Allah kolaylık versin canım. Çocuklar hastaydı benim de 10 dakika erken bitirdim ilk dersi. Teneffüste dayanamadım girdimYeminle kadın benim kitabımı yazmış. Fen sorusu çözmekten içim şişti. Daha da kötüsü matematiğe başladık
Afiyet olsun canım. Spor yapıyor musun?
Sağol canım. Sana güveniyorum. Bak çok iddialı konuştum. Bu hafta hepimiz yüzde 2 ile geleceğiz.Afiyet olsun kirmizi panpa
Olmaz mı tabi ki tatlısın o da tatlı demek istedim.
Canimm ne guzel sen de burdaymissin yeni baslangiclar insallah guzelce kilolar da giderHg canım bizim eski takımdan baya geldik buradayız bura baya aktif hızlıca gider İnş kilolar
Canimm hosbuldukHoşgeldin canım
Hosbulduk canim insallah herkes hemencecik hedef kilosuna ulasir. Ben bu aralar hep ayni kilodayim insallah gidecekYormazsin abla yardim ederim ikinize de
Tamamdir abla etiketlerim :)
Abla siz ne zaman müsait olursaniz acelemiz yok
Merhaba canim sen yinede hafta sonuda dikkat et cok fazla kilo almamaya calis
Hosgeldin tekrardan aramiza ben elif 32 yasindayim
Insallah hedefine birlikte ulasiriz
Takım kalmadi ki zaten
Yaa bırakıp giden de cok oluyor
Iki gun sonra vazgecen oluyor
Tanimak adina sure olmasi lazim
Sende birakmazsin gibi bir his olustu eskiden de yarıştım dedin alayim bu hafta dedim
Canim ben de cok memnun oldumTekrar memnun oldum canım. İnşallah sağlıklı menulerle sporla istediğin guzellige ulaşırsın.
İsmim Meryem. Edebiyat öğretmeniyim iki oğlum var ellerinden öper. 26 yaşındayım.Abla diyorlar kızlar olsun desinler . Antalya'da yaşıyorum. Başarılar seninle olsun canım.
Hosbulduk canimhoşgeldinn nur
Canim hosbuldukSagol canim. Hosgeldin.
Hoşgeldin canım.ADINIZ: Nur
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:70
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: bilgisayar mühendisi
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: sağlıksız beslenme, hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık ve istediğim şeyleri giyebilmek :)
Zipzip- kaptanım formu doldurdum, kuralları okudum, iki haftalık deneme süreme hazırım
Buz gibi bi ankaradayim bendeCanimm ne guzel sen de burdaymissin yeni baslangiclar insallah guzelce kilolar da gider
Canimm hosbulduk
Hosbulduk canim insallah herkes hemencecik hedef kilosuna ulasir. Ben bu aralar hep ayni kilodayim insallah gidecek
Canim ben de cok memnun oldumoh antalya ne guzel yerdeymissin ben buz gibi bi ankaradayim 26 yasindasin abla diyorlarsa bana ne diycekler acabaaa
Hosbulduk canim
Canim hosbulduk
Canimm hosbuldukHoşgeldin canım.
Ben cordelia 95 kilodan 60 kg ma düştüm. Bu takımda. Şimdi aldim biraz. 62 oldum. Kilo koruma yapıyorum daha çok. Evliyim. Çocuğum yok.
İki haftalık deneme süresi var diyor cuma yarışa alıyorZipzip- Ben diyeyim de hazırlıklı ol.
Süper olur
gerçekler acıdır
Insallah degilsindir ama belirtiler covid diyor hemen test ver canim .Dün çocuğum hastalandı demiştim, bu sabahtan beri ben keyifsizdim eve geldiğimden beri çok ateşim çıktı. Üşüyorum titriyorum burnum dopdolu, belim ve bacaklarım kırılıyor.
Yüzde kaç covidimdir??
1.6 vermem lazim oglen hesapladim sen 2 deyinceSağol canım. Sana güveniyorum. Bak çok iddialı konuştum. Bu hafta hepimiz yüzde 2 ile geleceğiz.Eksi tabi.
Aramiza hosgeldin canim ben BaharCanimm ne guzel sen de burdaymissin yeni baslangiclar insallah guzelce kilolar da gider
Canimm hosbulduk
Hosbulduk canim insallah herkes hemencecik hedef kilosuna ulasir. Ben bu aralar hep ayni kilodayim insallah gidecek
Canim ben de cok memnun oldumoh antalya ne guzel yerdeymissin ben buz gibi bi ankaradayim 26 yasindasin abla diyorlarsa bana ne diycekler acabaaa
Hosbulduk canim
Canim hosbulduk
Evet almamak vermekten zor. Bir kaç aydır koruyorum. İnşallah korurum. Sen de verip korursun inşallah canım.Canimm hosbuldukyaa harika kilo vermissin benim en buyuk sorunum irademi koruyamamak umarim burda hep beraber veririz. Hedef kiloma gelirsem ben de mutlaka devam edip kilo korumaya calisicam daha once 60 a dusup hoop diye geri aldim
Yaa oyle mi kaptanim da angarali ne guzelBuz gibi bi ankaradayim bende
Ay super bide onu ekleyelim
Hosbulduk canimmInsallah degilsindir ama belirtiler covid diyor hemen test ver canim .
1.6 vermem lazim oglen hesapladim sen 2 deyince
Aramiza hosgeldin canim ben Bahar
Dimi bence de kiloyu sabitlemek zor insallah onu da basaririzEvet almamak vermekten zor. Bir kaç aydır koruyorum. İnşallah korurum. Sen de verip korursun inşallah canım.
O zaman 50 mekik 500 puan. Böyle kampanya görülmedi. Daha ne olsun. Yarın başlıyoreeeAy super bide onu ekleyelimgobisimin cok ihtiyaci var son aldiklarim direk gobek bolgemde dar bir kotum vardi bol gelmeye baslamisti neredeyse beli bugun zor tiktim gobegi iceri