- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Spor da adimlar da bitti. Adimlarin yaridini evde yarisini buz gibi havada birirdimHadi yine aldın gönlümü
Maşallah canım inşallah hep böyle olur
Benim bitti , sıra sende
Geçmiş olsun canım. İyi olursan yaparsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spor da adimlar da bitti. Adimlarin yaridini evde yarisini buz gibi havada birirdimHadi yine aldın gönlümü
Maşallah canım inşallah hep böyle olur
Benim bitti , sıra sende
Geçmiş olsun canım. İyi olursan yaparsın
Hiç bilmiyorum. Ama ufacık rahatsızlık hisseden yapmasın. Sağlık çok önemli.Ben mekik çekerken boynum ağrıyor?? Neden olabilir ki??
Tamam canim burdayim hemen duyuru yapayimZipzip- burada mısın? Mekik konusunda zorlananlar, alışık olmayanlar bugün kaç tane isterse yapsın. 500 puan vereceğim. Şahsen benim karın iptal 30 da kaldım. Bakalım 50 olacak mi?
Duyuru yapabilir misin?
CordeliaZipzip- burada mısın? Mekik konusunda zorlananlar, alışık olmayanlar bugün kaç tane isterse yapsın. 500 puan vereceğim. Şahsen benim karın iptal 30 da kaldım. Bakalım 50 olacak mi?
Duyuru yapabilir misin?
O yüzden karın hareketi falan yapacaksam ayakta yapılan hareketleri yapıyorum o zaman boynum zorlanmıyorHiç bilmiyorum. Ama ufacık rahatsızlık hisseden yapmasın. Sağlık çok önemli.
Ben mekik çekerken boynum ağrıyor?? Neden olabilir ki??
Afiyet olsun canim09.30 yağda löp yumurta 2 dilim kepekli ekmek kibrit kutusu kadar tulum peyniri domates salatalık şekersiz çay
12.00 sütlü kahve
14.00 1 kutu çilekli activia
17.00 sadece tavuklu salata
8.000 adımın 4.000 ini çocuk arabasını iterek yaptığımı belirtmek isterim şu an kollarım tutmuyor.
Cordelia
Zipzip-
Afiyet olsun canimMenu
Sabah
2 wasa
1 dlm hellim
1tk fistik ezmesi
Ara
1 kupa sutlu kahve
Aksam(18:00)
4yk sebzeli tavuk
3yk makarna
Salata
1 bardak ayran
Su: henuz 1 lt adim : Eki Görüntüle 2976636 kalanlari dune eklesek olmaz mi ? Zipzip- Cordelia Elhan
OlabilemezMenu
Sabah
2 wasa
1 dlm hellim
1tk fistik ezmesi
Ara
1 kupa sutlu kahve
Aksam(18:00)
4yk sebzeli tavuk
3yk makarna
Salata
1 bardak ayran
Su: henuz 1 lt adim : Eki Görüntüle 2976636 kalanlari dune eklesek olmaz mi ? Zipzip- Cordelia Elhan
Zipzip- burada mısın? Mekik konusunda zorlananlar, alışık olmayanlar bugün kaç tane isterse yapsın. 500 puan vereceğim. Şahsen benim karın iptal 30 da kaldım. Bakalım 50 olacak mi?
Duyuru yapabilir misin?
Okur okumaz yere yatıp denedim ama hala boynumda baskı hissettim sanki. Ama hastalığım geçsin tekrar deneyeceğim teşekkür ederimtam mekik değil yarım da çekebilirsin
bacaklar öne doğru çekili ellerini boynunun iki yanında tutarak. ama destek şeklinde değil. büyük olasılıkla karnından değil boynundan güç alıyorsun daha az yorulmak adına, bilinçli olarak değil tabi. eğer başını dik tutup her yukarı çıkışında tavanın az ilerisine bakarsan istesen de karnından güç alırsın boynuna yüklenmezsin.
Ayyy eskilerin gs-fb derbisi gibi olacak hahahaapastelfit
Elhan
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özelden fotograf +tarih+nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimleri buradan en gec 13.00 e kadar bekliyorum fotoğraf şartı yok
Cordelia
Elhan
North River
askrhpozitif
Mefkurem
S sulisim
aypare ackerman
sardunya1038
eceboce
60kiloyum
masal3487
Kahve __Kokusu
fittanne
sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
fesang
Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
Hedef60kgolmak
pastelfit
first ladyy
zeyneppk
aytozuvegece
Tutku44
Wilma11
Ankee
Tempus
Kozmogirl17
DeryaOnDiet
nnurc
Gönlü güzel kendi güzel kaptan çekirgem
Tamam kaptanımpastelfit
Elhan
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özelden fotograf +tarih+nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimleri buradan en gec 13.00 e kadar bekliyorum fotoğraf şartı yok
Cordelia
Elhan
North River
askrhpozitif
Mefkurem
S sulisim
aypare ackerman
sardunya1038
eceboce
60kiloyum
masal3487
Kahve __Kokusu
fittanne
sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
fesang
Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
Hedef60kgolmak
pastelfit
first ladyy
zeyneppk
aytozuvegece
Tutku44
Wilma11
Ankee
Tempus
Kozmogirl17
DeryaOnDiet
nnurc
Bildirimleri büyük bir merakla bekliyorum cok eglenceli bir gun olacakAyyy eskilerin gs-fb derbisi gibi olacak hahahaa
Hahahha kesinlikleee saat 13.00 olsun hemenBildirimleri büyük bir merakla bekliyorum cok eglenceli bir gun olacak
Tanam sana da 500 puan.dün ben 20 dakika sadece karın çalıştım ama nasıl diyim pilates hareketleri ama dinlenmeden şu hareketler. bunlar kabul olmuyor mu?
biraz da hani yan yatıp bacakları yukarı kaldırma hareketi yaptım.
her hareket 15*4 45 kere 4 farklı karın hareketi. diğerleri ısınma... bugün 8.600 adımda havlu attım
bugün twitter daki tagda birkaç foto ve video gördüm. sinirlerim daha da bozuldu. kapattım sonra. utanmadan karşı tag açmışlar sokak hayvanları sahipsiz değildir diye. ne alaka???Aynen asla düşmanlığım yok ama tehlike oluşturdukları takdirde elbet önlem alınmalı. Ben 7 yaşındaydım saldırıya uğradığımda 35 yaşında hala o korkuyu atlatamadım. Çete halinde gezenleri özellikle sakıncalı