- 20 Mart 2008
- 140.747
- 211.257
- 60
Aynen o kuyuya çekilmek isteniyor bazen,yazdıklarınızada çok dikkat etmek gerekiyor.abow abow bdv den hep uzak durmusumdur dipsiz kuyu gibibide birileri bi konu aciyor ..konu sacma,komik ,basit ,olabiliyor .. birileride sanki pusuda bekliyor hemen yorum yazmak icin bir bosluk bulmak mesaji desiyor.. insanlar seviyor sanırım bide yaş skalası diye birsey var tabi toy bir genç kız agzını acmış yazmış birseyler ....hobaaaa ajdhdisofhjd
Sen zaten hep yazıyordun orada istediğin gibi olmuşşValla öyle oldu
Hoşgeldin canımselam kızlar
Yüksek kesimlere yağıyordur herhalde,yağsın artık havada temizlesin birazcık.İstanbulda kar atiyor. Beklemiyordum cok sevindim. Kizimda cok sevinecek
Selamlarselam kızlar
değişik heyecanlı ne olabilir bak şimdi beni de meraklandırıp sardırıcan bdv yeKiz öyle deme lazım olur. Bazen heyecannli konular oluyor.
evet haklısınızAynen o kuyuya çekilmek isteniyor bazen,yazdıklarınızada çok dikkat etmek gerekiyor.
Benim en kızdığım şeylerden biriside çok erken yaşta yapılan evlilik konuları oluyor.
Tahammül edemiyorum buna nedense,güzelce anlatıp sebeblerini söylüyorum geliyor ne yapayım seviyorum kaçtım deme cesaretini gösteriyor.
o ne yaaaaa 5 sene online oyun oynadım yaşlı genç yüzlerce erkek oyuncu vardı, üstelik savaş ittifak oyunu, bir kere sadece biri başkasına adres ver gelir alırım seni v.s. tehdit gördüm kk de neymiş yaaavvv kapıdan gelip almak çok şaşırdımBişiolduğu yok elim gitmedi nedense,o aralar siteyede çok gelip kalmıyordum.
Herhalde onunda etkisi oldu.
Birde çok ilginç konu olacakki dakayım hemen mesela biri beni aleni tehdit etmişti seni kapıdan alrırım diye gel bekliyom dedim yönetime söyledim şutlandı hemen başkalarınada saldırmıştı o kişi.
Bdv candır diyorum her canlı oraya gidip o banı mutlaka tatmalı diyorumdeğişik heyecanlı ne olabilir bak şimdi beni de meraklandırıp sardırıcan bdv ye
Çok kızıyorum o hayatı yaşayan gençlere..evet haklısınız
Hoşgeldin canım
hosbuldumYüksek kesimlere yağıyordur herhalde,yağsın artık havada temizlesin birazcık.
Selamlar
İyiyim canım sen nasılsınhosbuldumnasılsıniz kızlar
çok şükür iyiyimİyiyim canım sen nasılsın
kac yildır burdayım hiç banlanmadimBdv candır diyorum her canlı oraya gidip o banı mutlaka tatmalı diyorum
Çok kızıyorum o hayatı yaşayan gençlere..
Kendince atar yaptı gitti sonunda.o ne yaaaaa 5 sene online oyun oynadım yaşlı genç yüzlerce erkek oyuncu vardı, üstelik savaş ittifak oyunu, bir kere sadece biri başkasına adres ver gelir alırım seni v.s. tehdit gördüm kk de neymiş yaaavvv kapıdan gelip almak çok şaşırdım
Abla sende çok hikaye var maşallahKendince atar yaptı gitti sonunda.
Diyorum ya aleni söyledi birde bunu.
Bu daha neki benim vukuatlarım çok burada.
Bir dönemde nick ve avatara takan birisi vardı direk faşist dedi bana gitmiş şikayet etmiş.
Değişen bişi oldumu olmadı.
Ben iyiyim kendi adıma .hosbuldumnasılsıniz kızlar
Süper yani tebrikler:))kac yildır burdayım hiç banlanmadim
çok doğru diyorsun başkalarıyla(yaşantıları ile) kendimizi kıyaslamadığımız zaman elimizde kilerin farkına varıyoruz gülüm bu sadece maddi anlam da değil manevi açıdan da aynı...Aynen abla.herkes bir yarış içinde elimizde ki herşeyin kıymetini bilsek hayat her zaman daha kolay olur