Bugun neler yedin
İyi gideyim sporaaBu hafta allstar haftasi yapacagiz yuzde 2 li gelmeyeni listeye almayacağım
Hay maşallah
valla 12.15 de peynirli domatesli omlet, 1/3 simit
15.00 da 1 simit 1 dilim kaşar peyniri
arada kahve ve 40 gram fıstıklı çikolata
akşam 19.00 da kıymalı kabak yemeği ve 1 servis kaşığı erişte, turşu
kız 100 mekik çatlatır adamı. nasıl yaptın?Sabah 100 mekik attım akşam da 100 mekik atayım
İnsan isterse her türlü yaparkız 100 mekik çatlatır adamı. nasıl yaptın?
Afiyet olsun canim 15.00 deki simit olmasa o kadar da kötü degilmis
valla 12.15 de peynirli domatesli omlet, 1/3 simit
15.00 da 1 simit 1 dilim kaşar peyniri
arada kahve ve 40 gram fıstıklı çikolata
akşam 19.00 da kıymalı kabak yemeği ve 1 servis kaşığı erişte, turşu
bu varya harbiden denenirrBu hafta allstar haftasi yapacagiz yuzde 2 li gelmeyeni listeye almayacağım
Kaptan her istedigi yemege mahsusturAfiyet olsun canim 15.00 deki simit olmasa o kadar da kötü degilmis
Ben bundan daha cok yiyorum
Başladı hadi bakalım tey tey tey teeeeykim ki bakalım sayılı gün kaldı
Başlasın kaptannn
Burayı bıraktım bak ne olduhedef cok güzel kaptanim böyle devam. burayı sakinnn bırakma.
Afiyet olsun canım
Verirsin hayatım ama sabırlı olmak lazım. Bir ayda almıyoruz kiloları verirken de bir ayda verilmiyo. Ayy keşke bi makine olsa içinden geçsek yağsız olarak çıksakHarikasin canim. 68 superr. Ahh ben de yeniden gorebilsem bi su 68i 65 i bi versem su hamilelik kilolarimi nasil guzel nasil guzel olcam o zaman.
Anam sen yakında kestane mantarına dönüşeceeen
Sen hiç yabancı degilsin pastel biliyorumBaşladı hadi bakalım tey tey tey teeeey
Burayı bıraktım bak ne oldu14 kilocuk
Afiyet olsun canım
Verirsin hayatım ama sabırlı olmak lazım. Bir ayda almıyoruz kiloları verirken de bir ayda verilmiyo. Ayy keşke bi makine olsa içinden geçsek yağsız olarak çıksak
Afiyet olsun
Hazırlıyorum tatlım...ayyy anladim abla neyse kendileri mavi takımmıs zaten
hemen iciyorum ablacimm bugun kendi aramizda orti yaoacak misin abla
eveett
tamam kuşum
yaaa kiyamam kuzumm ya allahım sen yardım et islerini rast getirsin rbbim .. skma canını sen elinden geleni yaptın napacaksın başka canımm
Dümdüz karnı sahip olmalıyım oma diktim cuma bakalım ne olacakZorlama kendini canim
Evet canim. Polonyadane güzel
canım sen yurtdışında mı yaşıyorsun?
Cok haklisin canim. Aylardir ugrasiyorum ama bu sefer olacak. Yavas gitsin farketmez ama gitsinBaşladı hadi bakalım tey tey tey teeeey
Burayı bıraktım bak ne oldu14 kilocuk
Afiyet olsun canım
Verirsin hayatım ama sabırlı olmak lazım. Bir ayda almıyoruz kiloları verirken de bir ayda verilmiyo. Ayy keşke bi makine olsa içinden geçsek yağsız olarak çıksak
Gecen hafta %2 yi 2 kisi geçti abla
Yavaş gitsin zaten, birden gidince birden geri gelir hayatım. Hep eksi olsun önemli olan o. Bir eksi bir artı olursa o zor olur.Cok haklisin canim. Aylardir ugrasiyorum ama bu sefer olacak. Yavas gitsin farketmez ama gitsin