Yoldayız çizkekim. Birkaç saatimiz kaldı.Tamam canımdöndünüz mü evinize
Ayy çok sevindim canımYoldayız çizkekim. Birkaç saatimiz kaldı.
Yarın sabah yatağımdan yazıcam buraya
Bu aralar pek iyi değilim canım çocuklarla ilgili bazı sorunlar var epey yorgun ve bıkkın durumdayım..
Allah feraha erdirsin inşallah canım kolay hallolur inşallah sorunlarBu aralar pek iyi değilim canım çocuklarla ilgili bazı sorunlar var epey yorgun ve bıkkın durumdayım..
Şuraya bile gelip sohbet edecek enerjim yok
Ne yapacağım bilmiyorum annelik gerçekten zor
Kendini suçlama canım çocuklar bazen sınırları fazla zorluyor anne olarak çoğunluk herşeyle biz ilgilendiğimiz için sinirlerimiz daha çabuk yıpranıyorBugün oğlum iyice kudurdu anne olarak yetemedim ne yapsam sakinleşmedi en son komşu da duvarı yumruklayınca bi aldı beni ağlama
Eşimi ağladım ağlaya ağlaya gel artık ben bakamıyorum dedim çocuğa o da geldi sağolsun ama o gelene kadar bizimki sakinledi gelince uyudu zaten
Adımı şimdi tamamladımAynen
Afiyet olsun cnm adım fotosu yollamış mıydın?
Tamam
Canım enerjisini mi atamadı bugn acabaBugün oğlum iyice kudurdu anne olarak yetemedim ne yapsam sakinleşmedi en son komşu da duvarı yumruklayınca bi aldı beni ağlama
Eşimi ağladım ağlaya ağlaya gel artık ben bakamıyorum dedim çocuğa o da geldi sağolsun ama o gelene kadar bizimki sakinledi gelince uyudu zaten
Adim sayımız eşit olmuş
İstesek denk getirmeyiz
Cnm ayağına sağlık
Hiç bilmiyorum ki canim tempo düşük gelmiş olabilir mi yerimde sayarak tamamlıyorumCnm ayağına sağlık
Yakılan kaloriyi çok düşük göstermiş neden ki
250-300 vardır cnm
Amin cümlemizi inşallahRabbim daha iyi etsin
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim makarnayı cok fazla görüyorum menunde
Selam canim
Kolay gelsin canim
Iyi aksamlar ablacim
Gözün aydın canim
Az mi izledik küçükken
Hayirli yolculuklar canim
teşekkür ederim kizlarKalmıştır baya fazlaydıbirde yeni başlamış satışı
Acikmadimgerçekten koca bir legendi
Girdim bir yola canım hayırlısı
Karakter işte
Acı iştah açar canım metobolizmayida hızlandırıyor ama istahida etkileyebiliyor
Sevindim
Gece yağdı burda eridi çocuklar kar gozetliyor
Her bandan sonra süresi uzuyor diye biliyorum canim
O ışığı gördüm sendebirden çıkıveriyor pençeler
Gözün aydın canım
Kuzucuklar çok şanslı
Migim burda ne yazdı acaba
Sizin ev amca dede üçlüsü bitmiyor
Senin yaptığın temizlikle benim temizlik farklı sanırımtemizlikte çok bı adım olmuyor benim
İnşallah çok almamissindir hayırlı yolculuklar
Uyanıkbende doğumdan önceki cuma yarışmaya girip doğumdan sonraki hafta kırmızı takım kaptanı olayım bari
teşekkür ederimCanım selam çok sevindim
Ablasinin bitaneciği
iyi gecelerBen yattım iyi geceler canlar
İyi geceler tatlı rüyalar minik misafire de sana da heheBen yattım iyi geceler canlar
Olabilir cnmHiç bilmiyorum ki canim tempo düşük gelmiş olabilir mi yerimde sayarak tamamlıyorum