- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
Tesekkur ederim canim. Aynen öyle tam hastalik zamani.Canım geçmiş olsun. Bütün arkadaşlarda var hasta bir çocuk . Acil şifalar dilerim.
Ben de kaptanligini tebrik ediyorum cuma gunu basarilar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canim. Aynen öyle tam hastalik zamani.Canım geçmiş olsun. Bütün arkadaşlarda var hasta bir çocuk . Acil şifalar dilerim.
Hadi bu mesajı okuyunca bir bardak su içelim...sagol abla şukur daha iyiyim
yok yemedim abla hicbir sey
kaptanım yari mekik bile baya etkili ben tam cok zor yapiyorum zaten
tamam ablacım sen uzulme soz bugun yapicam insa biz tatile girdik burda misafir gelen giden biraz kossusturmali geciyor insa iyi olacak
sebebini bilmiyorum ama suyu az ictigim kesin su icmek bana ayrı buyuk iş gibi geliyor alısmam zaman alıyor .. sjmdi buraya basladim ya yavas yavas artiriyorum
Teşekkür ederim bitaneminsallah dananın kuyruğunu koparacagiz.Tesekkur ederim canim. Aynen öyle tam hastalik zamani.
Ben de kaptanligini tebrik ediyorum cuma gunu basarilar diliyorum
Benimki sayıyo. Gözü hep üstümdeBen temizlik yaparken doğru düzgün saymıyor maalesef derin Bi temizlik yapıyorsun herhalde
Erir hayatım , sen eritirsin biliyorum. YANSIIIN YAĞLAAAR çok enerjiğim yineben de çok teşekkür ederim çok güzel 3 gündü canım kaptancım başarılar dilerim
İyi akşamlar canım
Erir erir kaptancım hesaplı yiyorum bi de
Ay çok hoşsun
Canım benim ben eve dün gece çok geç geldim öğlene kadar uyumuşum sonra kalktım işlerim vardı onları hallettim burayı tamamen unutmuşum tartılmadım ama tartılsamda çok fazla çıkardım ödemim çok var elim ayağım hep şiş çok çok özür dilerim yarından sonra burdayım
Dikkat! Dikkat !
@EppekArasi DeryaOnDiet @Sonsuz umut askrhpozitif sara_28 @Bal0ncuk
Bildirim için danışmaya bekleniyorsunuz.
kim ki bakalım sayılı gün kaldıHakkı kim tatlım
Başlasın kaptannn
Mavişler güzel bir haftaya başlıyoruz. Çok motiveyiz. Bugün tekrar 68leri görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Hesaplarıma göre böyle diyet ve egzersizime uyarsam Mart’ın ikinci yarısı 60 kiloyum inşallah. Bir kere yaptım bir daha yapabilirim. Ama o zaman çok çok yavaş kilo vermiştim çünkü spor yapmıyordum, diyeti düzgün uygulamıyordum.
Şimdi diyceem o ki yaza bişey kalmadı. Bu yaz istediğimiz elbiseleri giymeye var mısınız? İnanın hedeflediğiniz kiloya ulaşmak, istediğinizi giymek harika bir duygu.
Veeee enerji dolu bir hafta başlasın
Login • Instagram
@Kahve __Kokusu
aypare ackerman
DeryaOnDiet
Hedef60kgolmak
@dolunaydagel
@masal_19
Zipzip-
eline sağlık kaptanim24-30 Aralik Menü Bildirimleri
MasterFit 15.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1 Elhan Kırmızı Kaptan 69.1 2 @Korkuluanne Kırmızı 66.0 3 Cordelia Kırmızı 62.0 4 @Tutku44 Kırmızı 80.2 5 @Migim Kırmızı 71.6 6 @EppekArasi Kırmızı 75.1 7 @MaYa_MiLa Kırmızı 58.3 Mavi Takım 1 pastelfit Mavi Kaptan 69.3 2 @Kahve __Kokusu Mavi 55.25 3 aypare ackerman Mavi 58.1 4 DeryaOnDiet Mavi 74.9 5 Hedef60kgolmak Mavi 62.6 6 @dolunaydagel Mavi 87.7 YEŞİL TAKIM 1 @Sonsuz umut 64.05 3 sara_28 99.4 4 aytozuvegece 83.2 5 @Bal0ncuk 62.05 6 @nnurc 7 @limonlutarcinlikek
ıspanak mercimek corbasiUuuu ne yapcan balım
Kaptancım eline sağlık
Canım çok geçmiş olsun inşallah etki eder ilaçlar
Ooo canım hadi gayrett
Kaptan koş darbe yapıyorlar pastelfitpastelfit kaptancım küçük bi sütlü tatlı yedim akşam protein bol sebze kapatıciiim 1 saate
Ne oldu?Sinirden kudurmamak elde değil
hedef cok güzel kaptanim böyle devam. burayı sakinnn bırakma.
Mavişler güzel bir haftaya başlıyoruz. Çok motiveyiz. Bugün tekrar 68leri görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Hesaplarıma göre böyle diyet ve egzersizime uyarsam Mart’ın ikinci yarısı 60 kiloyum inşallah. Bir kere yaptım bir daha yapabilirim. Ama o zaman çok çok yavaş kilo vermiştim çünkü spor yapmıyordum, diyeti düzgün uygulamıyordum.
Şimdi diyceem o ki yaza bişey kalmadı. Bu yaz istediğimiz elbiseleri giymeye var mısınız? İnanın hedeflediğiniz kiloya ulaşmak, istediğinizi giymek harika bir duygu.
Login • Instagram
@Kahve __Kokusu
aypare ackerman
DeryaOnDiet
Hedef60kgolmak
@dolunaydagel
@masal_19
Zipzip-
Ay aşkolsun orda da pide yemiştim :)
Harikasin canim. 68 superr. Ahh ben de yeniden gorebilsem bi su 68i 65 i bi versem su hamilelik kilolarimi nasil guzel nasil guzel olcam o zaman.
Login • Instagram
@Kahve __Kokusu
aypare ackerman
DeryaOnDiet
Hedef60kgolmak
@dolunaydagel
@masal_19
Zipzip-
en iyisini yapıyorsun, zamanında tatlıyı komple kesip vs yemeyip 10 kg verdim, 40 günde 10kg aldim öyle bir tecrübem olduAy aşkolsun orda da pide yemiştim :)
Ekmeği şekeri tam kesemiyorum canım ölçülü yiyorum
Tamam canim
Gecmis olsun canim test icin mi gittiniz hastaneye
Ne oldu canimSinirden kudurmamak elde değil
Afiyet olsun canim
teşekkür ederim kaptanimAfiyet olsun canim
Canım geçmiş olsun sen hamilesin sen kudurmaSinirden kudurmamak elde değil