- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Sen yureme vermişsin iki günde bir kilo daha ne yurucenSon haline bayıldım...kalkıp da yürüyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yureme vermişsin iki günde bir kilo daha ne yurucenSon haline bayıldım...kalkıp da yürüyeyim
Harikasın canım. Tebrikler.@bluegreeneyes
DeryaOnDiet
60kiloyum
@masal_19
@limonlutarcinlikek
@masal3487
@Korkuluanne
Zipzip-
Mavi takım güzel bayanları ..yedik içtik cuma' dedik güldük ama artık bitti..
hepimizin artık yarışmada olduğumuzun farkına varması gerekiyor ...
Niçin buradayız niçin zayıflamaya çalışıyoruz ? Hedeflerimiz için digmi?
Peki buna nasıl ulaşabiliriz ?
hareket ederek Spor demiyorum bakın bende hoşlanmıyorum spor yapmaktan ama kendime göre uyarılıyorum hiç birşey yapmasam evi temizliyorum 10 bin adım dans ediyorum 8 bin adım her şekilde oluyor ... yuruyemedimi kabul etmiyorum....
çünkü oturarak başarılı olan tek şey var oda tavuk bizim hareket etmemiz lazım.. lütfen yürüyelim hedefimize ulaşmak için...
2.yapmamız gereken de kalori kısıtlaması arkadaşlar pasta börek çikolata yiyerek zayıflayamayif yemeyin demiyorum ama tum gun böyle atılan menüler var ... Günde kendinize bir tatlı kotası koyun
oda gündüz erken saatlerde olsun, akşama kadar vücud onu eritir zaten .. yeşillik ağırlıklı beslenin bol su için yürüyün bunları yaptıktan sonra başarı kaçınılmaz ...
Buraya motive resimlerimi koymak istiyorum öncesi sonrası 8 ayda değişimin ben başardım hedefime çok a kaldı, sizlerde başarabilirsiniz sizlere güveniyorum güzel bir hafta geçirelim zayıflayarak....
Hey Masallah kaptanim@bluegreeneyes
DeryaOnDiet
60kiloyum
@masal_19
@limonlutarcinlikek
@masal3487
@Korkuluanne
Zipzip-
hareket ederek Spor demiyorum bakın bende hoşlanmıyorum spor yapmaktan ama kendime göre uyarılıyorum hiç birşey yapmasam evi temizliyorum 10 bin adım dans ediyorum 8 bin adım her şekilde oluyor ... yuruyemedimi kabul etmiyorum....
çünkü oturarak başarılı olan tek şey var oda tavuk bizim hareket etmemiz lazım.. lütfen yürüyelim hedefimize ulaşmak için...
2.yapmamız gereken de kalori kısıtlaması arkadaşlar pasta börek çikolata yiyerek zayıflayamayif yemeyin demiyorum ama tum gun böyle atılan menüler var ... Günde kendinize bir tatlı kotası koyun
oda gündüz erken saatlerde olsun, akşama kadar vücud onu eritir zaten .. yeşillik ağırlıklı beslenin bol su için yürüyün bunları yaptıktan sonra başarı kaçınılmaz ...
Buraya motive resimlerimi koymak istiyorum öncesi sonrası 8 ayda değişimin ben başardım hedefime çok a kaldı, sizlerde başarabilirsiniz sizlere güveniyorum güzel bir hafta geçirelim zayıflayarak....
Senin kadar olmasada yaptık birşeyler canım senin değişim daha muhteşemHarikasın canım. Tebrikler.
Evet canım 3 dozda biontech oldumGecmis olsun kaptanim dikkat et kendine.
Biontech mi?
Ayy okuyunca fena oldumsaçlar yağlandı yumurtalandı yine
942 adim kalkamiyorumZipzip- 1723 adım.
@bluegreeneyes
DeryaOnDiet
60kiloyum
@masal_19
@limonlutarcinlikek
@masal3487
@Korkuluanne
Zipzip-
Teşekkürler canımEksi gelen herkese tebrikler canlar
Senden de razı olsun canım hoşgeldinSelam kizlar bassagligi dilekleriniz icin tesekkur ederim . Allah razi olsun
Aleykümselam canım sağol inşallahSelamün aleyküm kızlar geç oldu ama geçmişten geldim.kilo veren arkadaşlari tebrik ederim darısı benim gibi kilo veremeyenlere inşallah
Teşekkür Ederim canımHey Masallah kaptanim
Niye kuseyim kuzum sana ben kardeş takımız biz GS Beşiktaş gibi .. tatlı tatlı disiyoz ben memnunum halimdenKahve __Kokusu küstün mü kız bana
Ben seni rakip seçmedim, yoldaş seçtim
Birlikte hedefimize varalim zafer kupasını birlikte kaldıralım
Artı sayende 2 günde 500 gram verdim beni sectigin için buda senin basarinKahve __Kokusu küstün mü kız bana
Ben seni rakip seçmedim, yoldaş seçtim
Birlikte hedefimize varalim zafer kupasını birlikte kaldıralım
Bugün biraz yedim ama 3 gün tam gaz kaptancımmKırmızı takım
Haftasonu avantajini aldik. Rehavete kapilmak yok, son 4 gün menü ve adimlara dikkat edelim. Suyu bol içelim.
Yılbaşına 2 haftadan az kaldi. Azmederseniz en az 2 kg ile eksi ile 2022ye başlarsiniz, harika olmaz miiii
@Elhan
@Sonsuz umut
@dolunaydagel
Hedef60kgolmak
@pastel34
Adımlarınız için teşekkür ederiz
----_--------_--------_-----------
@aypare ackerman
askrhpozitif
boyun kısaydı değil mi?70 görmüştüm canım
Bugun tembelsinizben 5bine yaklaştımZipzip- 1723 adım.
EVet 1.58boyun kısaydı değil mi?
Maşallah canım ne güzel vermişsin@bluegreeneyes
DeryaOnDiet
60kiloyum
@masal_19
@limonlutarcinlikek
@masal3487
@Korkuluanne
Zipzip-
Kalkamiyorum yerimden canimBugun tembelsinizben 5bine yaklaştım
İyi yapıyorsunuz canım valla 60a düşmüştüm. Geri 5 kg aldım ama yine başlayacam dikkat etmeye inşallahBende degisen birsey yok canim ayni burdayiz
Takim yarislari bitti gunlukte devam ediyoruz
Kac kiloydun ki acaba unuttum
Merhaba hoşgeldinizİyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın.?kusura bakma şimdi gördüm. Atandım ben ardahana işe başladım o yüzden buraya girme fırsatım olmadı pek
Canım tanı kriterlerini okudun mu?Kızlar kompulsif bozukluk mu var bende acaba ya
8 bin tamamBugun tembelsinizben 5bine yaklaştım
Teşekkür ederim canım çok şükür ya. İyi valla burası ama aşırı soğuk. Alıştım aslında soğuk dışında bir problemi yokaaaa hayırlı olsun atanmışsın , nasıl işe, ardahana alıştın mı azıcık