GünaydınValla bende de üç bebe var canım. Evi süpürüyorum arkamı dönüyorum yine aynı
Ya valla kendimden şüpheleniyorum.
Daha yeni eve geldim yatağa kadar gidebilir miyim bilmiyorum
Afiyet olsun canım menü harika. Tostun ebati ne kadar idi?
Teşekkürler canım benim
Afiyet olsun canım menü
Misafire rağmen menü harika.
Canım cezerye haricinde diğerlerinde sıkıntı yok bence
Geçmiş olsun canım . Yolculuk bitti mi?
Menü yolculuğa rağmen harika
Senin aklına sitarede kalmış
Afiyet olsun canım menü yakıyor.
Afiyet olsun canım. Menü güzel.
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanım. Menü yerinde
Afiyet olsun canım. Güzel bir eksi gelecek bence bu hafta
Haklısın canm salata olmalıydı onun açlığını hissettimAfiyet olsun kaptanım Herşeyden kararında yemişsin.Bol eksilerin olsun inşAllah
Gayet güzel olmuş canımAfiyet olsun tatlım
Afiyet olsun kuzum17:00 öğüne salata ekleseydin canım belki 19:00 da olan öğüne ihtiyaç olmazdı şekerim Ama sıkıntılı bir durum yok bence önümüzde 5 günümüz var.
Misafir severim ama plansız olunca düzenimin bozulmasını sevmiyorumSendrom uykuyu etkiliyor uyku sendromu böyle bir kısır döngü var. Uyku için ilaç kullanınca da tetikleniyorçok yorulursam da tutuyor yaşım genç olduğu için ilaç da vermiyorlar soğuk suyla yıkıyorum ben de bazen.
Çok teşekkür ederim kaptanım, şimdi dukanı da içtim bir iki kere tuvalete taşınırım sonra yatarım inşallah
Ayy açık sözlülüğüne bittim bayılıyorum böyle insanlara, iyi ki geldin aramızaçişim gelmesin dediğin yerde kaldım çok hoşsun, afiyet olsun
Hahaha ee sen ben olabilir misin, kocaya karşı duyulan hislerle falan birebirizbazen sarılasım bazen de boğasım geliyor benimkini
Çok güzel menü olmuş ablacım afiyet olsun
Her mesajında gülesim geliyor, Sonra da bugün kocama kaç kere sinir olduğumidolüm feza abla ama sen de gelecekteki halimsin
Ahhh ahh, ne hoş çok imreniyorum. Allahım nazardan saklasın, anlatma kız kimseye nazar değerben daha çok sinir oluyorum onun laubali hallerine
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun
Güzel menü olmuş afiyet olsun çiçeğim
Menün güzel olmuş ablacım afiyet olsun
Ben de sana sarılmak istiyorumhep derim eşime sen bana destek olacağına köstek oluyorsun diye. Senin de mi aybaşın geldi diyorum bir kavga başlıyor zaten hazıra bakıyorum gerçekten sen yazdıkça bir tuhaf oldum
Çok güzel menü planı, afiyet eksi olsun
Bu ara canım hep balık istiyorafiyet olsun çiçeğim
Afiyet olsun kaptanım az bile olmuş
Sen benim idolümsün, parti kur oy verelim feza ablam, ders ver bana biraz, koca nasıl yola getirilir adlı çalışmalarını takip etmek istiyorum
Afiyet olsun idolüm canım feza ablam
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun canımı fasulye çektirdin be ablam
Afiyet eksi olsun inşallah güzel olmuş
Misafir gelince insanın nevri dönüyor yarın toparlarsın sen
Afiyet olsun çok erken kapatmışsın günü acıkmadın mı
İnşallah canım. Ama bu hafta pek ümitli degilim gibi.Afiyet olsun kaptanım Herşeyden kararında yemişsin.Bol eksilerin olsun inşAllah
Gayet güzel olmuş canımAfiyet olsun tatlım
Afiyet olsun kuzum17:00 öğüne salata ekleseydin canım belki 19:00 da olan öğüne ihtiyaç olmazdı şekerim Ama sıkıntılı bir durum yok bence önümüzde 5 günümüz var.
