Hoşbuldum mervecim hamileymişsin hayırlı olsunKöy okulunda misin canım ne iyi düşünmussun çocuklar ne sevinmistir
Nasıl oldun canım
Hoşgeldin
Allah zihin açıklığı versin
Çok geçmiş olsun canım
Merbaha hoşgeldin
Bı koca kase yedim şimdia101 de indirime girmiş 10 TL üstüne
Hoşbuldum
Fırsatçılık canım başka birşey değil iste
O kısma bakmadım bile sürekli zamn geliyor yağlara
Allah sonumuzu hayretsij
Aç kapa daha çok yakarsınız aslında canım düşük ayarda yaksaniz sürekli ev soğuyor tekrar ısıtıyor buda daha fazla doğalgaz yakınına sebep oluyor
Anladım canım napıcaksın ne çeşitler varsa onlardan tabiiCanim cenazemiz var o yüzden şehir dışındayım burda kafama göre bişey hazırlayamıyorum ne konursa onu yiyorum
İçelim beee
şu da var eskişehir de merkez toplu bir yerde ya burası çooook büyükkkkk yolları da geniş güzel evle iş okul yakın olursa güzel yoksa benim koca gibi sabah yarım saat akşam yarım saat araba kullanıp işe gitmek gerekir eskişehirde evden adliye ye 1.5 dk hadi bilemedin 2 dk sürüyordu , şimdi pek zoruna gidiyorAbooww Eskişehir in gözünü seveyim
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
şükür yakınmış yaaaaVeterinerlik okuyor canim
3 yil yurtta kaldi,1 yil pandemi vardi zaten bu senede eve çıktı 2 arkadasi ile
O su an memnun canim da aile olmayinca gecim zor tabi yemek,bulasik,temizlik hersey kendilerinde
Okuluna yakin en azindan evi o konuda rahat
Rabbim yolunu açık etsinVeterinerlik okuyor canim
3 yil yurtta kaldi,1 yil pandemi vardi zaten bu senede eve çıktı 2 arkadasi ile
O su an memnun canim da aile olmayinca gecim zor tabi yemek,bulasik,temizlik hersey kendilerinde
Okuluna yakin en azindan evi o konuda rahat
Gidenler hep aynı şikayette niye biz Eskişehir i bıraktık diyegülüm bizde eskişehirden geldik işte buraya :)) her gün şakayla karışık ne diye geldiysek diyip duruyor benimkiler hele kalabak suyunu nasıl bıraktık diyip durmaları beni delirtiyor :))
Sopğuk oralar oralarda.konyanın az üst taraf selçukludayız
Oarsı öyle mutlaka genel olarak başka topiklerde çok konuşulmasıda yasak da ondan .bu siyaset değil ki bu direk halkın yaşadıkları , yaşadıklarımız
siyasetten anlamam kim bakan kim şu bu onu bile bilmem umurumda da değil ben kendi alım gücümüzün ne kadar düştüğünü ne halde olduğumuzu milletin durumunu yani gördüğümü yaşadığımı bilirim ancak :))
Sagol ablacim
Aynen abla yakin yoksa yol hic cekilmiyor yaaşükür yakınmış yaaaa
Sagol canimRabbim yolunu açık etsin
Teşekkür ederim canımHoşbuldum mervecim hamileymişsin hayırlı olsun
Kaynanam üst katımda ve doğalgaz 700 gelmiş sürekli evdeler bence normalbiz de evde olmuyoruz gündüz iş akşam evdeyiz
Eşim sabah evden çıkarken kapatıyo Gelnce ben acıyorum
Konya biraz değişik diyorlar yaşam tarzları filan.Abooww Eskişehir in gözünü seveyim
Doğduğumuz değil doydugumuz yerdeyizşu da var eskişehir de merkez toplu bir yerde ya burası çooook büyükkkkk yolları da geniş güzel evle iş okul yakın olursa güzel yoksa benim koca gibi sabah yarım saat akşam yarım saat araba kullanıp işe gitmek gerekir eskişehirde evden adliye ye 1.5 dk hadi bilemedin 2 dk sürüyordu , şimdi pek zoruna gidiyor
hafta sonu eşim onun için 2 tene almışşşşEvet 10 TL üzerine indirime girmiş dardanel 2x158 Gr 24 TL'ye düşmüş
Bilmiyordum Mevlana şehri gez gör gel derlerdiKonya biraz değişik diyorlar yaşam tarzları filan.
Mesela en çok alkol tüketimi konyadır.
Yarın bakayım olmazsa kaldıysa alırım.Evet 10 TL üzerine indirime girmiş dardanel 2x158 Gr 24 TL'ye düşmüş
Kek'e gelene kadar uzun bir liste var gözümün önünde..
evettttt öyleymiş :) biz buraya gelmeden önce 9 sene eskişehirdeydik ondan önce de 4 sene karaman da kaldık o zamanlardan beri biliyorum alkolü çok tüketiyorlarmışKonya biraz değişik diyorlar yaşam tarzları filan.
Mesela en çok alkol tüketimi konyadır.