- 7 Ağustos 2016
- 4.173
- 15.154
Bizimkiler alıyor da boğazlarım dur diyemiyorlar çocuklar da küçük ya arada yapıyorum benEline saglik canim.
Yiyenlere (yiyebilenlere) afiyet olsun. Ben resti çektim ev halkına. Ben diyetteysem herkes diyette . İşte okadar dedim. yiyip yiyip kilo almıyorlar.
Sağolasın canm verem mi bi taneEllerine sağlık. Çok güzel görünüyor lar
Yok yemedim ben sadece çilek yedim onlwr yerken...Ellerine saglik cok guzeller
Ben en son ramazanda yapmistim oreoluda cok guzel oluyo
Ama sen yeme bunlari cissss
Bebe yokkende ayniydim abla annem dahil hepimiz boyleyiz yaevde bebe varken telefon sessiz de olacak sürekli tabi ki, neyine delleniyor :))) bileklik o yönden de çok iyi ya şu teknoloji nimet cidden bir de ben sevip alışsam :)
Düğün telaşı geçsin bir git abla ihmal etme Turkiyedeki doktorlar daha iyi ora gitti mi bir de Turkiyedeki doktorlara görün istersen burda pek bisey yapmıyorlarAnnnemlerde selcukluda oturuyor :))
Sagolasin cnm
Ameliyattan sonra gitmistim fizyoterapiste, işe yaramadi
Baska dr a gitmeyi düşünüyorum ama telasdan daha randevu alamadim
Iyi geçti cnm, şükür bittison 1 adim kaldi :))
Günaydın canımGünaydın diyet günlüklerinin en azimli kızları
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canım kolay gelsinGünaydın kızlarokul işinden şimdiden bıktım zaman yetişmiyor sanki evde hiç bişeye. işte dinleniyorum resmen
Günaydın çikomGünaydın
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydin hayırlı sabahlar
Kolay gelsin canımErik toplama işleri var 11 gibi gelirim kizlar
Haftasonu yan apartmanda ki çocuk yıktı ortalığı. Annenin müthiş sabrı bile yetmedi valla ödev yaptırmaya. En son imdat, kurtarın beni diye bağırıyordu çocuk. Şaşırıyorum artık, biz nasıl ogrenmisiz okuma yazmayı diyeay inşallah öyle olur. oğlum beni çok yoruyor, farkında değil ders yapmamak için bin takla atarken o da kendini daha fazla yoruyor. Hiperaktivite ve dikkat eksikliği tanısı var, ilaç kullanımı için doktora randevu alacağım mecburen
Yok. Sağolasın almiyimBizimkiler alıyor da boğazlarım dur diyemiyorlar çocuklar da küçük ya arada yapıyorum ben
Sağolasın canm verem mi bi tane
Yok yemedim ben sadece çilek yedim onlwr yerken...
Oreolu d güzel olur deneyeyim bi dahakine
vallaha o zaman kocan dellenmek de haklı ne demeye o telefonu taşıyorsun o zamaannnnnBebe yokkende ayniydim abla annem dahil hepimiz boyleyiz ya
Yok. Sağolasın almiyim
Tanismadik Ekimcim. Sen de benim dikkatimi çektin inan yazmayı düşünüyordum sen erken davrandın. Kızlar sana abla deyince acaba akran miyiz dedim de aramızda yine bayağı bir fark varmış. Neyse olsun ruhumuz genç sonuçta. Ben de 52 yaşındayım senin gibi pozitif olduğumu düşünüyorum. Daha önce 60' la mezun oldum ama üç yılda tekrar 70' lere dayandım. Zararın neresinden dönersek kârdır ipleri elimize alalım kuzum. İnşallah burada istediğimiz kilolara ineriz. Hoş geldin aramıza sağlıklı günler dilerim.biz tanışmadık galiba değil mi , hadi tanışalımmm
ben ekim yaş 41 doğuştan kilolu hayatın da hiç normal boyuta inememiş , ama cidden artık normal olmayı isteyen , diyet yapmadan evden pek çıkmadan ufak ufak zayıflamaya çalışan genel ruh hali pozitif biriyimmm
Üzülme tatlım ya döngünün kıymetini bil...olan var olmayan var.kızlar selamm ya regli oldum ya =(((
Hosgeldin canimAa günaydın..
Şaşırdım ...
Ne oldu zayıflama yarışmasına?
Artık yarışma yok mu?
Sagol ablacimGünaydın canımAllah kolaylık versin.
Afiyet olsun canımpazartesi menusu
7.20 1 tereyagda domatesli yumurta, 1 dilim cavdar 3 zeytin ,1 dlm peynir ,domates salatalik
11.00 3 hurma 2 ceviz 4 kuru uzum
14.30 1 kuru patlican dolmasi
17.30 2 yk pirinc ,1 kase cacık 2 kasik kiymali patates
su 2lt
spor dün yapmadim
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
benimmm artikkk pilimmm var