- 3 Ocak 2020
- 5.680
- 31.438
sagol canimHosgeldin canim
Sagol ablacim
Afiyet olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canimHosgeldin canim
Sagol ablacim
Afiyet olsun canım
noldu canimBittim ben artık
Çok yoruldum canim çoknoldu canim
oyy su bahce isleri bitse az rahatlardin canim sabah kacta kalktinÇok yoruldum canim çok
Çocuklar da alem artık duyan gören de valla biri bişe yapıyor canına sanacak :) benim oğlanla bende önce çok sevimliyiz, sakiniz, aşk böcüğü modundayız, dakikalar ilerledikçe oğlum kımıl kımıl hareketleniyor istememeye başlıyor, benimde ses tonum hafiften yükselmeye başlıyor en son bi bağırışmamız oluyor ve oğlum ' annem ben yine mutlu olalım istiyorum öyle çalışalım istiyorum' diyor. Hemen sakinleşip gülümsemelere başlıyoruz. ama dakikalar ilerledikçe hobaa sil baştan yine bu sona geliyoruzHaftasonu yan apartmanda ki çocuk yıktı ortalığı. Annenin müthiş sabrı bile yetmedi valla ödev yaptırmaya. En son imdat, kurtarın beni diye bağırıyordu çocuk. Şaşırıyorum artık, biz nasıl ogrenmisiz okuma yazmayı diye Allah kolaylık versin
Sabah 5bucukta kalkiyorum canimoyy su bahce isleri bitse az rahatlardin canim sabah kacta kalktin
bahçe işi mi canımÇok yoruldum canim çok
Evet canim incir topluyoruzbahçe işi mi canım
daha bitmedi mi kız ay iyi yorulmuşsundur gerçekten çok zorEvet canim incir topluyoruz
Bitti azonce geldik yukari bakmaktan başım ağrıyordaha bitmedi mi kız ay iyi yorulmuşsundur gerçekten çok zor
Erikleri topladik ama cogunu dağıtacağız sanirimkolay gelsin gülüm erikleri ne yapacaksınız , bizde erik ekşisi yapılır , reçeli marmelatı hariç
Yaşarken zordur illaki ikinize de, anne yükselmeye başlayınca, dönüş muhteşem yalnizÇocuklar da alem artık duyan gören de valla biri bişe yapıyor canına sanacak :) benim oğlanla bende önce çok sevimliyiz, sakiniz, aşk böcüğü modundayız, dakikalar ilerledikçe oğlum kımıl kımıl hareketleniyor istememeye başlıyor, benimde ses tonum hafiften yükselmeye başlıyor en son bi bağırışmamız oluyor ve oğlum ' annem ben yine mutlu olalım istiyorum öyle çalışalım istiyorum' diyor. Hemen sakinleşip gülümsemelere başlıyoruz. ama dakikalar ilerledikçe hobaa sil baştan yine bu sona geliyoruz
Tamam canım
Bittim ben artık
Be insafsizlar
Be vicdansizlar
Nasil gecmistir bu uuuu
Sevmek dedik sevmedik mi
Diyet dedik yapmadikkk mi
Butun karbonhidratlari
Kahve yani cikolatalarii
Sizin icin terk etmedik miiii
Başladım tatlım. Yalnız ben biraz ek yapıyorum. Sporda yaptığım için az geliyor. Yoğurda 2 kaşık yulaf ekliyorum. Doymazsam meyve yiyorum . 4-5 saat aç kalma kuralına uyuyorum. O önemli. Yalnız ben tavukla başladım. Balık 3. Gün olacak. Yerlerini değiştiriyorum yani. Ama listeye uyuyorum.Cordelia canm başladın mı protein diyetine
Hoşgeldin canım. Grubumuz sende bizdensin.selam kızlar grbunuz hayırlı olsun
Hosgeldin canim ❤selam kızlar grbunuz hayırlı olsun
Kaptanım ne oldu böyleHosgeldin canim
Tamam Kaptanım bende katilicamGünlüğe gecmis olabiliriz ama yarislara ara vermeden devam ediyoruz
Bu hafta adım yarisi yapiyoruz kizlar
Kurallar:
-En az 6 ,en fazla 15 bin adim
-fotografli bildirim
- Cordelia etiketlenecek
E Elif_Eylul
Cordelia
@sena zeynep
@Tutaste53
@TekrarDene
@Poni Bon
@chikolatagozlum