Hoşbuldum canımGünaydın canim hosgeldin
Zaman çabuk geçiyor kilonu koruyabiliyor musun
Masallah canimHoşbuldum canım
2 aşağı 1 yukarı derken bir yıl oldu ..
Koruyorum
Bi ara 55 -56 idim pes.ettim artık 57 ile devam ediyorum
Baharda yaz için başlayacağım tekrar diyet ve spora..
Sporsuz Olmuyor...
Estağfirullah canımMuhteşem.Kilo korumayı da başardım ben bir efsaneyim diyorsun.
Ben de seneye inşallah aynı kilodan resim atarım. Çok amin.
Bravo vallahi helal olsun. Devam beybim.Estağfirullah canım
Korumak için uğraşıyorum
Sen sen yaparsın, sen çok iyisin bu konudaamin amin
Çikolata da var ama bir kare canımKıı 4 kestane vicdanı mıafiyet olsun
Günaydıın güzel kaptan tmm
Nasıl canım
Teşekkür ederim şeker kaptanımHepimize motivasyon iyi gelir bu süreçte, o zaman sana daha çok motivasyon yapalım
Yalnız ne güzel eğleniyolar insanın canı çekiyo
Yaa ne üşüdümbende demir eksikliği var, adet yoğunlaşınca üşüme geldi. Hapımı içip yattım geçti sonra.
Hayatım nerdesinkendime başka kahve bulmuşum cordelia söyledi. Düzeltemedim de neyse artık. 3 kestane 1 dilim ekmek ama öğle öğünün olmadığı için bihter ve kestane sana öğle öğünü olmuş. Afiyet olsun
Olsun canım eden kendine etti. Tabi burda niye varız onu da bi oturup düşünmek lazım.
Günaydın
Pilatesime sataşma canım zaten çok zordu bacaklarım acıyo
Hayatım geçen ay demirime baktırdım unuttun mu? Hiç yokilaç kullanıyorum
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım
Sonradan ekilen daridan, güneş doğduktan sonra kalkan karıdan hayır gelmez diye bir laf var birde,oda anacığımin lafi@SanSebastianCheesecakeZeynep_Nihal Kahve __Kokusu nerdesiniz uykucular?
Akşam yatmak bilmiyorsunuz sabah kalkmak bilmiyorsunuz? (Annemin meşhur sözlerinden,)
Hosgeldinnn cnmGünaydın herkese...❤❤❤❤
Bugün benim mezuniyetimin 1. YıldönümüEki Görüntüle 2976066 Eki Görüntüle 2976067
Vayyyyy çok güzelsin maşallah.evet benim
Edison öncesi onlar. Artık elektrik var her saat iş yapıyoruz biz.Çikolata da var ama bir kare canımilk ciddi kacamagim sabah Namaza kalkınca hemen geri yatamiyor ondan canım ...
Teşekkür ederim şeker kaptanım
Sonradan ekilen daridan, güneş doğduktan sonra kalkan karıdan hayır gelmez diye bir laf var birde,oda anacığımin lafi
Teşekkür ederim bitanemGeçmiş olsun cnm
Oğluna geçmiş olsun canım
Viyanada okuyorlarmi
Hos geldin asiyem...Günaydın herkese...❤❤❤❤
Bugün benim mezuniyetimin 1. YıldönümüEki Görüntüle 2976066 Eki Görüntüle 2976067
Çok geçmiş olsun havalar çok soğuk
Bizde ev ahalısı herkes hasta
Kaynanam sinuzit olmuş görümcede okula gidiyor kızım bi hafta da inmedi aşagıya
Dedim bi hafta izin alayım cocuga bakayım dedim
İzine çıktım evdeyim yeniyıla yepyeni bir 70 ile girerim inşallah
Gercekten hastalik zamani hayat duruyor. Hepimize Allah şifa versin. Bizimde evi turlar şimdi küçükte tek tük öksürüyor zatenGeçmiş olsun kuzucuga... Üzüldüm canım. Hayatın dertleri hiç bitmiyor. Ama yavrularımız hastalanmasin
Benim küçük oğlan da hasta yatıyor. Dün aradı anne burnumun içi yanıyor napiim diyor.Oglum şu var mı evde yok anne.. şu var mı diyorum o ne ki diyor küçük dedigim oğlan 23 yaşında bu arada doktora git len dedim ben napiym burada ...Ana olmak çok zor... Allah evlatlarımıza sağlık versin. Busracim düşer inşallah ateşi . Sen yanındasin en azından buna şükür.
Videodaki benim eski halim.
Sevgili mavi takım üyeleri hala ses vermeyenler var hadi silkelenin. Önce dünün menülerimi tamamlayalım.
Haftasonu rehavetine kapılmayın, en tehlikeli tartı Pazartesi tartısıdır. Bakın bu duruma yiyip yatarak geldik ve memnun değiliz. Dengeli beslenip bol bol hareket edelim. Karbonhidrat ve şeker miskinlik, miskinlikte yine miskinlik getirir.
Enerjik bir gün elimizde. Ben şimdi biraz adım atıp ısınarak pilatese başlıyorum. Kalan adımlarımı akşam tamamlarım diye düşünüyorum.
36-38 beden hareketine var mısınız elleri görelim
Yasemöz bizdendir arkadaşlar ona da destek olalım
Login • Instagram
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
DeryaOnDiet
K KarlarKralicesi
dolunaydagel
menekse_kokusu
Hepimizin sorunu bu , dıştan görmek iyi geliyorVideodaki benim eski halim.Ahh kendimize söylediğimiz yalanlar.
Gün ayali çok oldu canım benim kız feci usutmus dershaneye gitmesi lazım hastaneler doluymuş.gel serum taktiralim diyorum onu da istemiyor.sastim kaldım@SanSebastianCheesecakeZeynep_Nihal Kahve __Kokusu nerdesiniz uykucular?
Akşam yatmak bilmiyorsunuz sabah kalkmak bilmiyorsunuz? (Annemin meşhur sözlerinden,)
Ablacm annemlerdeki dijital değil ama o 62 gösterdi mesela...Kesinlikle ters bir durum canım. Ya gece tartildiginda yanlış tartti kilon 63' lüydü.... bilemedim inan ki...
Evde beş kiloluk bir şey varsa tart...
Annnenlerde tartı varsa tartil yalnız tok karnına veya üzerinde giysi olmasın
CnmmmCanım nasıl kızın şimdi? Kıyamam. Sen nasılsın?