- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 35
Oturunca bende yorulduğumu anladım canım bu arada geçmişe bakamadim test sonucun ne geldi nasılsınHey maşallah okurken yoruldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oturunca bende yorulduğumu anladım canım bu arada geçmişe bakamadim test sonucun ne geldi nasılsınHey maşallah okurken yoruldum
Afiyet olsun canimMenümü yazayım hızlıca
Kahvaltı 10.00
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
Dünkü muhallebili tatlıdan iki kaşık aldım
Ara 12
Türk kahvesi sade
Öğle 15.30
Yarım muz
1 bardak süt
Akşam 18.30
2 yk barbunya yemeği
Avuç içi kadar parça pizza
Büyük tabak salata
Su 3lt ye az kaldı yatana kadar tamamlarım
Zipzip- pastelfit
Poğaça taviz vereceğim kadar sevdiğim birşey değildi kaptanim pizzayı da eşim bir parça tadına bak dedi diye yedim soğan halkası falan kızarttim hiç canım istemediIyi aksamlar canim
Pizza ve pogacadan ne kadar yedin menunu merakla bekliyorum :)
Poğaça taviz vereceğim kadar sevdiğim birşey değildi kaptanim pizzayı da eşim bir parça tadına bak dedi diye yedim soğan halkası falan kızarttim hiç canım istemedi
Ekleme yapabiliyoruz canimKaptanım ben bugün öğlene kadar pazarda falan telefonum yanımda 2000 adım attım .benim akıllı saatim gelmiş eve girdim eşim kurulumunu yaptı koluma taktım . Adım bildirimini iki tarafı da ekleyerek yapabiliyor muyum Zipzip- eğer gözüm yerse tamamlacagim
Sağol kaptan iyiyim kilolar hariçMutlu pazarlar canim ❤
Mutlu pazarlar canim ❤
Mutlu pazarlar canim ❤
Iyiiym canim sen nasilsin ❤
Teşekkür ederim artık telefonu yanıma alamadım bahanem bittiEkleme yapabiliyoruz canim
Gule gule kullan saatinide
Gel kilo verelim:))Sağol kaptan iyiyim kilolar hariç
Canim daha iyiyim testim negatif çıktı.Oturunca bende yorulduğumu anladım canım bu arada geçmişe bakamadim test sonucun ne geldi nasılsın
Oooo saat mi aldın? Güle güle kullan. Bol.bol yürü.Teşekkür ederim artık telefonu yanıma alamadım bahanem bitti
Supersin canim ben 11 den sonra tamamlarim artik kardesimle oturuyorumSagol tatlım. 100 dk Eva yaptım 50 mekik çektim geldim.