Aynı şevk ve heyecanla devam ediyoruz.Ben bilmem..
törpü mü aldım bekliyorumçekirgelere ne diyecek
Afiyet olsun
Sen kırmızı galibaoooo etkilenmemek elde degilmavi takım miydın bi dk listeye tekrar bakmam lazim
Ben 9 da başlayacağım canım.napiyonuz kızlarr
birazdan spora baslicam gelen var mı karar versin hemen
Oooooo ben ne molalar verdim market yemek bulaşık sen gelene kadar törpü elimde on dakika anca durduAynı şevk ve heyecanla devam ediyoruz.
Çekirgelerle centilmence savaşımız kanımızın son damlasına kadar sürecektir.
Törpüleye törpüleye tırnak kalmadı sende anca geldim mesajına
Antibiyotik ilacı son dakika depodan çıkmasına izin vermemişler doktora ulaşamamakta çabası özele gidiyorum ama devletten farkı yok 5 ilaç yazmış 3 ilaç depoda bulunması sıkıntili ilaçlardan oluşuyor yarın sabaha kaldı antibiyotikNe oldu?
ayyy anladim abla neyse kendileri mavi takımmıs zatenEtikette kahveden sonra bir boşluk olacak canım...
hemen iciyorum ablacimm bugun kendi aramizda orti yaoacak misin ablaHadi bu mesajı okuyunca bir bardak su içelim...
eveettSen kırmızı galiba
tamam kuşumBen 9 da başlayacağım canım.
yaaa kiyamam kuzumm ya allahım sen yardım et islerini rast getirsin rbbim .. skma canını sen elinden geleni yaptın napacaksın başka canımmAntibiyotik ilacı son dakika depodan çıkmasına izin vermemişler doktora ulaşamamakta çabası özele gidiyorum ama devletten farkı yok 5 ilaç yazmış 3 ilaç depoda bulunması sıkıntili ilaçlardan oluşuyor yarın sabaha kaldı antibiyotikZipzip-
Cok gecmis olsun canim. Sukur bulmussunuz
Bulduydum yine kaybettimne diyorsun yaa, neyseki bir şeyler bulmuşsunuz
Doktorlar niye depolarda bile olmayan ilaç yazarlar hiç anlamıyorumNBir çok ilaç bulunamyor maalsef.
İnşallah kaptanım sagolasinGeçmiş olsun canım ilaclar iyi gelir insallah
Emeğine yazıkTamam canim yarin liste yaparken cikartirim
Teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun inşallah etki eder
Sağolasın AblaGeçmiş olsun bitanem.
Amin canım sağolcanım benim çok gecmiş olsun allah acil sifalar versin insa
Kuduruyorlar kız bugün ordan oraya dolapçı beygiri gibi dolandım durdum doktora da ulaşamadım sinirler tavanCanım geçmiş olsunsen hamilesin sen kudurma
Sorma canım yarın bir 160 ml lik yerine 80 ml lik Alicam artikayyy anladim abla neyse kendileri mavi takımmıs zaten
hemen iciyorum ablacimm bugun kendi aramizda orti yaoacak misin abla
eveett
tamam kuşum
yaaa kiyamam kuzumm ya allahım sen yardım et islerini rast getirsin rbbim .. skma canını sen elinden geleni yaptın napacaksın başka canımm
EVet sende bugün tartıda yendiğimiz kırmızı takımmaviii takımmmıssssss
@Kahve__Kokusu
Afiyet olsun canim.
Yaaa niye olmayan ilacı yazıyorlarAntibiyotik ilacı son dakika depodan çıkmasına izin vermemişler doktora ulaşamamakta çabası özele gidiyorum ama devletten farkı yok 5 ilaç yazmış 3 ilaç depoda bulunması sıkıntili ilaçlardan oluşuyor yarın sabaha kaldı antibiyotikZipzip-
Afiyet olsun canimBugunku menum
Sabah sade kahve
Kahvalti muz yulaf ve sut karistirdim
Ogle 1 tabak mercimek çorbası
Ara 2 galeta 1 dl peynir
Aksam 2 kasik bulgur pilavi
Yagsiz pismis tavuk
Maydonoz
Ve gun bitti
Evet canim verdik testi sonuç bekliyoruz bakalimTamam canim
Gecmis olsun canim test icin mi gittiniz hastaneye
Ne oldu canim
Tamam canim.insallah negatif gelirEvet canim verdik testi sonuç bekliyoruz bakalim
abowwwwEVet sende bugün tartıda yendiğimiz kırmızı takım
tesekkurler canisiAfiyet olsun
Canim artık pozitif gelsin istiyorum çocuğum çok hasta onu okula yollamam mümkün değil raporla ugrasmayalim direkt karantinaya girelim yoruldumTamam canim.insallah negatif gelir