- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Neresi orası çok soğuk gece nasıl olur acaba.burası şu an -6 derece :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neresi orası çok soğuk gece nasıl olur acaba.burası şu an -6 derece :)
Uretim de disa bagimlilik bitmedikce böyle de devam ederBiz bunları hak etmiyoruz hiç..
NE kalmış şurada yaparsın canım sen. Haftada 2 kilo veriyon bereber düşelim tatlı ile aram yok ama bu defa bende özledimSonunda buldum mesajını
Mesajlarina baktım bu mesajı görmüştüm ama üzerime alinmadim. Allah Allah ben o kadar bal yemedim ki dedim...yok yok bu mesaj kendi kizlarina yazılmıştır dediydim.
Kız canın sağ olsun bu dediklerini 60 kiloya düşeyim yapmam mi
Hatta dalacam çatalla bir tepsi künefeye
Kesinlikle.Uretim de disa bagimlilik bitmedikce böyle de devam eder
Hersey kısıtlanıyor ama uretilmesine izin verilmiyor ki kota geliyorKesinlikle.
Çok siyasete girmek istemiyorum gerçide bunun farklı düşünenler var üretimi akıllarına bile getirmiyorlar.
Buna dışa bağımlılık diyoruz.Hersey kısıtlanıyor ama uretilmesine izin verilmiyor ki kota geliyor
En cok tukettigimiz seker pancarina kota neden gelir ki bunu anlamak zor
Daha cok fazla seyde var da
Siyatese girersek cikamayiz :)
Ben yaptıysam herkes yapar bencetabata plank falan hepsini ilk defa duydum attığınız videoları izlerken yoruldum kapattım. yapabilenleri kutluyorum
@DeryaOnDiet @pastel34 Bal0ncuk
Yok bitanem haftada iki kilo vermek iyi değil. Bütün denge alt üst oluyor. Vücut hormon dengem bozulur. Zaten yeni toparladim. Tamam kiloluyum ama ben yavaş vermek istiyorum. Pastel' le inatlasinca iki günde böyle oldu. Önümüzdeki hafta hedefim en fazla bir kilo...mezun olunca yiyelim gitsin kız ...hadi inşallahNE kalmış şurada yaparsın canım sen. Haftada 2 kilo veriyon bereber düşelim tatlı ile aram yok ama bu defa bende özledim
Sabır dua varken ne gerek var canım üretmeye Müslüman ülkeyiz biz illa ezik olmamız fakir olmamız şart iyi şartlarda yaşayamayız muhalefet falan değilim aksine dindar biriyim 5 Vakit namazında .. kimse yorumumdanKesinlikle.
Çok siyasete girmek istemiyorum gerçide bunun farklı düşünenler var üretimi akıllarına bile getirmiyorlar.
Amac o abla isteBuna dışa bağımlılık diyoruz.
Selam canim nasil geçti çocuklarla cig kofte partinizOkul bitti eve dönüş yolundan selamlar canlarım
Hizlan ama benim mezuniyetime 5 kilo kaldıYok bitanem haftada iki kilo vermek iyi değil. Bütün denge alt üst oluyor. Vücut hormon dengem bozulur. Zaten yeni toparladim. Tamam kiloluyum ama ben yavaş vermek istiyorum. Pastel' le inatlasinca iki günde böyle oldu. Önümüzdeki hafta hedefim en fazla bir kilo...mezun olunca yiyelim gitsin kız ...hadi inşallah
Yaaa o zaman ağzımı sapurdatip dururum ciğerci kedisi gibi...Hizlan ama benim mezuniyetime 5 kilo kaldı
Yazık oluyor güzel ülkemize nerden nereye geldik maalesef.Sabır dua varken ne gerek var canım üretmeye Müslüman ülkeyiz biz illa ezik olmamız fakir olmamız şart iyi şartlarda yaşayamayız muhalefet falan değilim aksine dindar biriyim 5 Vakit namazında .. kimse yorumumdan
din düşmanı yorumunu çıkarmasın lütfen ....
Kesinlikle sadece pancar değilki canısı başka şeylerde var bunun yanında.Amac o abla iste
Halbuki seker pancari uretim alani o kadar cok ki
Ayrica hayvan yemi yapiminda bile kullaniyor
Uretimi cozsek hersey duzelecek de duzelmiyor..
Sadece bir örnek abla benim ki daha neler var nelerYazık oluyor güzel ülkemize nerden nereye geldik maalesef.
Bende deistim..
Kesinlikle sadece pancar değilki canısı başka şeylerde var bunun yanında.
Kıyamam ben sana beklerimYaaa o zaman ağzımı sapurdatip dururum ciğerci kedisi gibi...
Ona bir girersek liste halinde çıkamayız buradan..Sadece bir örnek abla benim ki daha neler var neler
Evet ve Ben daha 509 dayım8 bin adım demi sınır