Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Umuyorum canım bir lokmalıkta ama erisin diye zaten eliptiğe kastım
Sen nasılsın geçmiş olsun toparladın mı

Oy nergisim, Rabbim büyük, tedavisini kolayından nasip etsin, acil şifalar versin, iyi olur inşaAllah . Arada uğra, seni seviyoruz

AFiyetler olsun çiçegim

Güünnaayydııınnn.
Günaydın kaptanım
Günaydın güzellikler
Günaydın tatlım
Günaydın canım Kolay gelsin
Günaydın canım rabbim şifa versin inşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alalım
Afiyet olsun kuzucum çok güzel
Günaydın canlar
Günaydın canım
Gunaydın hanımlar
Günaydın tatlım
Hayırlı sabahlar kızlar
Boncuğum dün kaçırdım sanırım, çok geçmiş olsun, daha iyisin değil mi Boncuk2307
Günaydın canım
günaydın kızlaaarrrrrrr
Günaydın çiçeğim
Günnnoooooooo yeni telime kavuştum ooyy dünya varmışş
Günaydın canım güle güle kullan yeni telini
Kızlar günaydın mutlu sabahlar .
Günaydın kuzucum

Afiyet olsun tatlım

çok geçmiş olsun canım

Günaydın çiçeğim
günaydın canım kaptanımm

inşallah kaptanımm

He tamam şimdi oldu. Bilinc altina ulasmak o kadar zor bir sey degil. Derin nefes al ver yaparak odaklayarak meditasyon yaptiriyorlar.
Beyin rahatlayinca alfa dalgasindan beta deltaya dogru düşüyor. Bu zihin odaklanmasini namazda da oluyor ve bu yuzden unuttugunuz her sey namazda aklimiza geliyor
Bunun gibi birsey o zaman. Bizim de yakin cevremizde bu egitimleri almis biri vardi , arkadaslardan gidenler olmustu. O enerji akisinin bozuk oldugu bolgeyi tespit etme vs de vardi.
Kisinin dini bilgisini sorguladim çünkü bunlar genelde budizm kökenli ogretiler. Bana problemli gelmedi. Hic bilmedik birinden bu seansi almaktansa az cok tanidigim iyi niyetini bildigim birini tercih ederim

Cumartesiye guzel bir suprizim olabilir

Sagol bebegimmm kızıma vermem daha dünya para verdim yaa telefonlar cok pahalanmış

Günaydın canım çok geçmiş olsun anlamadım şimdi anjiyoda açılmadı ama taa Ocak mı verildi byy pass için neden bu kadar uzun acil olması gerekmez mi
İnşallah bir an önce alabilirler operasyona da sağlığına kavuşur eşin abla
Sen boşver diyeti şimdi hayatın sağlıkla normal akışına döndüğünde beraberce hallederiz onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…