- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Wuuwuu %2 mu. Ayy keske verebilsem super olur.Zipzip- cım bir haftada %2 veren kaç kişi olur. Geçen hafta kaç kişi oldu mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wuuwuu %2 mu. Ayy keske verebilsem super olur.Zipzip- cım bir haftada %2 veren kaç kişi olur. Geçen hafta kaç kişi oldu mesela
O zaman o allstar değil twostars olurGecen hafta %2 yi 2 kisi geçti abla
Bu hafta ilk haftam ya kacamaksiz o yuzden bu hafta guzel gider diye dusunuyorum bakalim. Simdiden cumaya gore 200 gitti bileYavaş gitsin zaten, birden gidince birden geri gelir hayatım. Hep eksi olsun önemli olan o. Bir eksi bir artı olursa o zor olur.
Zaten ilk başlar en zevklisi, pıtır pıtır veriyosun. Sonra kilo düştükçe veriş zorlaşıyor, o yüzden beslenme ve spora inatla uymak lazım. Bir de vazgeçmiyceksin, o kadar emek verip pes etmiyceksin. Zafer pes etmeyenlerindir. Aaa bi laf daha buldumBu hafta ilk haftam ya kacamaksiz o yuzden bu hafta guzel gider diye dusunuyorum bakalim. Simdiden cumaya gore 200 gitti bile
O zaman o allstar değil twostars olur
Migim yapar. Benim karnım ağrıyor.cok hamlamisimkız 100 mekik çatlatır adamı. nasıl yaptın?
Guzelmis laf evet oes etmek mi o da neeeZaten ilk başlar en zevklisi, pıtır pıtır veriyosun. Sonra kilo düştükçe veriş zorlaşıyor, o yüzden beslenme ve spora inatla uymak lazım. Bir de vazgeçmiyceksin, o kadar emek verip pes etmiyceksin. Zafer pes etmeyenlerindir. Aaa bi laf daha buldum
özstars yarışmasıO zaman o allstar değil twostars olur
Masterchef izliyorum son 2 bin adimim kaldıMaviş çekirgeler diziler başladı. İyi seyirler. Yanında çay bisküvi iyi gider.
Kırmızılar spora başlıyoruz.
Bir anlasam canım vallahi doktora ulasabilseydim saydiracaktimbundan sonra uzakta olsa Ümraniye'de ki doktora goturucem adama gece 12 dede yazsam cevap veriyor vallahi şöyle trilyoner olsam şuraya bir özel hastane açarım bu cıvata bir tane daha lazım kaldıracak potansiyel varAfiyet olsun canim.
Yaaa niye olmayan ilacı yazıyorlar
Onlarda az cok biliyordur tum cocuklar hasta zaten
Gidip çekirdeğimi alayım bariMaviş çekirgeler diziler başladı. İyi seyirler. Yanında çay bisküvi iyi gider.
Kırmızılar spora başlıyoruz.
Ben adım vereyim sana bugün 12 bin adım cepteMasterchef izliyorum son 2 bin adimim kaldı
Harikasın canımın içiKaybetmeyi sevmiyorum, benim olan bende kalmalı diyor şair ama bu yağlar için geçerli değil kırmızı başlıklı kızlarım.
Cordelia . K KarlarKralicesi
Ankee Tutku44
North River Wilma11
fesang Elhan
Cuma bildirimine kadar ortilerimizin özellikle spor ve menülerini dikkatle takip edip gün içinde sahip olduğumuz motivasyonu daha ileri seviyelerde tutalım. Kaptanlık avantajini kaçırmak motivasyonumuzu daha da kamçilamaktan başka bir negatif durum olusturmamistir.
ZAYİFLAMANİN TADİ HİCBİR YEMEKTE YOK
Yarın için bugünden planımızı yapalım.
Bu cuma zafer bizimdir.
Harikalığımızı gösterme zamanı kırmızı ortim.Harikasın canımın içi
teşekkür ederimm kaptanimBaşladı hadi bakalım tey tey tey teeeey
Burayı bıraktım bak ne oldu 14 kilocuk
Afiyet olsun canım
Verirsin hayatım ama sabırlı olmak lazım. Bir ayda almıyoruz kiloları verirken de bir ayda verilmiyo. Ayy keşke bi makine olsa içinden geçsek yağsız olarak çıksak
Anam sen yakında kestane mantarına dönüşeceeen