Canım geçmiş olsun. Bu havalar çok fena çokSagolun
Ya hafif burun akintisi tek tük öksürük vardi. Herhalde sabaha karsi ateslenmis uyanip ağladı soylendi sonra uyudu. Ben atesi olacagini hic dusunmedim. Aslinda bacağına falan dokundum ama anlamamisim. Sabah kalkinca baya oksuruk burun akintisi artmış, ateşte var işte
Afiyet olsun canımGünaydınçocukları okula gönderdim kahvaltı edip geliyorum
Cordelia bı aralar neden durgun diyordum anladım şimdiBen susmayı tercih ettim. Öyle doluyum ki. Konuşsam sanki daha çok takacağım. Halının altına süpürüyorum.
Neyse biz diyetimize bakalım. Hayatımı bir şeyler için üzülerek geçirmek istemiyorum. Ben ne yaparsam yapayım olan oluyor.
O yüzden mutlu olmayi seçiyorum.
Bugünü güzel ve enerjik geçirmek için her şeyi yapacağım.
Oyieyse azcik dansla başlayalim.
Çok geçmiş olsun havalar çok soğukSagolun
Ya hafif burun akintisi tek tük öksürük vardi. Herhalde sabaha karsi ateslenmis uyanip ağladı soylendi sonra uyudu. Ben atesi olacagini hic dusunmedim. Aslinda bacağına falan dokundum ama anlamamisim. Sabah kalkinca baya oksuruk burun akintisi artmış, ateşte var işte
Geçmiş olsun kuzucuga... Üzüldüm canım. Hayatın dertleri hiç bitmiyor. Ama yavrularımız hastalanmasinGünaydın, güne büyük kizin ateslenmesiyle başladık
Oğlanların ikisi de almanyada demi ?Geçmiş olsun kuzucuga... Üzüldüm canım. Hayatın dertleri hiç bitmiyor. Ama yavrularımız hastalanmasin
Benim küçük oğlan da hasta yatıyor. Dün aradı anne burnumun içi yanıyor napiim diyor.Oglum şu var mı evde yok anne şu var mı diyorum o ne ki diyor küçük dedigim oğlan 23 yaşında bu arada doktora git len dedim ben napiym burada ...Ana olmak çok zor... Allah evlatlarımıza sağlık versin. Busracim düşer inşallah ateşi . Sen yanındasin en azından buna şükür.
Gecmis olsun ablacim oglunaGeçmiş olsun kuzucuga... Üzüldüm canım. Hayatın dertleri hiç bitmiyor. Ama yavrularımız hastalanmasin
Benim küçük oğlan da hasta yatıyor. Dün aradı anne burnumun içi yanıyor napiim diyor.Oglum şu var mı evde yok anne şu var mı diyorum o ne ki diyor küçük dedigim oğlan 23 yaşında bu arada doktora git len dedim ben napiym burada ...Ana olmak çok zor... Allah evlatlarımıza sağlık versin. Busracim düşer inşallah ateşi . Sen yanındasin en azından buna şükür.
Viyana'da canım. Hasta olan Ocak' ta gelecek. Büyük yazdan yaza geliyor.Oğlanların ikisi de almanyada demi ?
Geliyor mu yanınızda
Teşekkür ederim bitanem. Üşütmüş iyileşir inşallah.Gecmis olsun ablacim ogluna
Cnm 9 da kalktım bu seferHedef60kgolmak @Zeynep_Nihal @Kahve __Kokusu nerdesiniz uykucular?
Akşam yatmak bilmiyorsunuz sabah kalkmak bilmiyorsunuz? (Annemin meşhur sözlerinden,)
Geçmiş olsun oğlunızaViyana'da canım. Hasta olan Ocak' ta gelecek. Büyük yazdan yaza geliyor.
Geçmiş olsun cnmGünaydın, güne büyük kizin ateslenmesiyle başladık
Oğluna geçmiş olsun canımGeçmiş olsun kuzucuga... Üzüldüm canım. Hayatın dertleri hiç bitmiyor. Ama yavrularımız hastalanmasin
Benim küçük oğlan da hasta yatıyor. Dün aradı anne burnumun içi yanıyor napiim diyor.Oglum şu var mı evde yok anne.. şu var mı diyorum o ne ki diyor küçük dedigim oğlan 23 yaşında bu arada doktora git len dedim ben napiym burada ...Ana olmak çok zor... Allah evlatlarımıza sağlık versin. Busracim düşer inşallah ateşi . Sen yanındasin en azından buna şükür.
Günaydın canim
günaydınn herkeseee
Günaydın ablacimGunaydinnnnnn
Mutlu huzurlu bi hafta sonu olsun inşallah
Cnm 9 da kalktım bu sefergünaydın mesajımı görmedin mi
Günaydın canim hosgeldinGünaydın herkese...❤❤❤❤
Bugün benim mezuniyetimin 1. YıldönümüEki Görüntüle 2976066 Eki Görüntüle 2976067
Muhteşem.Günaydın herkese...❤❤❤❤
Bugün benim mezuniyetimin 1. YıldönümüEki Görüntüle 2976066 Eki Görüntüle 2976067