Yok canım duramıyorlar benim annem de öyle her sene bu kadar yapmicam der yaparAmin canim inşallah
Yaa 2 gunde 5 tane kabak cikiyor her zaman kabakda yenmiyor ,babam zaten yemez yaz boyuda 2 defa yedim galiba
Ee curumesin diye dagitiyor annem
Seneye kabak dikmicem diyor ama yine duramaz
Afiyet olsun canimSabah 10:30
Eki Görüntüle 2917521
aksam16:45(salatanın yarışı kaldı yiyemedim)
Eki Görüntüle 2917518 . Sıvı:2 lt su 1 lt Dukan birasi 1kupa detox çayı 1 kupa yeşilçay
Adım ( bilekliği baglayamadim telefona bende fabrika ayarlarına döndürmek zorunda kaldım )
Eki Görüntüle 2917519 Eki Görüntüle 2917523
Sağol kaptanımAfiyet olsun canim
Olsun kaptanım ne güzel KV demde yapiyor pek çeşit yapmıyor fasulye biber domates salatalık patlıcan mısır yapıyor çoğunluk la fasulye ve domates ekiyor gerisi azar azarSagol canim cok gec yetisiyor Temmuz sonu ürün vermeye başlıyor yaklasik 3 ay toplayip yiyebiliyoruz ama 2 aydir pazara gitmedik
Patatesi bile bahceden söküp yiyoruz
Ama zor oluyor ya toplamasi birde topladiktan sonra curumeden urunu ne yapilacaksa ayarlamak gerekiyor ,tursu ,kurutma buzluga atma gibi
Evde yok cnm ya, ben eve hic icecek almamYok mu ? Varsa götür ...
Gecmis olsun cnmKizlar evden cikmazken hasta olduk. Oglum nezleydi okulda arkadasinsan kapmus. Zaten bütün cocuklarin burnu akıyornus. Kızımda 2 gündür nezle. Burnu akıyor sürekli aspiratörle temizliyorum. Bugün benimde agzim burnum akmaya basladi. Korona mi olduk diye korkmaya basladim. Ev hastaneye döndü. Benim cocuklarla ilgilenmekten hastaligimi yaşama lüksüm bile yokaman sizler dikkat edin.
Bizdede cogunlugu fasulye ,domates ve biber olusturuyor digerleri azar azar yani yada artik alıştım bana az geliyorOlsun kaptanım ne güzel KV demde yapiyor pek çeşit yapmıyor fasulye biber domates salatalık patlıcan mısır yapıyor çoğunluk la fasulye ve domates ekiyor gerisi azar azar
Afiyet olsun canımSabah 10:30
Eki Görüntüle 2917521
aksam16:45(salatanın yarışı kaldı yiyemedim)
Eki Görüntüle 2917518 . Sıvı:2 lt su 1 lt Dukan birasi 1kupa detox çayı 1 kupa yeşilçay
Adım ( bilekliği baglayamadim telefona bende fabrika ayarlarına döndürmek zorunda kaldım )
Eki Görüntüle 2917519 Eki Görüntüle 2917523
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Müdür dedesiToplananlari satış yapıyor musun yoksa sadece keyfine mi
Nasil bildin ama her gun sabah sayim yapiyor bahcedeMüdür dedesi
Gecmisi bırak canim yaa cok onemli birsey yokGeçmişte kayboldum kaldığım sayfa 141
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oglunKizlar ortalikta ishal kusma salgini varmis. Kücük oglum dün geceden beri su icse cikariyordu. Gece boyu hic uyumadik. Yatak yorgan ne varsa kustu. Sabah annem hastaneye getirdi. Hastanede 4 saat kadar müsahadede kaldi. Serum taktirdik. Tahlilleri yapildi. Berbat bir gün gecirdim anlayacaginiz
Siz de çok gecmis canım inşallah daha iyidir kardeşinEvet salgın var. Kardeşimde acile kaldırılmış önce akşam sulardanmıs
Bizde eksi erikten kurma turşu yaparizkolay gelsin gülüm erikleri ne yapacaksınız , bizde erik ekşisi yapılır , reçeli marmelatı hariç
Ahh ahha bizde isyanlardayuz okulda çizgi evde çizgi bıktım diye isyan ediyorÇocuklar da alem artık duyan gören de valla biri bişe yapıyor canına sanacak :) benim oğlanla bende önce çok sevimliyiz, sakiniz, aşk böcüğü modundayız, dakikalar ilerledikçe oğlum kımıl kımıl hareketleniyor istememeye başlıyor, benimde ses tonum hafiften yükselmeye başlıyor en son bi bağırışmamız oluyor ve oğlum ' annem ben yine mutlu olalım istiyorum öyle çalışalım istiyorum' diyor. Hemen sakinleşip gülümsemelere başlıyoruz. ama dakikalar ilerledikçe hobaa sil baştan yine bu sona geliyoruz
Ne gösterisi kız daha destur okul yeni başladı bugün bizim okulda 2. Sınıflarda covid çıkmışOglen beynimiz sulandi sicaktan cocuklarin gosterisi vardi simdi gok gurultusunden durulmuyor
Benim eşimde öyle hele telefonu nefes nefese açayım noldu birşey mi oldu diye telaslaniyorErkek kafası hemen en kötüyü düşünebiliyorEvde yangın çıkmış kaza yapmış çocuklardan birine mi bişey olmuş olabilir heran Allah korusun
Kız biz okulada kendimiz giderdik şimdi okula götür okula almaya gitBen hiç annemle ders yaptığımı bilmem ..Bizim gorevimiz bizim sorumlulugumuzdu sorguladığı mi bile hatırlamıyorum yani
Dileğin dediği gibi Dukan birasini tavsiye ederimsabahtan beri araştırıyorum bende regli ödemide var onuda atarım diye düşünüyorum.
