Normal beslenmeye geçerken ekmeğe dikkat et canım ağır diyet sonrası normal beslenme artı getirir sebze protein agirlikli beslenmeye çalışGünaydın kızlar tartı hala sabit bugün normal beslenicem 4 günlük liste ilk defa hayal kırıklığı oldu bir daha reglime yakın yapmam bu listeyi
Günaydın kızlar tartı hala sabit bugün normal beslenicem 4 günlük liste ilk defa hayal kırıklığı oldu bir daha reglime yakın yapmam bu listeyi
Günaydin kizlar hayirli sabahlar
Gunaydin kizlar
Günaydın kizlarr
Günaydın kızlar, güzel bir gün olsunyarında cuma bakalım neler olacak
Gülersin diyince ben daha çok merak ettim.acaba ne aldınSağol canım teşekkür ederim.
Olabilir canim evet çünkü önceden böyle değildi..maşallah benim hayatta çok stresli hergun bı olay.
Ya söylesem gülersin valla
Yani düşünüyorum ama dilek stres kaynaklı olabilir demiş her zman olan bı durum değil ama son zmanlarda tekrarlıyor eğer bı kaç ya daha devam ederse gideyim.
Normal mi diyosun yani
Tamm canim
Günaydın kızlarGünaydın kızlar
Günaydın canımGülersin diyince ben daha çok merak ettim.acaba ne aldın
Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın canim ❤
Afiyet olsun canim
Iste bir kac kisi ile olmuyor canim diger kizlar aktif olursa günlükte aktif olur
Yaa baktim kimseler yok temizlik yapayim dedim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Günaydın canim
Gunaydin canim
Gunaydin canim kolay gelsin
Günaydın canim
Aaaa kaptanlar tartilari koltukaltinda gezmiyorlar miydiBen onlara da bakiyorum her gün dermisim
2 aydir cok bakmadim tarti olmayincaa
Afiyet olsun canimDunun menusu
Sabah(10:00)
1 dlm tam bugday
1 yumurta
1 kk pwynir
1cay kasigi findik ezmesi
Ogle
1 kucuk salkim uzum
1 yas incir
Aksam
5yk taze fasulye
1dlm ekmek
Salata
Su; 2ltZipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Mekanin sahibi geri geldi bebeleri pisten alalim alalım
H
gefeliciteerd lieverd.
Kurallar:
Cuma ve pazartesi gunleri kilo bildirimi yapmak zorunlu
✔Cuma bildirimleri fotografli tarih ve nick yazılı olarak yapilacak
✔mazaretsiz tarti bildirimini ust uste iki hafta yapmayan uye tekrar listeye alinmayacak
✔2 hafta ust uste kilo veremeyen uyeler uyarilacak ,durum devam ederse listeden cikarilacak
Gunluk menu ve spor paylasimi zorunlu
✔menuler saat ve miktar olarak belirtilerek yazilmali
✔spor puanlari spor puani tablosundan hesaplanarak menuye yazilmali
✔eksik menü yazanlar uyarilacak devam ederse listeden cikarilacak
✔Yazilan menuler diger uyeler tarafından yorumlanmali
Gunluk 5 mesaj yazmayan katılım sağlamayan listelere eklenmeyecek
Yeni uyeler icin 2 hafta deneme suresi uygulanacak
E Elif_Eylul
@MiraPham
M MissHayaLet
@Tutaste53
@TekrarDene
@Poni Bon
@chikolatagozlum
@nehir6161
Tutku44
F Frozen01
@bluegreeneyes
@MaviBirLiman
@Brzhuzur
@Ytmz
sandriyon
@SaskinAnne
@Tesnim1989
@I-cell_84
@KumsalveDeniz
@Frytiop
@Umutumut82
@fantastikaaa
@Elhan
@askrhpozitif
@ekim2009
Flemenkceye mi başladın
hosgeldiniz bende malatyalıyımhoş geldiiinn sefalar getirdin gülüm
az önce 45 sayfa geçmişi hızlıca geçerken gördüm alıntı yapmamışım hoş geldin diye kusura bakma
ben ekim yaklaşık 1 yıldır uğramıyordum kk ye , cuma geldim guruba daha önceden tanıdığım canlarım burada olunca kendimi yamadım buraya zipzip de diğer fıstıklar da sağ olsun hemen kabul ettiler beni
41 yaşındayım 20 yaşın da bir oğlum var aslen malatyalıyım , 9 sene eskişehir macerasından sonra konya ya yeni taşındım , doğuştan şişman yaşamı boyu hep kilolu , obezliği bile aşıp geri şişman boyutuna inmiş troid bezsiz , diyet yapmayan , düşüncenin gücüne inanan kendi halin de bir ekimim işte
masterchefi severimm ama tv de cok uzun veriyorlar cok zaman aliyor kurallarini bilirim harikaaa olurrrrrGuzel olabilir canim bu cuma en cok kilo vereni mavi takim kaptani yapalim
Pazartesiden cumaya kadar olan kilolar gecerli olsun
Bu fikirde guzel hırs olur en azindan
sen harika bir isim buldun bu bi topic adı bile olabilirBende izlemiyorum. Ama burada kural belirleriz. Ona göre birşeyler olur. Yarısmanin adını da buldum. Masterfit olsun mu?
