Bence o abla öğrenciden dolayida olabilirKonya biraz değişik diyorlar yaşam tarzları filan.
Mesela en çok alkol tüketimi konyadır.
Allahım salata benide doyursun aminSalata öyle bir sisirdiki midemihareket edemiyorum
İki canlı olunca şimdilik doydugunu düşünüyor birazdan da şekeri düşer tatlı yer gözümüze soka sokaAllahım salata benide doyursun amin
Geçen okudum yüreğim dağlandı resmen bebeğe pirinç lapası yediriyorlarmış.Ay yazılanları okudum ama alıntılayamadm tlfında...
Her yazdığınıza katılıorm..
Ne olacak böyle sonumuz bilmiorm..
Ben tüp bebekle gebe kaldm.. Kızıma kavuşmak için 3 sene acı çektim..
Her anne gibi bende emzirmek isterdim 45-50 gün direndm kızım meme tutsun die tutmadı.. Göğsm yara bere kan aka aka sütümü sağdm ama 4.5 ay direnebildm.
Stüm kesildi... E bu benm suçum mu???
Mama veriorm.. Mamalar el yakıor...
1 kg mama 15 gn anca gidio...
Ayda 600-700 tl sadece mama fiyatı...
Bezlerde cabası...
Ne yapaym öleyim mi?
Geçeb haberkerde dinledim mama alamadığı için şekerli su veriolarmş bebeğe.. Bu annenin günahı ne?
Ama hastanede bas bas uyarıolar şekerli su yasak... Sağlıksız die..
O zaman bebeğe devlet olarak sende bak demi..
Özel aşılar menenjit aşısı 650 tl..
Peki durumu olmayının bebesi bebe değilmi..
Valla cok doluyum....
Marketleri saymıorm bile..
Bir wc kağıdı 130 tl pesss....
Sonra son model trilyonluk arabaya binen hanımefendi çıkıyor geeekirse simit yeriz dio...
Ye o zaman...
Oyhhh
kentparkı biliyorsun değil mi gülüm biz birde onun karşısında ki kentpark konakları olan sitedeydik yürüyüşe parka istediği zaman gidiyordu benim koca, kapalı garajı da vardı , benim için de kafesi bakkalı kuaförünün site için de olması iyiydi konu komşu görüşmek isteyen kafeye çıkıyordu baya rahattık yani:)Gidenler hep aynı şikayette niye biz Eskişehir i bıraktık diye
Memleketime tayin yapmak varGidenler hep aynı şikayette niye biz Eskişehir i bıraktık diye
Zaten çok eskidir bu olay.evettttt öyleymiş :) biz buraya gelmeden önce 9 sene eskişehirdeydik ondan önce de 4 sene karaman da kaldık o zamanlardan beri biliyorum alkolü çok tüketiyorlarmış
Yok değil kuzum bu olay çok eskilere dayanır.Bence o abla öğrenciden dolayida olabilir
Bizim üniversiteye basladigimiz yillar ramazan ayi okulun baslamasina denk geliyordu ,ablamla babam yola gittikleri icin oruc tutmamislardi yemek icin yer bulamamislar dukkanlar kapali demislerdi 2007 yilinda :)
Simdi degismistir belki :)
Oooo zengin muhittir oralar.bende borsa da oturdumkentparkı biliyorsun değil mi gülüm biz birde onun karşısında ki kentpark konakları olan sitedeydik yürüyüşe parka istediği zaman gidiyordu benim koca, kapalı garajı da vardı , benim için de kafesi bakkalı kuaförünün site için de olması iyiydi konu komşu görüşmek isteyen kafeye çıkıyordu baya rahattık yani:)
Ayyy gebemi bilmiodmmmİki canlı olunca şimdilik doydugunu düşünüyor birazdan da şekeri düşer tatlı yer gözümüze soka soka
Neresi senin memleketMemleketime tayin yapmak var
EskişehirNeresi senin memleket
Ben doyuyom salataylaAllahım salata benide doyursun amin
yasak olması normal olmalı da din siyaset v.s. girmemeli bu tarz sayfalaraSopğuk oralar oralarda.
Oarsı öyle mutlaka genel olarak başka topiklerde çok konuşulmasıda yasak da ondan .
Halk olarak kendi adıma zaten mennun değilim ki hiç birşeyden.
Bende kendi alım gücüme bakarım ama vatandaşın sorunlarınada çok üzülüyorum.
Pazardan sebze toplayanlarıda gördükçe isyan ediyorum..
Sende sağok kzum
O kısım ancak seçim zamanları patlak veriyor siyaset topiğinde.yasak olması normal olmalı da din siyaset v.s. girmemeli bu tarz sayfalara
bizim ki yaşamdan kesitler belgeseline giriyor ki
ooo hoş geldin gülümHoşbuldum mervecim hamileymişsin hayırlı olsun
Kaynanam üst katımda ve doğalgaz 700 gelmiş sürekli evdeler bence normalbiz de evde olmuyoruz gündüz iş akşam evdeyiz
Eşim sabah evden çıkarken kapatıyo Gelnce ben acıyorum
Yaaaaaaaaaaaaaa az ye azzzzzzAblaaaaaaaaaa
Ben zaten Eskişehir deyimEskişehir
Umarm kv bu steyi okumuodur HHhaooo hoş geldin gülüm
hee ne güzel siz kapatın çıkın kombiyi kv ler donsun daha çok yaksın sizin evde gündüz çok soğumasın hehehehhe
bir yasa tasarısı vardı komşusu kombiyi kapatırsa şikayet edersen ceza verilmesiyle ilgili , kv sizi şikayet eder mi ki :)
hiç binmedim benim oğlan da geçen ilk defa bindi hızlı baya dedi ama o da eskişehirdekine göre kıyas yapmışAynen abla yakin yoksa yol hic cekilmiyor yaa
Tramvay cok yavas gidiyo gibi geliyor bana :))
Sagol canim