Canım bunları gelince söylesek. Durumunu bilmiyoruz belki bir kaza bela var başında. Bunlar yoksa dediklerinde haklısın. Yanlis anlama sadece fikrimi söyleyeyim dedim. Sen nasıl istersen.Giremeyecek olan ta takima girmesin ya da haber verip ayrilsin
evet eskiye nazaran daha modern bir sehir olduÇok değişmiştir mutlaka 2 sene önce oradan geçtik tanıyamadım bile ..
En fazla 2 tane sut veriyordu bim gecen haftaAlıntıları aldım önce karnımı doyurayim geleceğimbende bugün süt almaya girdim a101 süt yok normalde dolup tasan reyon bomboş çalışana sordum neden böyle gondermiyorlarmis depoda yok diye dedim eminim yoktur firsatciliktan başka bildikleri yok dolar düştü lakin fiyatların düşeceği yönündeki umudum sıfır
Sana zor olur belki ama boyle de kötü oluyor yaniBu hafta duzenleme yaparim canim
Yesil takim fikrim guzeldi aslinda yesilde olsun onlar
Ayni hesap belki daha fazlaMarkası filan yok aktardan almıştım bakmak lazım gene fiatlarına.
Baktım şimdi bide kota koymuşlar 180 liralık alışveriş yapmak gerekiyormuş yapmazsam gene aynı fiata geliyor nerdeyse.
B,rde kargo ücreti var.
Hic zorlugu yoktu yesilinSana zor olur belki ama boyle de kötü oluyor yani
Biz bugun 4 paket aldikEn fazla 2 tane sut veriyordu bim gecen hafta
Sen bilirsin kaptanim talebe gore bakilir o zamaHic zorlugu yoktu yesilin
Herkes kafam karisiyor dedi bende ondan iptal ettim
Fiyat ayni mi kaca aldınızBiz bugun 4 paket aldik
Biz askeri lojmandaydık 4 sene kaldık orada.evet eskiye nazaran daha modern bir sehir oldu
Aynen bide almak için limit konulmuş ücretsiz kargo diyince daldım hemen meğerse değilmiş.Ayni hesap belki daha fazla
Ohhh vücuduna sağlık bitanemSporumu yaptım, kahvemi aldım geldim. Bugün sonda 5 dk tabata vardı. Ne fena bişey şu tabata , 1 dk daha yapamam yaniAdımım 3.860 şu an, suyum 1,26.
Kahvemi içip mutfağa geçeyim pasta yapıcam. Uzun zamandır yapmamıştım bakalım nolacak
Ayy inşallah. Köyde görebilerim belki
Sevmek nasip olur belki bir gun abla
Bende ayni kiloda kaliyorum genelde ama burdayım
Sohbete gel canım burda diyet yapanlar olmuyor ki her zaman
biliyorum oralarıBiz askeri lojmandaydık 4 sene kaldık orada.
Aynen bide almak için limit konulmuş ücretsiz kargo diyince daldım hemen meğerse değilmiş.
Bu sene bayramda gorusruuz belki ablacimOhhh vücuduna sağlık bitanemBen de kahvemi içtim. Yemek yapıyorum pilav kaldı. Sonra dışarı çıkacağım. Spor+ alış veriş. Gelirim sonra
Ayy inşallah. Köyde görebilerim belki
kilomdan ve dış görünüşümden çok memnunum şükürler olsunEvayi yapmak zor ama pes etmemek lazim
Aslinda kilon cok iyi artik vucudundan memnun musun ölçülerin nasil
Yazında çok sıcak olurdu.biliyorum oralarıallahım yaz gelsin artık
bizim evde de aynısı yumurta bitsin patates kalsın yada etli sebzeli pilavsa az kalmış doyulmuşsa etlerini ye pilav kalsa da olur der hep eşim oğluma :)) zeytin yağlı varsa yanına et köfte illa et önce bitecek zeytin yağlı ertesi güne de yenebilir zihniyeti bizim evde her zaman vardıCok iyi dusunmussun canim. Degilse ekmek pogaca simit gercekten bos hamur cok guzel bir soz.
Burda bazen arkadaslarla restaurana gidiyoruz inpar da cocuklu. Cocuklarina patatesi bitir diye israr ediyorlar. Bence yanlis, etini bitirsin salarasini bitirsin. Patates kspirsa kalsin yani. Tamam israf sevmem ama israf olacaksa karbonhidrat israf olsun protein veya lifli gida degil
Eşim ödedi 140 tl tuttu iki poset seyFiyat ayni mi kaca aldınız
Biz annemle gittik fazla alacaktik 2 ser tane alabildik 10 gun once