Umuyorum canım bir lokmalıkta ama erisin diye zaten eliptiğe kastımAfiyet olsun ablacım
Teşekkür ederim ablam uzun zamandır böyle yapmıyordu ama şimdi biraz hafifledi şükür
Teşekkür ederim ablam
Çok güzel olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun çiçeğim
Teşekkür ederimsana kolay geliyor bence alışkın olmayana zor
Öğlenki pilav ve akşam makarna olunca biraz fazla geldi bana afiyet olsungerçi sen diyetisyen listesi demiştin
12 yaşında başladı bendeki migren, vertigo da yaklaşık bir senedir var leylak ablam, stres mi genetik mi artık orasını bilmiyorum
Evet kaptanım da bendeki sinirsel kulakla alakalı değil, gittim onun için de yapabileceğimiz bir şey yok denditedavi amaçlı bir şeyler de yapıldı ilaç kullanacağım hep heralde bırakmıştım geçti diye
Afiyet olsun çiçeğim gayet güzel olmuş
Afiyet olsun güzel menü olmuş
Afiyet olsun maşallahın var her gün mükemmel menü mükemmel spor inşallah cumartesiye emeklerinin karşılığını alırsın
Çok güzel menü ablam afiyet olsun
Yaklaşık bir 5 dk falan sürüyormuş bazen daha az, hep olmuyormuş ama bilemedim bende
Daha iyiyim kaptanım teşekkür ederim
Allah razı olsun ablam oğlan anca uyudu yatacağım şimdi inşallah geçer de
Afiyet olsun sporla yakmışsındır baklavayı
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun kaptanım güzel menü
Afiyet olsun ablacım güzel menü olmuş
Afiyet olsun
Afiyet olsun ablam Allah kabul etsin inşallahgüzel menü olmuş
Oy nergisim, Rabbim büyük, tedavisini kolayından nasip etsin, acil şifalar versin, iyi olur inşaAllahGünaydın kızlarnasılsıniz insalhh hepiniz iyisinizdir çok özledim sizleri sanırım hazırlıkta da olamayacağım LenaG zatenn diyet miyet yok bitti
Anjiyo olduk bugüne kadar düzgün bir belirti vermeyen damarlar kalp %90 @şah damarı %69 tıkalı ve açılmadı
Ocak ayına byy pass verdiler
Bugün de şehir hastane gidicez bakalım
Dualarınızın benimle olduğunu biliyorum sizleri cokkk cokk seviyorum hepinizi opuyorummmmm canlarım
AFiyetler olsun çiçegim25 kasım
Sabah yumurta salatası 1 bardak çay 1 dilim tahıllı ekmekle. Öğlen 1 avuç kaju 1 fincan kahve Aksam tavuk haslmaa. 3 litre su .
26 kasım
Yulaf tost yanında domates salatalık biber yendi. Öğlen 1 fincan kahve ve 2 kuru incir yedim. Akşam 1 kase mercimek çorbası büyük bir kase salata yedim. 3 litre su içtim.
27 kasım
1 tane küçük peynirli börek salatalık domates roka yanında eslikci olarak 1 bardak kefir tükettim. Öğlen 1 büyük fincan turk kahvesi ictim 1 litre su aksama karar vermedim ama büyük ihtimalle salata yicegim sadece 3litreyede tamamlarım su tüketiminiLenaG Boncuk2307 Jou
Daha dur, bugün tüm grup 36 saatlik açlığa niyet etti ( misafirlikteydim, kaçırdım), ben 3 günlüğe niyet edeceğim
Günaydın kaptanımGüünnaayydııınnn.
Günaydın tatlımGünaydın güzellikler
Günaydın canımGünaydın kk alemin en güzel kadınlarıkaç gündür ugrayamiyorum koştur koştur temizlik yapıyorum . temizlik yapmak koymuyor da yemek telaşı çocukların okulu git gel yapmaktan daha mutfağı bitirebildim böyle giderse benim temizlik 1 ayı bulacak
Günaydın canımGünaydın kızlarnasılsıniz insalhh hepiniz iyisinizdir çok özledim sizleri sanırım hazırlıkta da olamayacağım LenaG zatenn diyet miyet yok bitti
Anjiyo olduk bugüne kadar düzgün bir belirti vermeyen damarlar kalp %90 @şah damarı %69 tıkalı ve açılmadı
Dualarınızın benimle olduğunu biliyorum sizleri cokkk cokk seviyorum hepinizi opuyorummmmm canlarım
Afiyet olsun kuzucum çok güzel27 Kasim Carsamba Menum
11 :00 Kahvslti
2 haslanmis yumurta
2 dilim eksi mayali ekmek
Beyaz peynir ,4 küp kaşar,maydanoz,biber (ekmeklerin ustune koydum tost makinesinde kizarttim uzerinede baharatlar doktum mis gibi oldu valla bak nasil aciktim simdi)
16:00 Sutlu filtre kahve + 3 hurma
19:00 4 kasik bulgur pilavi +6 kasik etli taze fasulye
Su 2 litre
Spir yapacaktim ama kirk yilda bir grlen enerjimi temizlige harcadim
LenaG Ceeeeeeeeeeee
Günaydın canımGünaydın canlar
Günaydın tatlımGunaydın hanımlar
Günaydın canımHayırlı sabahlar kızlar
Boncuğum dün kaçırdım sanırım, çok geçmiş olsun, daha iyisin değil miBoncuk2307
Günaydın çiçeğimgünaydın kızlaaarrrrrrr
Günaydın canımGünnnooooooooyeni telime kavuştum ooyy dünya varmışş
Günaydın kuzucumKızlar günaydın mutlu sabahlar .
