Okurken yoruldum.Herkese hayırlı akşamlaraşırı yoğun bir gün geçirdim buraya da hiç gelemedim. Öğlen pazara çıktım annemle saat 4 de eve geldim eşim ve kızım pizza istediler malzeme almışlar pizza yaptım iki tepsi sonra eşim poğaça istedi onu da yaptim bebeği doyurdum kızın yarın trafik yazılısi varmış ona çalıştırdım bebeği uyuttum derken mutfağa geldim pazar alışverişini yerleştirirken yeşillikleri suya bastım dedim bir kk ya bakayım daha duş alacağım ütü işimi sabah yaptım çok şükür
Selam söyle.Supersin canim ben 11 den sonra tamamlarim artik kardesimle oturuyorum
Aynısını yazdım.Hey maşallah okurken yoruldum
Eline saglik canım. Çok teşekkürler.Cordelia
@Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@sulisim
@aypare ackerman
@sardunya1038
@eceboce
@60kiloyum
@masal3487
@Kahve __Kokusu
@fittanne
@sara_28
@masal_19
dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@Korkuluanne
Hedef60kgolmak
@pastel34
@first ladyy
@zeyneppk
@aytozuvegece
@Tutku44
Wilma11
Ankee
@Tempus
@Kozmogirl17
@DeryaOnDiet
@nnurc
İyi geceler kaptan.Iyi geceler kizlar
Çok şükür canımCanim daha iyiyim testim negatif çıktı.
Saatini güle güle güzel günlerde kullan
Ne kadar yorulduğumu anlayın diye yordum siziOkurken yoruldum.
Umarım maviş çekirgeler oturmuyor zıplıyordurMaviş çekirgeler spor yaptınız mı? Pazar bugün dinlenseydiniz kıyamam size.
Evet kuzum şart olmuştu baktım bu vesile ile yürüyorum masterfite de devam etmek istiyorum şart oldu saatOooo saat mi aldın? Güle güle kullan. Bol.bol yürü.
Bayılıyorum bu kıza.
HADİ MAVİ TAKIM YAPABİLİRİZ
AKŞAM YENİ BAŞLIYOR
BİTİREMEYENLER UMUTSUZLUĞA KAPILMASIN BİTER İNŞALLAH
ZAYIFLIYACAĞIZ BAŞKA YOLU YOK
AMMAAAYİNE DE BİR DİYETİSTEN GEREKİRSE, UMRANTO BİR TELEFON KADAR YAKIN
Login • Instagram
@Kahve __Kokusu
@aypare ackerman
@DeryaOnDiet
@Korkuluanne
dolunaydagel
@masal_19
Zipzip-
Hic sanmam. Sen de boşuna yorulma kuzum.Umarım maviş çekirgeler oturmuyor zıplıyordurben şu yorgunlukla mutfakta dört dönüyorum adımı tamamlamak için
Geçmiş olsun canım.Sağol kaptanım geçen hafta sınıflarında 12 çocuk hastaydı büyük ihtimal sıra bize de geldi inşallah çabuk toparlar şimdilik ateş yok
Evet kuzum şart olmuştu baktım bu vesile ile yürüyorum masterfite de devam etmek istiyorum şart oldu saat
Umarım maviş çekirgeler oturmuyor zıplıyordurben şu yorgunlukla mutfakta dört dönüyorum adımı tamamlamak için
cnm afiyet olsun güzel spor
aaa iyi olmuş değişiklik olurSupersin canim ben 11 den sonra tamamlarim artik kardesimle oturuyorum
iyi geceler kaptanIyi geceler kizlar
İyi geceler kaptan.Çıkarın beni bu kaptan.
Pazar gezmesinde 2000 adım atmışimama çok yorucu şeyler yapmışsın valla ben böyle şeyler yapınca yığılıp kalıyorum. hele pazar gezmesi bende 15.000 adıma bedel mesela