Afiyet olsun canımIyi aksmalar
24 kasim
09.30
1 elma
12.30
1servis kasigi cennet corbasi
Yaril.avuc kuru yemis
15.301servis kasigi kiymali.ispanak
17.30
2 kare cikolata
Su 2lt
4.335 adim
LenaG sibel_84 @Boncuk2307
Afiyet olsun canımGünaydın
Uno nun tost etkmeklerindendi, avuç içi kadar oluyor genelde
Pazar Menusu
9.00 Chialı, maydonozlu limonlu su
10.00 5 yk biberli yumurta ,1 zeytin, bolca marul, 3 dilim peynir , 2 dilim tam bugday ekmek
15 .00 1 elma
18.00 1 kase mercimek corbası , 1 porsiyon balık, bolca salata ,1 bardak mey. suyu
19.00 6 badem, 2 kuru dut ,1 dilim elma
20.00 kiraz saplı yeşil cay
1.5 lt
5 dk eva video..... 50p
3162 adım .... 316 p
34 sn plank.....34 p
200 tane plates ... 200 p
toplam... 600 puan
Eki Görüntüle 3509443
LenaG
Ceeeeeeeeeeee
@Boncuk2307
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar
Dün biraz meyveyi abarttım galiba
Dünkü Menüm
Sabah 11:30
1 domates 1 salatalık
8 zeytin
2 dilim peynir
3 yk menemen ( 1 yumurtadan)
1 mandalina
yarım nar
Ara 14:00
1 mandalina
Akşam 17:30
4 yk taze fasulye
4 yk yoğurt
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
2 mandalina
Yarım portakal
2 lt su
14000 adım( daha fazla yürüdüm ama algılamamış bir ara)
LenaG
Ceeeeeeeeeeee
@Boncuk2307
Teşekkür ederim canımÖğretmenler gününüz kutlu olsun
Afiyet olsun. Öğretmenler gününüz kutlu olsun
Karlar düşer, düşer düşer ağlarımHer taraf bembeyaz olmuş.
Rüzgarin iteklemesiyle güzel yürüdüm kuzum.Baktim @Fitt_anne veElhan kar kış demiyor yürüyüşe çıkıyor dedim benim başım kel mi ben de çıkarım firtina vardi çıkamadım
Ben de giyindim balkona eliptik bisiklete ciktimsuper gıcırtıli bisikletimin sesini kulaklik takarak engellemeye calistim. Idare ettik. 45 dk eliptik yapildi
İyiyim canım kilosuna kilo katılanlardan biriyim ben de. Korkma yalnız degilsin birlikte yürürüz.abla hosbulduk kiloma kilo katıp geldim :)) nasılsın senin nasıl gidiyor
Günaydın makaronicikGunaydın hanımlar
Sen nasıl tatlı bir kaptansinMavişlerimmmmm
İnşallah güzel bir pazar geçiriyorsunuzdur.
Sağlıklı menülerinizi bekliyorum.Bu hafta inşallah isteklerimize bir adım daha yaklaşacağız.Sizden ricam lütfen kendimiz için yapabileceğimizin en iyisini yapalım.Çünkü biz bunu hakediyoruz.
Öpüyorum hepinizi
@Boncuk2307
Elhan
@60kiloyum
@Jasminium84
@yosunlupapatya
@Ankee
@Cicekbocekkaktus
bluegreeneyes
@Pembepilates
@Asya89
@Tutku44
@Beyaz leylak
@FitVenus
@Cakinin Gelini
@tomrs
@malahit
Korkuyorum yarını da tatil ederler.Karlar düşer, düşer düşer ağlarım
Tabi sevinçten
Bunda korkulacak ne var tatlım gayfeni iç keyfine bak.Korkuyorum yarını da tatil ederler.
Ay karda yürümek istiyorum ama eşim kayar mayar düşersin diyorGünaydın mutlu pazartesiler
Yemek derdim yok bu daha keyiflisebzesi bir gün önceden varsa şişkolar mutludur kocama da tost most bir şeyler yaparım. Açılın yollar ben geliyorum