Algı yapıyorlar halbuki sokakta yaşamak o hayvanlar için de zor. Düzgün şartlarda düzgünce bakilsalar onlar için daha iyi olmaz mıbugün twitter daki tagda birkaç foto ve video gördüm. sinirlerim daha da bozuldu. kapattım sonra. utanmadan karşı tag açmışlar sokak hayvanları sahipsiz değildir diye. ne alaka???
travmalar uzun süre sürüyor canım. geçmiş olsun sana da
üç gündür cıssslı yiyorumpastelfit
@Elhan
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özelden fotograf +tarih+nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimleri buradan en gec 13.00 e kadar bekliyorum fotoğraf şartı yok
Cordelia
@Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@Mefkurem
@sulisim
@aypare ackerman
@sardunya1038
@eceboce
60kiloyum
@masal3487
@Kahve __Kokusu
@fittanne
@sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@Korkuluanne
Hedef60kgolmak
pastelfit
@first ladyy
@zeyneppk
@aytozuvegece
@Tutku44
@Migim
Ankee
@Tempus
@Kozmogirl17
DeryaOnDiet
@nnurc
Cok fazla arti olarak dönmez inşallahüç gündür cıssslı yiyorumbugün sondu ama yarından itibaren dikkat edeceğim. bakalım bu üç günün günahı ne sabah belli olacak
Tanam sana da 500 puan.
tabiki. zaten biri yazmıştı belediyeler bu konuda düzgün çalışmıyor diye. barınak sayısı çok az diyorlar. barınaklar çoğaltılmalı ve köpekler aşılanıp kısırlaştırılmalı. onlar da eziyet çekmesinler, insanlar da tedirgin olmasınlar.Algı yapıyorlar halbuki sokakta yaşamak o hayvanlar için de zor. Düzgün şartlarda düzgünce bakilsalar onlar için daha iyi olmaz mı
Zaten barınaklar düzelse o zaman bu kadar karşıt insan da olmaz diye düşünüyorum. Umarım gerekli çalışmalar yapılırtabiki. zaten biri yazmıştı belediyeler bu konuda düzgün çalışmıyor diye. barınak sayısı çok az diyorlar. barınaklar çoğaltılmalı ve köpekler aşılanıp kısırlaştırılmalı. onlar da eziyet çekmesinler, insanlar da tedirgin olmasınlar.
Cordelia
@Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@sulisim
@aypare ackerman
@sardunya1038
@eceboce
60kiloyum
@masal3487
@Kahve __Kokusu
@fittanne
@sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@Korkuluanne
Hedef60kgolmak
pastelfit
@first ladyy
@zeyneppk
@aytozuvegece
@Tutku44
@Migim
Ankee
@Tempus
@Kozmogirl17
DeryaOnDiet
@nnurc
Aa ben mekik yarusini oldugunu kacirmis. Sadece adim yarisi var saniyordumCordelia
@Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@sulisim
@aypare ackerman
@sardunya1038
@eceboce
60kiloyum
@masal3487
@Kahve __Kokusu
@fittanne
@sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@Korkuluanne
Hedef60kgolmak
pastelfit
@first ladyy
@zeyneppk
@aytozuvegece
@Tutku44
@Migim
Ankee
@Tempus
@Kozmogirl17
DeryaOnDiet
@nnurc
Mekik yarisi yok aslinda canim sadece 50 mekige 500 puan verdikAa ben mekik yarusini oldugunu kacirmis. Sadece adim yarisi var saniyordum
Tebrik ediyorum canim hasta hasta tamamlamissin
amin canım. yok artı olmak istemiyorum yavaş gitti zaten. toparlayacağım.Cok fazla arti olarak dönmez inşallah
İnşallah eksi görürsün kuzumamin canım. yok artı olmak istemiyorum yavaş gitti zaten. toparlayacağım.
regl de gelmedi daha, cısss da vardı. eksi zor da, artım çok olmasın diye dua ediyorumİnşallah eksi görürsün kuzum
Benim de bitmek üzere. Ama cisslar pek çok yaregl de gelmedi daha, cısss da vardı. eksi zor da, artım çok olmasın diye dua ediyorum
Teşekkür ederim canım.. Sen tamamlarsin hemencecik zaten az kalmışTebrik ediyorum canim hasta hasta tamamlamissin
Kendimden utandim şimdi daha 3900 adimdayim
Hey maşallah okurken yoruldumHerkese hayırlı akşamlaraşırı yoğun bir gün geçirdim buraya da hiç gelemedim. Öğlen pazara çıktım annemle saat 4 de eve geldim eşim ve kızım pizza istediler malzeme almışlar pizza yaptım iki tepsi sonra eşim poğaça istedi onu da yaptim bebeği doyurdum kızın yarın trafik yazılısi varmış ona çalıştırdım bebeği uyuttum derken mutfağa geldim pazar alışverişini yerleştirirken yeşillikleri suya bastım dedim bir kk ya bakayım daha duş alacağım ütü işimi sabah yaptım çok şükür
Iyi aksamlar canimHerkese hayırlı akşamlaraşırı yoğun bir gün geçirdim buraya da hiç gelemedim. Öğlen pazara çıktım annemle saat 4 de eve geldim eşim ve kızım pizza istediler malzeme almışlar pizza yaptım iki tepsi sonra eşim poğaça istedi onu da yaptim bebeği doyurdum kızın yarın trafik yazılısi varmış ona çalıştırdım bebeği uyuttum derken mutfağa geldim pazar alışverişini yerleştirirken yeşillikleri suya bastım dedim bir kk ya bakayım daha duş alacağım ütü işimi sabah yaptım çok şükür