şimdi salatami yiyip kızımı almadan önce çarşıda ki işlerimi halletmem lazım
Yok mu ? Varsa götür ....Suan canim oyle bi seftali suyu çektiki anlatamam
Çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla şifa versin aminAmiiin insallah
Arkadasima destek olmak isterdim o suan Turkiyede hastanede annesinin bagirsaklari patlamis (( durumu cok kritik
Allahim ya cok uzuldum ya
Kv çağır takima gelsinBugün kayivalidem diyet listesi istedi benden klasik diyetisyen listesi yazdım bende kaç kere sen git diyetisyene desemde