Sonunda buldum mesajınıÇeyrek simit çok olmuş en az 1 hatta 2 bile olabilir di..bal bir kase hatta kavanazun yarısi muza batırılmış
o ne öyle çeyrek bir kaşık
Gecen ay dogru duzgun yakmadik 360 geldiDogalgaz ve elektrik faturasını bekliyorum dehşetle
Allah'ım çabuk bayram gelsinBu sene bayramda gorusruuz belki ablacim
Ben bu ay harliyorum. Hâlâ yerlerim buz gibi. Birden sogudu havalar. Napalim hasta olacagimiza o çileyi cekecegimize varsin fatura ödensinGecen ay dogru duzgun yakmadik 360 geldi
Bu ay 500 gelir bize dogalgaz cok soguk hava yanıyor mecbur
Biz gündüz hiç evde olmuyoruz hiç dogalgazi akşam gelince açıyorum buna 240 tl geldiGecen ay dogru duzgun yakmadik 360 geldi
Bu ay 500 gelir bize dogalgaz cok soguk hava yanıyor mecbur
Aynen oyle canim hasta olmayalim da -2 derece diyor disarisi icin Allah disarda sogukta olanlarin yardımcısı olsunBen bu ay harliyorum. Hâlâ yerlerim buz gibi. Birden sogudu havalar. Napalim hasta olacagimiza o çileyi cekecegimize varsin fatura ödensinbenimde 250 elekt. 250 d.gazdi geçen ay. Bu 300 500 gider
Bizde elektirik 110 geldiBen bu ay harliyorum. Hâlâ yerlerim buz gibi. Birden sogudu havalar. Napalim hasta olacagimiza o çileyi cekecegimize varsin fatura ödensinbenimde 250 elekt. 250 d.gazdi geçen ay. Bu 300 500 gider
Amin amin inşallah. Bir aydir kaşar almadim. Bugun bakayim dedim 500 gr 32 lira. Almadim. Esim diyor alsaydin, dedim nasil alalim Allah aşkına deli gibi calisiyosun. Bu denli calismasan kuru maasla olsaydik al diyebilir miydin? Bizleri bu hale getirenler utansin. Buzlukta bir miktar etimiz var. Maasta biraz tavuk alip aticam. Yine de hesaplayarak yapiyorum boyle birsey mi var ya... Hic alamayanlar ne yapsin ne yedirsin cocuguna yaslisinaAynen oyle canim hasta olmayalim da -2 derece diyor disarisi icin Allah disarda sogukta olanlarin yardımcısı olsun
Benimde calisiyor surekli. Artik iyice biriktirip oyle yikatiyorum kurutuyorum camasirlari. Ütü yu de baya biriktirip oyle yapıyorumBizde elektirik 110 geldi
Kurutma makinası çok elektrik yakıyor
Oyle mi bilmiyordum basiniz sagolsunCanim cenazemiz var o yüzden şehir dışındayım burda kafama göre bişey hazırlayamıyorum ne konursa onu yiyorum
İçelim beee
Toplumca böyle yaşamayı hak eden bir millet olduk,müstehak bizlere.Amin amin inşallah. Bir aydir kaşar almadim. Bugun bakayim dedim 500 gr 32 lira. Almadim. Esim diyor alsaydin, dedim nasil alalim Allah aşkına deli gibi calisiyosun. Bu denli calismasan kuru maasla olsaydik al diyebilir miydin? Bizleri bu hale getirenler utansin. Buzlukta bir miktar etimiz var. Maasta biraz tavuk alip aticam. Yine de hesaplayarak yapiyorum boyle birsey mi var ya... Hic alamayanlar ne yapsin ne yedirsin cocuguna yaslisina
Zor valla canim insallah paralarin düşüşü marketlerede yansir herkes herseye kolayca ulaşabilirAmin amin inşallah. Bir aydir kaşar almadim. Bugun bakayim dedim 500 gr 32 lira. Almadim. Esim diyor alsaydin, dedim nasil alalim Allah aşkına deli gibi calisiyosun. Bu denli calismasan kuru maasla olsaydik al diyebilir miydin? Bizleri bu hale getirenler utansin. Buzlukta bir miktar etimiz var. Maasta biraz tavuk alip aticam. Yine de hesaplayarak yapiyorum boyle birsey mi var ya... Hic alamayanlar ne yapsin ne yedirsin cocuguna yaslisina
burası şu an -6 derece :)Aynen oyle canim hasta olmayalim da -2 derece diyor disarisi icin Allah disarda sogukta olanlarin yardımcısı olsun
Bu işlemi tasarrufa çevirmek lazımBenimde calisiyor surekli. Artik iyice biriktirip oyle yikatiyorum kurutuyorum camasirlari. Ütü yu de baya biriktirip oyle yapıyorum
Cok kar yagmis konyaya abla kardeşimle konustukta gecen gun bizim buraya yagmadi o kadar ama cok soguk donuyoruz :)burası şu an -6 derece :)
Haklisin abla ne diyeyimToplumca böyle yaşamayı hak eden bir millet olduk,müstehak bizlere.
Kimse kusura bakmasın..
Biz bunları hak etmiyoruz hiç..Haklisin abla ne diyeyim
Oyle mi bilmiyordum basiniz sagolsun
Amin inşallah kaptanımZor valla canim insallah paralarin düşüşü marketlerede yansir herkes herseye kolayca ulaşabilir