- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Benim yerimede uzanUzandim oyle
Hım iyi bekle bakalimKapidayim kursati bekliyorum kapıda oynuyo sen napiyosun
Bende kalkarsa kıçım süpürge yapcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yerimede uzanUzandim oyle
Hım iyi bekle bakalimKapidayim kursati bekliyorum kapıda oynuyo sen napiyosun
Allah zihin açıklığı versin canimdersteyim
Cok uzucu bi haber aldimNapiyonuz deyin hele
Uzanamadim kalktim annemin isi bitmiyorBenim yerimede uzan
Oooo çok üzüldüm gecmis olsun canimCok uzucu bi haber aldim
Arkadasimin annesi babasi Turkiyeden belcikaya gelmek icin yola cikmisti dun. Gece tirin altinda kalmis araba
Tirci alkolluymus
Annesi agir hastanede
Okadar uzuldumki dondum kaldim suan yerimden kalkamiyorum
Analar analarUzanamadim kalktim annemin isi bitmiyor
Pazar gidince rahatlayacagim
Yaa cook üzüldüm gecmis olsunCok uzucu bi haber aldim
Arkadasimin annesi babasi Turkiyeden belcikaya gelmek icin yola cikmisti dun. Gece tirin altinda kalmis araba
Tirci alkolluymus
Annesi agir hastanede
tabi ki , tüm insanlar yapabilir bunun için duygu ve düşüncelerin farkında olmak için pratik lazım sadece , farkındalık kazanmak denilip durulan şey aslın da kendinin tüm bedenlerinin farkında olmak , görünen fiziksel beden bilinç bedeni duygusal ve ruhsal beden , 4 katman bedenden oluşuyoruz çünkü eğer duygu ve düşüncelerini bilinçli bir şekilde kontrol edebilirsen hayatındaki bir çok şeyi de istediğin yönde yönetebilirsinPeki bunu bilinçli olarak yapmayı ogrenebilirmiyiz
biliyorum gülüm biz seninle bir kaç yıl önce tanıştık hatta torpağğıımmmALINTILAR eskiden malesef okuyup cevap yazamadımlarimm bazilari yeni
ya tatlı kuzumm
hosgeldiniz bende malatyalıyım
masterchefi severimm ama tv de cok uzun veriyorlar cok zaman aliyor kurallarini bilirim harikaaa olurrrrr
sen harika bir isim buldun bu bi topic adı bile olabilir girise yazalımm burasi masterfit
benim kızda basladi 1 e
aslında cuma günü bir aksam saatinde ONLİNE buluşup yapabiliriz
bunu ilk defa duydummmm
baya erken
allahim sana guc kuvevet versin
ballı sarı erigide cok severimmm
ayyy ne guzelll yaaaa cok merak ediyorum bende cok isterdim konusan bir kuş gercekten heyecan verici
sagol canimmm her yerde guzel dudak goruyorum
kolay gelsinnn
bende merak ettim hala soylemedi
allhım yaaa bu nasıl bir sınav , arkadaşının halini düşünemiyorum rabbim yardımcıları olsun annesi inşallah hayata tutunur ve o hastaneden sağlıkla çıkarCok uzucu bi haber aldim
Tirci alkolluymus
Annesi agir hastanede
şükür negatifmiş de yine de baya hasta ki 10 gün rapor vermişler bu ara kızların bahsettiği salgından mı acaba neyi varmış kuzumunAfiyet olsun canım
Iyiyim bende bir etiket yapayim dedim
Afiyet olsun canım
Oglan hastaydi 10gün rapor verdiler test verdik sonuc negatif şükür
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Aman kahveymisALINTILAR eskiden malesef okuyup cevap yazamadımlarimm bazilari yeni
ya tatlı kuzumm
hosgeldiniz bende malatyalıyım
masterchefi severimm ama tv de cok uzun veriyorlar cok zaman aliyor kurallarini bilirim harikaaa olurrrrr
sen harika bir isim buldun bu bi topic adı bile olabilir girise yazalımm burasi masterfit
benim kızda basladi 1 e
aslında cuma günü bir aksam saatinde ONLİNE buluşup yapabiliriz
bunu ilk defa duydummmm
baya erken
allahim sana guc kuvevet versin
ballı sarı erigide cok severimmm
ayyy ne guzelll yaaaa cok merak ediyorum bende cok isterdim konusan bir kuş gercekten heyecan verici
sagol canimmm her yerde guzel dudak goruyorum
kolay gelsinnn
bende merak ettim hala soylemedi
Evi dağıttım birinin gelip toplamasını bekliyorumNapiyonuz deyin hele
Ay çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah güzel haberler alırsınızCok uzucu bi haber aldim
Tirci alkolluymus
Annesi agir hastanede
Gribal enfeksiyon dedi okula gittigi icin iyilesmeden yollamiyoruz dedi anlamadim bendeşükür negatifmiş de yine de baya hasta ki 10 gün rapor vermişler bu ara kızların bahsettiği salgından mı acaba neyi varmış kuzumun
Valla ne desem ki yarın küçük kizimim doğum günü hazırlık yapıyorum temizlik falancanoom erimiş fit olmuş fıstık parçası M MissHayaLet gülüm beğenip beğenip duruyorsun kaç gündür , işten güçten fırsat varsa gel iki sohbet edelim
Amiiin insallahallhım yaaa bu nasıl bir sınav , arkadaşının halini düşünemiyorum rabbim yardımcıları olsun annesi inşallah hayata tutunur ve o hastaneden sağlıkla çıkar
Dogum gunu kutlu olsun miniginValla ne desem ki yarın küçük kizimim doğum günü hazırlık yapıyorum temizlik falan
neyse artık bol bol dinlenip ilaçları kullanıp evden derslerini yapabildiği kadar yapar içirebiliyorsan bol ılık zencefilli bal da içir annesi , inşallah çabuk iyileşirGribal enfeksiyon dedi okula gittigi icin iyilesmeden yollamiyoruz dedi anlamadim bende
rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versiiinnnnValla ne desem ki yarın küçük kizimim doğum günü hazırlık yapıyorum temizlik falan
oovvvvvAmiiin insallah
Arkadasima destek olmak isterdim o suan Turkiyede hastanede annesinin bagirsaklari patlamis (( durumu cok kritik
Allahim ya cok uzuldum ya