- 31 Temmuz 2020
- 19.792
- 59.919
Hadi yaCok uzun hikaye cnm
Ben ve burdan bikac kisi eskiden 9 daydik
Bazi kisilerin hainlikleri yüzünden ordan ayrildik
Bende gercekten cok şaşırıyorum hemde imreniyorum öyle olanlara
aminnnnnnnNormalde moral bozmamak için haberlere bakmiyorum
Aksam kısa bi gördüm
Bikac tane anne gösterdi
Buzdolaplari boş, cocuklara kimi zaman beslenme koyamiyoruz diyorlar
Allah dar gelirlinin yardimcisi olsun
Skolyoz icin giyilen korseler oluyor cnm arastirdinmi hiçBir insanin 10 20 kg fazlasi olmasi başka
Ne yazikki 40 50 kg olmasi bambaşka
Ben hedefimi 65 dedim ama olmam gereken 60.
Yani ben 115 gördüğüme göre 55 kg fazlam varmış. Bunu kabullenmek oyle zor ki ibre en yukaridayken. Sanki sihirli bir değnek şişirmiş gibi ben bu noktaya nasıl geldim diyorsun.
Kimseyi hafife alip, kendimi yuceltmek değil amacım.
Ama verilecek az kgsu olanlar tavsiyem süreci çokta uzatmadan hedefe varmanız. Her geçen gün ömürden gidiyor.
Şimdi zayifladim ama 27 yasindayim. Ömrümün en guzel yıllarını kilolu geçirdim, istedigim gibi giyinemedim, suslenemedim.
Bana kalan skolyoz oldu. Her gece acıyla uyuyup, acıyla uyanmak...
Amin abla bende bakamıyorum cok etkileniyorumNormalde moral bozmamak için haberlere bakmiyorum
Aksam kısa bi gördüm
Bikac tane anne gösterdi
Buzdolaplari boş, cocuklara kimi zaman beslenme koyamiyoruz diyorlar
Allah dar gelirlinin yardimcisi olsun
umutsuz konuşma. onu da yenersin Allahın izniyleBir insanin 10 20 kg fazlasi olmasi başka
Ne yazikki 40 50 kg olmasi bambaşka
Ben hedefimi 65 dedim ama olmam gereken 60.
Yani ben 115 gördüğüme göre 55 kg fazlam varmış. Bunu kabullenmek oyle zor ki ibre en yukaridayken. Sanki sihirli bir değnek şişirmiş gibi ben bu noktaya nasıl geldim diyorsun.
Kimseyi hafife alip, kendimi yuceltmek değil amacım.
Ama verilecek az kgsu olanlar tavsiyem süreci çokta uzatmadan hedefe varmanız. Her geçen gün ömürden gidiyor.
Şimdi zayifladim ama 27 yasindayim. Ömrümün en guzel yıllarını kilolu geçirdim, istedigim gibi giyinemedim, suslenemedim.
Bana kalan skolyoz oldu. Her gece acıyla uyuyup, acıyla uyanmak...
Abla pilates cok istedim bu sene. Ama çocuklarla hic bir yere gidemiyorumSkolyoz icin giyilen korseler oluyor cnm arastirdinmi hiç
Bide düzenli egzersiz yapman gerekiyor
Daha yaşın genç
İnşallah ama ciddi anlamda agrilarim var dua ediyorum ilerlemesin diyeumutsuz konuşma. onu da yenersin Allahın izniyle
Zamaninda biz de cok uzulmustuk cnmHadi yaüzüldüm abla ama çok da hayırlı olmuş bence
Gelişi güzel hareket yapma tabiki cnmAbla pilates cok istedim bu sene. Ama çocuklarla hic bir yere gidemiyorumevde de birseyler deniyorum yanlış yapiyorum bu sefer sakatlik cikarmaktan korkuyor
Amannn burda deşarj oluyoruz cnm yaaaÇok konuştum bu gece, sıkıntım dilime vurdu
burası sanal ortam da olsa, insanların kişiliklerini ortaya çıkarıyorZamaninda biz de cok uzulmustuk cnm
Neyse geçti gitti artik
Insan kac yasinda olursa olsun yasadigi seylerden ders cikariyor
Sagol ablaAmannn burda deşarj oluyoruz cnm yaaa
Zaten bunun icin burdayiz
Yeterki kirilma, dökülme olmasinda... seve seve birbirimizin derdini dinleriz
Bende öyle düşünüyorum ama bazen de yanilabiliyoruzburası sanal ortam da olsa, insanların kişiliklerini ortaya çıkarıyor
Bence herkes kişiliğini koymaz ortaya. Zaten şu anki şartlarda ben çoğu kişinin kendini gizlediğini farkli imajlara büründüğünü düşünüyorum en çokta sosyal medyadaBende öyle düşünüyorum ama bazen de yanilabiliyoruz
Senelerce cok sevdigim, her türlü destek oldugum insanlarin tavirlari cok sasirtmis, kırmıştı beni
Kahve yapmak çok kolay neden yapamıyorsunuzAfiyet olsun ay ya elektrik olmayınca 2 gündür kahve de içemedik işyerinde ocak yok evdede yapan (Ben hiç yapamıyorum ya )
Bakarım canım.. çok video izledim bununla ilgili artık yaşamayı öğrendim bu hastalıkla...Canım YouTube da mistik yol diye bir kanal var lütfen ona bir göz at.bende de panik atak var orada çok güzel rahatlatıcı videolar var
Kız bunun havasından ne olucakAyyy şekersiz tüketenlerin de havası hiç bitmiyor
Valla bilemiyorum cnmBence herkes kişiliğini koymaz ortaya. Zaten şu anki şartlarda ben çoğu kişinin kendini gizlediğini farkli imajlara büründüğünü düşünüyorum en çokta sosyal medyada
Kahvecim sen hic ekmek tuketmiyormusunKahve yapmak çok kolay neden yapamıyorsunuz
Bakarım canım.. çok video izledim bununla ilgili artık yaşamayı öğrendim bu hastalıkla...
Kız bunun havasından ne olucak
sade tadı gerçekten değişiyor.
ben kahvaltıda sadece 1 bardak çay içerdim oda kuru kahvaltı olmasın diye
Şimdi demliği bitiriyorum tek başına
Bu hafta olur belki?Boyle dusunmene cok üzüldüm. Takimdaysak dikkat etmeliyiz, kaptan olursan sende anlarsin