Bugün şiddetli migren ve vertigoyla uyandım ayakta durmaya çalışıyorum ama yapabildiğim söylenemez. Yarın kalan menülere bakarım
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, yarım avuç kadar beyaz leblebi
Ara Öğün 14.00
1 adet muz, 2 mandalina
Ara Öğün 16.00 -17.00
2 kepekli galeta, 1 bardak ayran
Saat 18.30
Karahindibalı kahve, 3 hurma
Akşam Yemeği 19.30
1 asrıntandırı çavdar lavaş içine bir yumurtadan omletin yarısı (yarısını oğlan yedi), marul, 2 dilim hindi füme, 1 kk süzme peynir, 2 yeşil zeytin
LenaG Ceeeeeeeeeeee sibel_84
Afiyet olsun tatlım
çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlarnasılsıniz insalhh hepiniz iyisinizdir çok özledim sizleri sanırım hazırlıkta da olamayacağım LenaG zatenn diyet miyet yok bitti
günaydın canım kaptanımmGünaydın çiçeğim
inşallah kaptanımmGünaydın mavişler
2 günümüz kaldı canlarım . Son 2 günü verimli değerlendirelim. Zaten harika menüler gönderiyorsunuz.Cısssslı menü görmedim şimdiye kadar.Azimli gidiyoruzCumartesi günü bu grup harika eksiler getirecek.
Öpüyorum hepinizi
Boncuk2307 Cakinin Gelini Elhan 60kiloyum A Asya89 Jasminium84 Cicekbocekkaktus Beyaz leylak yosunlupapatya Ankee P Pembepilates FitVenus bluegreeneyes malahit tomrs Tutku44
Günnnooooooooyeni telime kavuştum ooyy dünya varmışş
He tamam şimdi oldu. Bilinc altina ulasmak o kadar zor bir sey degil. Derin nefes al ver yaparak odaklayarak meditasyon yaptiriyorlar.Bildiğin zehir gibi donanımlı, hiç boş kalmayan, sürekli kendini geliştiren, 30 yıldan fazla görev yapmış, hala görevine devam eden cami hocası, camide öğrenci yetiştiriyor, kadınlarla mukabeleler, sohbetler yapıyor. 11 sene önce beni bunalıma girmekten kurtardı, o zamanlar böyle bir durumu yoktu, zamanla eğitimlere gidip sertifikalar almış.
Dün hacamattan sonra kısacık enerji akışı sağladı, okuyarak, dokunmadan elini sıvazlayarak, psikolojik danışmanlık ta yapıyor, merdiven altı, kaçak göçek deyil, devlete vergisini ödüyor.
Neyse, bir dertleşmeye giderim diye düşünüyorum, inşaAllah korktuğum gibi deyildir
Cumartesiye guzel bir suprizim olabilirGünaydın mavişler
2 günümüz kaldı canlarım . Son 2 günü verimli değerlendirelim. Zaten harika menüler gönderiyorsunuz.Cısssslı menü görmedim şimdiye kadar.Azimli gidiyoruzCumartesi günü bu grup harika eksiler getirecek.
Öpüyorum hepinizi
Boncuk2307 Cakinin Gelini Elhan 60kiloyum A Asya89 Jasminium84 Cicekbocekkaktus Beyaz leylak yosunlupapatya Ankee P Pembepilates FitVenus bluegreeneyes malahit tomrs Tutku44
Sagol bebegimmm kızıma vermem daha dünya para verdim yaa telefonlar cok pahalanmışGünaydın kaptanım
Günaydın tatlım
Günaydın canımKolay gelsin
Günaydın canımrabbim şifa versin inşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alalım
Afiyet olsun kuzucum çok güzel
Günaydın canım
Günaydın tatlım
Günaydın canım
Günaydın çiçeğim
Günaydın canımgüle güle kullan yeni telini
Günaydın kuzucum
Günaydın canım çok geçmiş olsun anlamadım şimdi anjiyoda açılmadı ama taa Ocak mı verildi byy pass için neden bu kadar uzun acil olması gerekmez miGünaydın kızlarnasılsıniz insalhh hepiniz iyisinizdir çok özledim sizleri sanırım hazırlıkta da olamayacağım LenaG zatenn diyet miyet yok bitti