Bende çok özledim kitap okumayı ne çok okuyacak vaktim varmış 7 senedir 1kitqp bitiremedimBen ilkokulda kitap kurduydum.Cordelia
Ders arasinda kitap okurdum gizli gizli. Birgün evde paul ve virjine yi okudum. Babam dedi ki anlat bakalim. Ben bir başladim anlatmaya babam bayilcaktisonunu bitirdigimde nerdeyse uyuyacakti adam. Lise 2 de kitap yarismasina katilip dereceye girip bosna herseğe gittim. Ama o yil anksiyetem cikti, psikolojik baska seylerle panik atak gibi birsey oldum. Sonra ne ders calisabildim ne kitap okuyabildim. Hemen daralip birakir oldum. O yuzden iyi bir bolum okuyamadim universite de, kitap okumayida cocuklarla birlikte tamamen birakmis oldum. Keşke yeniden başlasam
Öğretmenlerin işi çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun canımYa kızlar bu sene okul hep problemli bu müdürü vuracam az kaldıcalistigim köyde cocuklarda bi genetik bozukluk var zihinsel olarakta yaşıtlarının hep gerisindeler. Bende sınifçı arkadslarda hep çocuklarin gec baslaması taraftarıyız ama müdür laftan anlamiyor kimseye söz hakki vermiyor. Bende özel egitim anaokuluna gitmesi önerisi olan otizimli bi ögrencim var (daha önce kücükken goturmusler okul almamış) aileyi yönlendirdim vay anam ben ögrenciyi istemiyomusum vay istemiyosaniz söyleyin getirmeyelim filan tantana yaşadik. Bi öğrenci var 1. Sınifta cocuk en az 2 yas geri kalem tutamıyor müdür kaydini almiyo cocugun anasinifina. Bana çocuğu devam eden veli kasim dogumlu cocugu icin danışıyo, hocam seneye anasinıfina gelse sonra bire baslasa nasil olur diye. Siz bilirsiniz 1. Sınifa ne kadar geç başlarsa o kadar iyi olur veli istegine bağli kayit dedim. Bu sabah müdure gelmis hocam napıyım diye müdurde git getir çocuğu demiş. Çocuklari düşünen yok bende bırakıcam artik kim naparsa yapsın diyip
Oh içimı döktum
Öylede eksik kalmışım gibi hissediyor umGecmisi bırak canim yaa cok onemli birsey yok
Aynı durumdayım bende bu hafta iyice saldım malesef . Ama buraya gelmezsem ben veremem motivasyon ihtiyacım var hele bu zamandaOkul fena değil. İki gün bekledim yarin beklemeyecegim 3 saat duracak.
Benim yüzüm yok gelmeye de gelmezsem daha da kötü olacak diye kirbaclanmaya geldim
Oy maşaallah maşaallah rabbim bereketinizi artırsın aminKeyfine canim belki ilerde satarlar :)
Amcamlarla birlikte sayiliriz onlar cok yardim etmesede,annemin annesi babasi koyde ,3 e 4 e bolunce cok kalmıyor
Fasulyeleri kurutuyoruz,35 kilo kadar tursu yaptik cikan salataaliklarin kucukleriyle
Salca yapilacak domatesler yeni kizariyor
Dolmabiber kurutuldu ,dolaba yas atildi
Yesil biber dolaba kondu ,buyuk kısmı tursu oldu
Kabaklari annem dagitti gelene gidene :)
Patlican var ama cok olmadi
Bamya var ama 1 kilo anca olmustur buzluga atildi :)
Mısır var 2-3 defa yedik gerisini yine dağıtıyor arada
Kavunlar yeni oldu sayilir :)
Cesit cok canim tek birsey ekmiyoruz
Bende okumazsam rahat edemiyorumÖylede eksik kalmışım gibi hissediyor um
Amin canim inşallahAynı durumdayım bende bu hafta iyice saldım malesef . Ama buraya gelmezsem ben veremem motivasyon ihtiyacım var hele bu zamanda
Oy maşaallah maşaallah rabbim bereketinizi artırsın amin
Sağol canım, kardeşim iyi de bu sefer annem hastalanmış, bayılmış. Allahım hasta olanlara sen şafi.ismiyle şifalar ihsan eyle hayırlısıyla aminÇok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oglun
Siz de çok gecmis canım inşallah daha iyidir kardeşin
Bizde eksi erikten kurma turşu yapariz
Ahh ahha bizde isyanlardayuz okulda çizgi evde çizgi bıktım diye isyan ediyor
Ne gösterisi kız daha destur okul yeni başladı bugün bizim okulda 2. Sınıflarda covid çıkmış
Benim eşimde öyle hele telefonu nefes nefese açayım noldu birşey mi oldu diye telaslaniyor
Kız biz okulada kendimiz giderdik şimdi okula götür okula almaya git
Dileğin dediği gibi Dukan birasini tavsiye ederim
Bende çok özledim kitap okumayı ne çok okuyacak vaktim varmış 7 senedir 1kitqp bitiremedim
Öğretmenlerin işi çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun canım
Cok gecmis olsun Allah sifa versin canimSağol canım, kardeşim iyi de bu sefer annem hastalanmış, bayılmış. Allahım hasta olanlara sen şafi.ismiyle şifalar ihsan eyle hayırlısıyla amin
Gesmis olsun canimSağol canım, kardeşim iyi de bu sefer annem hastalanmış, bayılmış. Allahım hasta olanlara sen şafi.ismiyle şifalar ihsan eyle hayırlısıyla amin