- 13 Mayıs 2013
- 10.882
- 49.925
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun
DeryaOnDiet ciğimin dediği gibi bilgisayara flaşa mı alcaksın cnmÇizkekim değiştirdim ama düzelmedi yazılım güncellemesi gerekiyormuş ama bütün geçmişim gidermiş gözüm yemedi :)
Ama sen çok erken kaçıyorsun ya neyse iyi geceler zıpzıpım.
DeryaOnDiet canım senin mesajin altı çok dar oldu burdan yazayım. Bakacağım bilekliğe teşekkür ederim
Canım yarın ara öğün olarak light sütten şekersiz puding yapalım mıcanımı istettin bak şimdiiiii
hurma mı konuyor içine? ya da yulaf lapası yapalımCanım yarın ara öğün olarak light sütten şekersiz puding yapalım mı
Cuma da hala istersek gerçeğini yiyebiliriz
İyi gecelerİyi geceler ...
İyi geceler ablacımİyi geceler ...
Dediğin gibi karabuğday unu koyabiliriz canım varsa yarım kaşık yeter mi 1 bardak süte ? Hurma olur incir ceviz olurhurma mı konuyor içine? ya da yulaf lapası yapalım
yarın kutsal perşembe dikkatli yemek lazımİyi geceler ablacım
Dediğin gibi karabuğday unu koyabiliriz canım varsa yarım kaşık yeter mi 1 bardak süte ? Hurma olur incir ceviz olur
2 ana 1 ara da yaparsak süper olur
Aynenyarın kutsal perşembe dikkatli yemek lazım
Afiyet olsun cnm adım fotosu yollamış mıydın?Menüm
Kahvaltı 06.30
2 yumurta 2ince dilim sucuklu omlet
Yarım havuç rendesi bir parça peynir
Ara 10.30
Haşlanmış 3 dilim bal kabağı
Üzerine 1tatli kaşığı pekmez ve tahin
Yanında sade kahve
11.30
1 minik lokma çiğköfte
Öğle 12.00
Büyük tabak Marul salatası
1 tam buğday ekmeği
Arasında bir dilin peynir
Ara 16.30
1 avuç yer fıstığı
Akşam 19.30
Izgara balık bol salata brokoli salatası
Su 3lt
Zipzip- Aijoo
Tamamama ben öğlen yapamam. işyerindeyim. meyve yerim belki.
Bunu önce iyice öğrenmeliyim çünkü ben teknolojide bir hiçimDeryaOnDiet ciğimin dediği gibi bilgisayara flaşa mı alcaksın cnm
Wp google playden bilgisayara yükleniyo galiba
İyi geceler canımmmiyi geceler kızlarrr
İyi geceler canımcımiyi geceler kızlarrr
Aynen cnm oğlun varsa ya da genç biri de yardım edebilirBunu önce iyice öğrenmeliyim çünkü ben teknolojide bir hiçim
Canım çok iyi toparlamışsınBugun gordum 250 gr eksi cumaya gore. Insallah cumaya kadar 400-500 olursa. Az da olsa eksi eksidir
Bittikçe mayaliyorum canımDunde hamur konusu vardida ondan sordum canim :)
Eşimin ellerinden öper bu işAynen cnm oğlun varsa ya da genç biri de yardım edebilir