- 31 Temmuz 2020
- 19.792
- 59.919
Masallah canim spor da menu cok iyi
Canım çok güzel bravoBugunku menum
Zipzip- Kahve __Kokusu
08:00- yagda 2 yumurta, 1 dilim rkmek, 5 zeytin. 1 sosis
Ara: 2 sutlu kahve, 1 tane hurmali cevizli ezme (30gr)
14:00- 1 kase mercimek corbadi, 3 yk karabugday haslama, 100gr balik, 1 kase salata, 150gr yogurt
17:00- peynirli sandvic, 4 kare bitter cikolata
Su:3 l
Spor: 8800 adim
6 dk alt karin
2x1 dk plank
İyi geceler tatlım inşallah yarın çok daha güzel olur senin içinİyi geceler.
Ay niye üzgün attım muhteşem atayımYarin psikolog randevum var, nasıl geçecek acaba. Çok yorgunum ah uyuyabilsem
Canım herkes yuruyecek mecburen. En azindan vücut azcik ısınır.Haklısın o açıdan bakınca canımama hem ekşi gelip hem adım tamamlayanlarin da bu zoruna gidiyor .. benim gidiyor şahsen mazeretsiz yürümemek caydırıcı cezalar olmalı buda teşvik sonunda yürümezsen cisssssss kolay gelsin canım
Afiyet olsun canım kaptan olduğum için değil meraktan soruyorum, ben diyette tatlıyı kesiyorum çok canım isterse haftada bir gün yiyorum. bir parça oda.. menunde hergun iki kare bihter yada başka tatlılar var bu normalmi bu şekildeBugunku menum
Zipzip- Kahve __Kokusu
08:00- yagda 2 yumurta, 1 dilim rkmek, 5 zeytin. 1 sosis
Ara: 2 sutlu kahve, 1 tane hurmali cevizli ezme (30gr)
14:00- 1 kase mercimek corbadi, 3 yk karabugday haslama, 100gr balik, 1 kase salata, 150gr yogurt
17:00- peynirli sandvic, 4 kare bitter cikolata
Su:3 l
Spor: 8800 adim
6 dk alt karin
2x1 dk plank
Ege de oturan bana 300 geldiyse diğer yerleri dusanemiyorum halay çok çekeriz bu kışCanım herkes yuruyecek mecburen. En azindan vücut azcik ısınır.Yoksa donacagiz. Faturalar malum.
Ege de oturan bana 300 geldiyse diğer yerleri dusanemiyorum halay çok çekeriz bu kış
Haydi çifte telli ye Ayşe Fatma Hayriye çapkınlık usanmaz yaşı gelse elliyehaydeeee
Yarın kaç olucam bakalım şimdilik 72,0şu an kaç kilosun migi?
Çok geçmiş olsun canımGünaydın
Gece 1 saat uyuduysam 2 saat uyanık kaldım böyle döngü halinde geçti. Kızımın ateşi vardı tekrar tekrar çıktı
Günaydın canımİyi geceler.
İyi geceler canımİyi geceler ablacım
Dediğin gibi karabuğday unu koyabiliriz canım varsa yarım kaşık yeter mi 1 bardak süte ? Hurma olur incir ceviz olur
2 ana 1 ara da yaparsak süper olur
Yüreğimizde kir yok ki? Olanların ki bu paspasla çıkmaz.Günaydın canımo elindeki paspas keşke yuregimizdeki kiri pası da temizleyip atsa .
nedenBugun çok yogundum birazda negatif birşeyler oldu. Sagol canım. Sen nasılsın?