Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gidiyorum amaKisi : 29 Zipzip- yemekler yenmis
Yaptik yaptik biz yaptik dolar düştü biz ciktik puanlar tavanO zaman 50 mekik 500 puan. Böyle kampanya görülmedi. Daha ne olsun. Yarın başlıyoreee
iyi akşamlar canım
sağol bebeğimafiyet olsun
canım yoğurt, tavuk haşlamayla salata zatenEn geç 20.00 de yemeliyiz. Ayrıca seninle aynı saat yatan biri olarak, daha erken yatmalıyiz. Bu hafta aynı takımdayız o bakımdan şey ettim.
gidiyorum ama
Iyi gecelwr canim benim sipaciklarinda agzi aciliyor saat 10 olmusIyi geceler kizlar
Ne ne neO zaman 50 mekik 500 puan. Böyle kampanya görülmedi. Daha ne olsun. Yarın başlıyoreee
iyi geceler kaptanimmIyi geceler kizlar
Ya bugün baktım 83 tü kilon ne güzel gidiyor. Takımın yeni idolü oilacak bu kız dedim. Maşallah demedim mi acep.iyi akşamlar kızlar. iki gündür modum pek iyi değil. psikolojik olarak iyi değilim. geçen hafta bir sıkıntı yaşamıştım buraya yazmadım. o günden sonra bir korku oluştu. hafta boyu çok stresliydim. belki bu haftaki tartıya da yansıdı.
bu hafta da 100 gram eksi çıkınca hepten canım sıkıldı. bugün de eve iyi gelmedim. ben bu hafta masterfite katılmayayım. Zipzip- listeden çıkartırsan sevinirim. takımı kötü etkilemek istemiyorum. kusura bakmayın geç yazdım ama.
eline sağlık kaptanim50 mekik 500 puan
Adim yarismasi yarin basliyor....
Sporlarinizda Cordelia yi etiketlemeyi unutmayin....
Cordelia
Elhan
North River
askrhpozitif
Mefkurem
S sulisim
aypare ackerman
sardunya1038
eceboce
60kiloyum
masal3487
Kahve __Kokusu
fittanne
sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
fesang
Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
Hedef60kgolmak
pastelfit
first ladyy
zeyneppk
aytozuvegece
Tutku44
Wilma11
Ankee
Tempus
Kozmogirl17
DeryaOnDiet
nnurc
Eline sağlık canım.50 mekik 500 puan
Adim yarismasi yarin basliyor....
Sporlarinizda Cordelia yi etiketlemeyi unutmayin....
Cordelia
Elhan
North River
askrhpozitif
Mefkurem
S sulisim
aypare ackerman
sardunya1038
eceboce
60kiloyum
masal3487
Kahve __Kokusu
fittanne
sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
fesang
Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
Hedef60kgolmak
pastelfit
first ladyy
zeyneppk
aytozuvegece
Tutku44
Wilma11
Ankee
Tempus
Kozmogirl17
DeryaOnDiet
nnurc
Beni ve cordelia yi etiketle simdilik canimKizlar simdi acemice bi soru menulerimizi buraya yaziyoruz degil mi? Kimleri etiketliyoruz?
Listede olmayanlarda var ama silmedimeline sağlık kaptanim
hey masallah listeye bak
Ben bunu yeni gördüm geçmişe bakamadım. Umarım sorun her neyse hemen düzelir canımın içiiyi akşamlar kızlar. iki gündür modum pek iyi değil. psikolojik olarak iyi değilim. geçen hafta bir sıkıntı yaşamıştım buraya yazmadım. o günden sonra bir korku oluştu. hafta boyu çok stresliydim. belki bu haftaki tartıya da yansıdı.
bu hafta da 100 gram eksi çıkınca hepten canım sıkıldı. bugün de eve iyi gelmedim. ben bu hafta masterfite katılmayayım. Zipzip- listeden çıkartırsan sevinirim. takımı kötü etkilemek istemiyorum. kusura bakmayın geç yazdım ama.
İyi geceler canım.Iyi geceler kizlar
Afiyet olsun canimMenüm
Kahvaltı 06.30
Sabah içimde kalan bir dilim tahin helvasından yedim
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir ve bir küçük avokado parçası
Yarım havuç çay
Ara 10.30
Benim tahinli pekmezli balkabağı tatlım yanında sade kahve
Öğle 12
Bir parça köfte bir dilin tam buğday ekmeği büyük kase salata
Ara 16.00
1 kase işkembe çorbası
Akşam 18.30
1 kepçe barbunya yemeği
3yk ıspanaklı erişte
Su 3lt
1 bardak yeşil çay
1 maden suyu
Zipzip- pastelfit
ahahahaha ay alemsin
hahahahaha alhan-dulillah cemaat-i elifün ay nerden buluyorsun bu mutasyonlu deyişleri ablaAaa çok iyi olur bitanem...Adam aç bekliyor. Dur la didim. Takım seçmeleri var. Kulupler kadını elhan-dülillah senin işin hiç bitmez ki orada diyor.