- 31 Temmuz 2020
- 19.792
- 59.919
Aaa neden ablacım olaylar mı oldu kaçırmışım9 dakiler buraya gelemez cnm
Sporun cok güzel
Menüde cok guzel afiyet olsun
Seni bana vermediler bana yar etmedilerŞekere itaf ediyorum
Canım menü çok güzel21 aralık menüsü
Sabah 10.30
Yarim dilim ekmek
1 haşlama yumurta
1 kk peynir
Domates salata
Yeşilçay
Ara baharatli yogurt
16.00
1 kase şehriye çorbası
Domates salata
19.30
Türk kahvesi
4 hurma
@Zipzip- @Kahve __Kokusu
Adimlari tamamlayamadim çok uzgunum. Son 15 dk evde yerinde koştum diyebilirim. Akşam kvye gidince orda biraz yaptim ama eve gelince cocuklari uyutmam çok uzun sürdü. Kaptan olarak eksik adim bildirdigim icin cok utaniyorum, takimimdan özür dilerim
Canım süren dolunca farklı karakterlerle dene, ş yerine $ a yerine @ gibi, internette bak hangi karakteri beğenirsenTeşekkürler ablasade bir büşra oldum artik
Komşuya verseen samimi olduğun yoktu, anne ya da kv ye giderken?Gecen gece yanlislikla instada bir tarif sayfasina girdim. Girmez olsaydim agzimin suyu resmen aktı. Oyle bir aşk yok tatlilara ya . Nasil porsiyon kontrolu ogrencem ben? Evde yapinca o tepsi bitmeden rahat olmuyo bana
Ya yemek sorun degilki. Şu bir lokma tattim, yarim dilim yedim diyen insanlara cok ozeniyorum. Hani belki bazi yemeklerde, tuzlularda onu yapabiliyorum. Ama yok tatlı bambaşka yaevet yapınca ya da alınca, elinin altında olunca yiyorsun. bu bir gerçek.
İnşallah kolay öğrenirim. Basladigim yere donmekten ömür boyu korkacagim asla oraya dönememAllah can sağlığı versin napalim bir şekilde büyüyorlar işte
Oda bir secenek hep beraber ogrenicez inşallah
Sabah cevap ver hadi yazma artık tuttum seniben kaçtım
Şeker pahalandi deHayir birde tatlicilarda fiyatlar oyle artmis ki eşim bile alip gelemez oldugaribim evde de yap diyemiyor değişik tarifleri. Yapamayacagimi biliyor bari malzeme ziyan olmasin diyor neyse bizde az alir öz aliriz bari fazla yememiş oluruz dimi
Esmer şeker falan mi alsak ne yapsakŞeker pahalandi de
O paraya tatlimi yapilir
İlk lisede yaptim o hatayi 1 sene degil 3 4 ay bile koruyamadim. 58 kgyu en son 2010da gördüm. Sonra hep artış. Gebelikleri firsat bildim obez oldum. Cok uzuldum, çok agladim, kendime çokta kızdım. Ama en son baristim ne yapayim bu da benim hayatim. Artik geleceğim için hep savaşmak zorundayim. Elbet almalarda olur o kacinilmaz. Ama benim gibi afedersin öküz gibi almak bambaşka..kızlar gerçekten ideal kilosuna ulaşan valla otursun yeni kilosuna sahip çıksın. koruma çok ama çok önemliçok dikkatli olunması gereken bir süreç
ben 10 yıl önce zayıfladım ki bir 5 kilo daha istiyordum olmadı. 3-4 kilo artıyla ortalama 1- 1,5 yıl korudum. ona şükürdü ama sonra pasif stres bana yeniden aldırdızaman içinde artılar geldi.89.5 a kadar yükseldim. şimdi yeniden 60 ları görene kadar sürdürmek ve bu sefer Allahın izniyle sabit tutmak istiyorum
Birde bu sene evde kalamiyor ya abla o da etkili hep mesaide. İşyerinde yiyorŞeker pahalandi de
O paraya tatlimi yapilir
Hosbulduk canim memnun olsum9 dakiler buraya gelemez cnm
Hosgeldin cnm
Baslangicin hayirli olsun
Aşiniz şifa olsun kizlar
Hosgeldin ozlemcim
Zühal bende
Dün aksam yemegi geç olmustu cnm (21.30)
Bugun 17.30 civari
Aksam yemeginden sonra bisey yemiyorum
İnşallah canım. Cuma geliyorum. İdeal kiloma dönmek istiyorum.kızlar gerçekten ideal kilosuna ulaşan valla otursun yeni kilosuna sahip çıksın. koruma çok ama çok önemliçok dikkatli olunması gereken bir süreç
ben 10 yıl önce zayıfladım ki bir 5 kilo daha istiyordum olmadı. 3-4 kilo artıyla ortalama 1- 1,5 yıl korudum. ona şükürdü ama sonra pasif stres bana yeniden aldırdızaman içinde artılar geldi.89.5 a kadar yükseldim. şimdi yeniden 60 ları görene kadar sürdürmek ve bu sefer Allahın izniyle sabit tutmak istiyorum
Cok uzun hikaye cnmAaa neden ablacım olaylar mı oldu kaçırmışım
Bende gercekten cok şaşırıyorum hemde imreniyorum öyle olanlaraYa yemek sorun degilki. Şu bir lokma tattim, yarim dilim yedim diyen insanlara cok ozeniyorum. Hani belki bazi yemeklerde, tuzlularda onu yapabiliyorum. Ama yok tatlı bambaşka ya
Onun fiyati dahami ucuz tr de :)Esmer şeker falan mi alsak ne yapsak
Kalori degismiyosa gerek yokOnun fiyati dahami ucuz tr de :)
Kalori olarak bisey degismiyor
öyle deme kendine canım. o alış sürecinde nasıl artıya gidiyorsun anlamıyorsun bile. kontrol kayboluyor.İlk lisede yaptim o hatayi 1 sene degil 3 4 ay bile koruyamadim. 58 kgyu en son 2010da gördüm. Sonra hep artış. Gebelikleri firsat bildim obez oldum. Cok uzuldum, çok agladim, kendime çokta kızdım. Ama en son baristim ne yapayim bu da benim hayatim. Artik geleceğim için hep savaşmak zorundayim. Elbet almalarda olur o kacinilmaz. Ama benim gibi afedersin öküz gibi almak bambaşka..
bilakis daha pahalıOnun fiyati dahami ucuz tr de :)
Kalori olarak bisey degismiyor
Ne yazikki cok acı veriyor dusununce bile... Bir insan nasil bu kadar kendini kaybeder, kendine değer vermez. Bunu Allah düşmanıma yaşatmasın. Ben 99 kgya geldigimde nasil sevindigimi hatirliyorum, kendimi nasil süzülmüş hissediyodumöyle deme kendine canım. o alış sürecinde nasıl artıya gidiyorsun anlamıyorsun bile. kontrol kayboluyor.