benim kızda basladi 1 eAynen ablacım büyük kızım başladı 1. Sınıfa abla küçük evde
Spora teşvik etmek için birşeyler yapılabilir de onu oturramadim kafamda
aslında cuma günü bir aksam saatinde ONLİNE buluşup yapabilirizCanım spor yapan yapıyor, yapmayan yapmıyor. Çünkü ona da vakit ayirmak lazım. Kırmızı takım kaptanı spor yapan ilk 5 ten seçsin mavi takım kaptanı mesela. Düşünürüz birşeyler
Be insafsizlar
Be vicdansizlar
Nasil gecmistir bu uuuu
Sevmek dedik sevmedik mi
Diyet dedik yapmadikkk mi
Butun karbonhidratlari
Kahve yani cikolatalarii
Sizin icin terk etmedik miiii
bunu ilk defa duydummmmbebek arabasiyla ve market arabasiyla saymaz canim yoksa telefonla test ettim birebir bebek arabasiyla cikacagim zaman telefonunkini aciyorum ama mesela bugun markette acmamisim uctu adimlar
Oo sen bugun baslamissin super
afiyet olsun canim guzel
9500 :)
Corbayla ekmek yerine corbanin yanina baska birsey olabilirmis canim incirleri kurut bence
kiz o sayilsa hepimiz ayniyiz
Çocuklar da alem artık duyan gören de valla biri bişe yapıyor canına sanacak :) benim oğlanla bende önce çok sevimliyiz, sakiniz, aşk böcüğü modundayız, dakikalar ilerledikçe oğlum kımıl kımıl hareketleniyor istememeye başlıyor, benimde ses tonum hafiften yükselmeye başlıyor en son bi bağırışmamız oluyor ve oğlum ' annem ben yine mutlu olalım istiyorum öyle çalışalım istiyorum' diyor. Hemen sakinleşip gülümsemelere başlıyoruz. ama dakikalar ilerledikçe hobaa sil baştan yine bu sona geliyoruz
baya erkenSabah 5bucukta kalkiyorum canim
allahim sana guc kuvevet versinBitti azonce geldik yukari bakmaktan başım ağrıyor
ballı sarı erigide cok severimmmErikleri topladik ama cogunu dağıtacağız sanirim
Annem 4-5 kavanoz kirmizi erikten marmelat yapti bu balli erik diye geçiyormuş sari erik
ayyy ne guzelll yaaaa cok merak ediyorum bende cok isterdim konusan bir kuş gercekten heyecan vericiAfiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.Spor puanına yazarım. Adım yarışı olduğu için adım tablosuna yazamiyorum.
Simit bulgur ekmek.
Superrrr.
Bir öğün daha yapmalıydın. Yoğurt salatalık havuç falan ye canım çok az bu.
Güzel fikir.
Simiti gördün mü?
Afiyet olsun canım.
Superrr.
Birgördüm sanki... Bir balık daha gördüm sanki.... Etrafim balıklarla çevrildi sanki...
İyi yaptın.
Muhabbet kuşum seni çok seviyorum dedi. Günümdeki tek guzel şey. Çok şükür sağlıkla geçti. Memnunum genede. Peki sen?
sagol canimmm her yerde guzel dudak goruyorumSüper. Maşallah canım.
Ooo Leslie yapılmış.Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım.
Canım afiyet olsun.
Güzel spor. Güzel menü.
Güzel spor. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım.
Nerde hareket orda bereket devam.
Afiyet olsun canım.
Bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz.Spor çok güzel.
Her zaman mutlu uyan.
Eline sağlık canım.
Geçmiş olsun.
Günaydın kaptanım.
Günaydın.
Günaydın abla.
Günaydın.
kolay gelsinnnGünaydın bebeklerimbugün temizlik yapacağım
Günaydın şekerler
Afiyet olsun canim
Iste bir kac kisi ile olmuyor canim diger kizlar aktif olursa günlükte aktif olur
Yaa baktim kimseler yok temizlik yapayim dedim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Günaydın canim
Gunaydin canim
Gunaydin canim kolay gelsin
Günaydın canim
bende merak ettim hala soylemediGözün aydın canim ne geliyor merak ettim
Mesaji eksik yazmisim evdeki tartim demeliydim :)Aaaa kaptanlar tartilari koltukaltinda gezmiyorlar miydi
Şeftali var mi bu mevsimde orda suyunu sıkıp icsen ara öğündeSuan canim oyle bi seftali suyu çektiki anlatamam
ALINTILAR eskiden malesef okuyup cevap yazamadımlarimm bazilari yeni
ya tatlı kuzumm
hosgeldiniz bende malatyalıyım
masterchefi severimm ama tv de cok uzun veriyorlar cok zaman aliyor kurallarini bilirim harikaaa olurrrrr
sen harika bir isim buldun bu bi topic adı bile olabilirgirise yazalımm burasi masterfit
benim kızda basladi 1 e
aslında cuma günü bir aksam saatinde ONLİNE buluşup yapabiliriz
bunu ilk defa duydummmm
baya erken
allahim sana guc kuvevet versin
ballı sarı erigide cok severimmm
ayyy ne guzelll yaaaa cok merak ediyorum bende cok isterdim konusan bir kuş gercekten heyecan verici
sagol canimmm her yerde guzel dudak goruyorum
kolay gelsinnn
bende merak ettim hala soylemedi
Sagol canimHerkese gunaydin dun odevler coktu gelemedim E Elif_Eylul negatifmis gozun aydin
Uzandim oyleNapiyonuz deyin hele
Kapidayim kursati bekliyorum kapıda oynuyo sen napiyosunNapiyonuz deyin hele
hadi bakalımm afiyet olsunYa nette takip ettiğim bı kadın var tarcinli kahve çıkarmış o kadar çok met ettiki iştahı kapatiyo baya bir faydası varmis bende evde yaptım ama bunun yaptırdığı içerik daha orjinalmis merakima yenik düştüm sipariş verdim ikipaket uygunda öyle çok pahalı bişey değil bugün gelecek kullananlar çok memnun basım gorucem
dersteyimNapiyonuz deyin hele