- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Canim artık pozitif gelsin istiyorum çocuğum çok hasta onu okula yollamam mümkün değil raporla ugrasmayalim direkt karantinaya girelim yoruldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim artık pozitif gelsin istiyorum çocuğum çok hasta onu okula yollamam mümkün değil raporla ugrasmayalim direkt karantinaya girelim yoruldum
Hadi bakalimm bugun biraz kotu beslendim ama yarin telafi ederim cuma buyuk gunbende 70 hadi bakalım kim öne geçecek
Canim gecmis olsun insallah toparlarsiniz hemenCanim artık pozitif gelsin istiyorum çocuğum çok hasta onu okula yollamam mümkün değil raporla ugrasmayalim direkt karantinaya girelim yoruldum
Teşekkür ederim canımCanim gecmis olsun insallah toparlarsiniz hemen
yok artıkCanim artık pozitif gelsin istiyorum çocuğum çok hasta onu okula yollamam mümkün değil raporla ugrasmayalim direkt karantinaya girelim yoruldum
ne güzelArtik ne seker ne karbonhidrat yokk zaten hem diyabetim var hem de una intoleransim. Bu ikisini iki gundur yemiyirum ne jarnim acikiyir ne enerjim bitiyir
canım sen yurtdışında mı yaşıyorsun?Hedefim bu haftalik 73u gormek ve 9 ocakta kar tatiline gidiyotuz. Ondan ince 71 olmak istiyorum
-2 miSağol canım. Sana güveniyorum. Bak çok iddialı konuştum. Bu hafta hepimiz yüzde 2 ile geleceğiz. Eksi tabi.
BakalımHadi bakalimm bugun biraz kotu beslendim ama yarin telafi ederim cuma buyuk gun
ben bu gidişle +2 gelicem
Bugun neler yedinben bu gidişle +2 gelicem
Zorlama kendini canimSabah 100 mekik attım akşam da 100 mekik atayım
Yarışma sana iyi geliyordu bence geri dönben bu gidişle +2 gelicem
1 ocak değil ama 1 subatta 80 i görebilirsin1 ocak a 80 olaydım iyiydi
Bende 60 dediydim tutmadı 70 olayım bari ama süpriz 69 derse ohhhh göbeek atıcam göbeek1 ocak a 80 olaydım iyiydi
Valla miiiii
Bu hafta allstar haftasi yapacagiz yuzde 2 li gelmeyeni listeye almayacağım
Hahahha valla ciddiyim bu sabah perişan halde doktora gittik iki gün rapor verdi yolladı. Çocuğumun öğretmeni mesaj yazdı öksürüğü hapsirigi süren gelmesin diye. Zaten hasta baya nasıl yollayayim sürekli nasıl rapor peşinde koşayım sinir oldum. 5 gün rapor vereydi rahatça dinlenir iyilesirdik neyse kısmetyok artık