- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
Afiyet olsun canım..22 aralik menum
09.00
Sabah yarim tam tahilli ekmekle kasarli tost
Ara
Filtre kahve
12.50
1 kase yogurt
2 tk yulaf
1 tk keten tohumu
Ara
1 kandil simidi
1 nescafe
16.45
1 tabak kiymali makarna
3 4 kasik yogurt
Yatana kadar 2 l su
Sporu sonra ekliim
Kahve __Kokusu Zipzip-
sen gitmemiş miydin migim başka gruba katilmistin hatta8 bin adım demi sınır
Evet kuzum köy okulunda sınıf öğretmeniyimKöy okulunda misin canım ne iyi düşünmussun çocuklar ne sevinmistir
tövbee tövbeee hem faşist olsan ona ne olmasan ona ne bizim türk halkı olarak en büyük sorunlarımızdan biri başkalarını hoop yargılayıp eleştirme hakkımız olduğunu düşünmekKendince atar yaptı gitti sonunda.
Diyorum ya aleni söyledi birde bunu.
Bu daha neki benim vukuatlarım çok burada.
Bir dönemde nick ve avatara takan birisi vardı direk faşist dedi bana gitmiş şikayet etmiş.
Değişen bişi oldumu olmadı.
niye kız canın mı çekiyor :))))))Ben de hiç banlanmadim.banlandiktan kaç gün sonra geliniyor buraya.bazen bende sinirleniyorum kalp kırmadan konuşmaya çalışıyorum ama bir anda sinir patlaması oluyor ogreneyimde ona göre konuşayım
Geri aldıksen gitmemiş miydin migim başka gruba katilmistin hatta
ilginçGeri aldık
Gözün aydın canımkeyfim geldi artik
abim negatife döndü
Ben 7000deyim akşama evin icinde geze geze biter oturucam artık
Tek yüze hayatta sıkıcı ne güzel işte canımilginç
Wayyyy çok iyi sarı takım bizden azimli maşallahBen 7000deyim akşama evin icinde geze geze biter oturucam artık
5200
Bu yüzden gitmeden önce iyi düşünmek lazimTek yüze hayatta sıkıcı ne güzel işte canım
Wayyyy çok iyi sarı takım bizden azimli maşallah
Tutmazda yüzümüzde salak bir gulumseme olduYüksek kesimlere yağıyordur herhalde,yağsın artık havada temizlesin birazcık.
Selamlar
Geçmiş bitmiş olsun canimkeyfim geldi artik
abim negatife döndü
Ha gayret az kalmış 6 bin oldu 2 bin yemekten sonra
Gelirkende... rüzgarıniza kapıldım eridim bittim ayollllBu yüzden gitmeden önce iyi düşünmek lazim