Afiyet olsun kaptanimBugün ki menümü güzel kaptanıma ithaf ediyorum.Elhan
Menüm
Sabah
07.00
1 paket diyet bisküvi
10.00 1 paket çubuk kraker
Öğle. 14.00
Ton balıklı yeşil salata
Akşam 18.00
4 kaşık ciğer
1 kase çorba
1 dilim ekmek.
Bugün gezideydim. Yarın menüm düzelecek inşallah.
Zipzip-
Elhan
@Mefkurem
18.00 dan sonra yemeyeceğim.
Bugün spor yok.
İnşallah canım hadi bakalım mutfağı kilitleyin saat 9 olduBen mi pichacu oldum bu haftawuu artik mavi takimmisin. Kaptancim insallah haftaya daha guzel eksiyle gelcem
Sagol canim. Bu haftaki mavi takimin kaptani secildin galiba. Gecmisi cok okuyadim. Elimden geleni yapicam
Ben gördüysem herkes görür canımTamamdir canim. Insallah su 73u aIkcik ucundan gorurum.
Yok canım,Olur olur. Senin için ve mavi takım için uzun bir hafta olacak. Elhan beni niye aldi sandın?
Sataşmaya devam.
Mavilerrrrr şirinliyor musunuz?Nerdesiniz?
Ahanda hepsi bol yemekli menüyle gelecek yazdım şuraya.
Afiyet olsun kirmizi panpaBugün ki menümü güzel kaptanıma ithaf ediyorum.Elhan
Menüm
Sabah
07.00
1 paket diyet bisküvi
Öğle. 14.00
Ton balıklı yeşil salata
Akşam 18.00
4 kaşık ciğer
1 kase çorba
1 dilim ekmek.
Zipzip-
Elhan
@Mefkurem
Bugün spor yok.
Teşekkürler tatlım.Afiyet olsun kaptanim
Sen değil ben bunaltacagim. O iş bende. Sen işlerine bak.İnşallah canım hadi bakalım mutfağı kilitleyin saat 9 oldu
Ben gördüysem herkes görür canım
Yok canım,Elhan bırak seni bütün okulu getirse olmaz. Ben ders çalışıyorum çünkü Ayrıca tatlı çekirgelerimi bunaltamam
Ben yokum bu haftaTeşekkürler tatlım.Sen hangi takımdasin bu hafta?
Yok kaptanim dinlen sen bu haftaBen yokum bu hafta
Eşitlik olsun diye girmemistim
Ama esitlik bozuldu
Mavi takima adim destegi mi versem acaba
Kolay gelsin tutmayım seni o zaman yoğunsunSen değil ben bunaltacagim. O iş bende. Sen işlerine bak.
Kolay gelsin tutmayım seni o zaman yoğunsun
teşekkür ederimYeminle kadın benim kitabımı yazmış. Fen sorusu çözmekten içim şişti. Daha da kötüsü matematiğe başladık
Afiyet olsun canım. Spor yapıyor musun?
afiyet olsun az yemişsiniz beğenmedim yarın daha cok yiyinBugün ki menümü güzel kaptanıma ithaf ediyorum.Elhan
Menüm
Sabah
07.00
1 paket diyet bisküvi
Öğle. 14.00
Ton balıklı yeşil salata
Akşam 18.00
4 kaşık ciğer
1 kase çorba
1 dilim ekmek.
Zipzip-
Elhan
@Mefkurem
Bugün spor yok.
Tamam canımteşekkür ederim
evet
afiyet olsun az yemişsiniz beğenmedim yarın daha cok yiyin
Geçmiş olsun canımDün çocuğum hastalandı demiştim, bu sabahtan beri ben keyifsizdim eve geldiğimden beri çok ateşim çıktı. Üşüyorum titriyorum burnum dopdolu, belim ve bacaklarım kırılıyor.
Yüzde kaç covidimdir??
Sağol perim.teşekkür ederim
evet
afiyet olsun az yemişsiniz beğenmedim yarın daha cok yiyin
afiyet olsuncanlar akşam yemeğimi yiyorum birazdan geçmiş yaparımnot:saat 1-2 gibi yatıyorum
En geç 20.00 de yemeliyiz. Ayrıca seninle aynı saat yatan biri olarak, daha erken yatmalıyiz. Bu hafta aynı takımdayız o bakımdan şey ettim.canlar akşam yemeğimi yiyorum birazdan geçmiş yaparımnot:saat 1-2 gibi yatıyorum
Gecmis olsun canimDün çocuğum hastalandı demiştim, bu sabahtan beri ben keyifsizdim eve geldiğimden beri çok ateşim çıktı. Üşüyorum titriyorum burnum dopdolu, belim ve bacaklarım kırılıyor.
Yüzde kaç covidimdir??
Afiyet olsun canimcanlar akşam yemeğimi yiyorum birazdan geçmiş yaparımnot:saat 1-2 gibi yatıyorum