- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
Çok teşekkür ederim canım iyi diyelim iyi olalımSelam canım nasılsın çok etkilenmedin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım iyi diyelim iyi olalımSelam canım nasılsın çok etkilenmedin inşallah
Gelmez mi aslinda gecen sene hafif atlattigim halde korkuyirum niyeysehadi çok şükür yaaa , nasıl stres olmuşsundur şimdi bir hafiflik geldi mi gülüm :)
Sagol ablaGeçmiş olsun canım. İnşallah başarılı bir operasyon olur. Allah yardımcıları olsun.
Hosbuldum canimE Elif_Eylul hoşgeldin canım
Sagol canimHepinizin teşekkür ederim. Bugün kendime biraz izin vrricem akşama bi dışarı çıkarım kendimi toplicam
Haklısın abla öyle gerçekten her şey kafamızda
gecmis olsunn
Gecmis olsun kaptanim dikkat et kendine.Sagol canim dun 3.doz asimi oldum akşam atesim cikti gecmisti sabah yine çıktı
Simdi daha iyiyim
Transfer olmuşumEmegine sağlık kaptanim kg veren herkesi tebrik ediyorum
Kirmizi takimdan bluegreeneyes i gonderiyorum
Mavi takimdan pastelfit ü aliyorum
Herkese başarılar kaptanımKırmızı takım
Haftasonu avantajini aldik. Rehavete kapilmak yok, son 4 gün menü ve adimlara dikkat edelim. Suyu bol içelim.
Yılbaşına 2 haftadan az kaldi. Azmederseniz en az 2 kg ile eksi ile 2022ye başlarsiniz, harika olmaz miiii
Elhan
@Sonsuz umut
@dolunaydagel
Hedef60kgolmak
pastelfit
Adımlarınız için teşekkür ederiz
----_--------_--------_-----------
aypare ackerman
@askrhpozitif
Amin inşallah canımçok oluyor böyle şeyler maalesef , o zamanlar özel hastane de yoktu ki
gerçekten yaa iyi ki özele götürmüşsünüz , haftaya alçısı çıkına kadar zaten tam kaynar kemikler bundan sonrasına allah kazadan beladan korusun inşallah
Teşekkür ederim canımCanım tebrik ederim. Kahve __Kokusu seni de tebrik ederim.
bluegreeneyes pastelfit yeni takimlarinizda başarılar dilerim.
Zipzip- eline sağlık canım.
Sagol canim nasılsinAaaa Filiz gelmiş hoşgeldin E Elif_Eylul
Şimdi yolla canımCordelia canım senin özel mesajın kapalı mi mesajı göndermiyor sana
Tamam yarın bekliyoruzBitti geldim bile dündende bitirdiğim işler vardı bugün çabuk bitti.
Biiti geldim neyse yemek var daha yapılacak.
Hocam çok sağol oda röntgende belli olmuştu dr bt istedi daha detaylı olsun diye,zaten nodül olabilir demişti.
Umarım çok sağol zaten rapordada 3mm gözüküyor 6 ve üstüne takip ediliyormuş.
Eşimde asabi kadın derr bana :)))
Umarım öyle olur,açıklamalarda takipe gerek yok diye yazılmış,yarın saat 3'de randevum hastaner çıkışı bir yere gitmezsem gelirim zaten.
Çok teşekkürler sağolun .
Oy cnm ya inşallah gelir ve tebriklerArkadaşlar akşamdan beri elektrik yok su yok 66.5 kilom -400 benden ses çıkmayabilir elektrik gelmezse Cun ku bi süre sonra internette gidiyor
Eline sağlıık kaptanımAijoo ve Kahve __Kokusu kaptanlarim eksileriniz icin tebrik ederim
Kazana Aijoo Kırmızı takim
Aijoo kaptanim simdi mavi takimdan bir kişiyi secip takimina almayi ,kirmizi takimdan bir kişiyi de Mavi takima göndermeni bekliyoruz
MasterFit Yarışması 14.Etap Kırmızı Takim Cuma Pazartesi Fark Yüzde 1 Aijoo Kırmızı Kaptan 67.1 66.4 0.7 1.04 2 Elhan Kırmızı 70.8 69.7 1.1 1.55 3 Hedef60kgolmak Kırmızı 64.0 62.8 1.2 1.88 4 @dolunaydagel Kırmızı 89.0 88.7 0.3 0.34 6 @Sonsuz umut Kırmızı 64.75 64.35 0.4 0.62 7 bluegreeneyes Kırmızı 73.9 73.5 0.4 0.65 Mavi Takım 1 Kahve __Kokusu Mavi Kaptan 56.15 55.65 0.5 0.89 2 60kiloyum Mavi 83.9 83.9 0 0 3 pastelfit Mavi 69.7 69.3 0.4 0.57 4 menekse_kokusu Mavi 57.7 57.5 0.2 0.35 5 Beth18 Mavi 58.2 58.5 +0.3 -0.52 6 masal3487 Mavi 69.1 69.2 +0.1 -0.14 7 DeryaOnDiet Mavi 75.15 75.8 +0.65 -0.86
Çok sevindim canımSelam kizlar +100 gr dayim,Testim negatif cikti cok sukur
Hangi dilyarin sabah bir tartilayım ama buraya yazmayayim
ilk zamanlar tartişma normal huyları ogreniyorlar insa duzene otururlar evet abla yarın tatilayim bi tarti ne diyecek bakayim
ben kimya ogretmeniyim simdi calismiyorum insa dilimi iyice gelistirdikten sonra istiyorum .. su an dil okuluna gidiyorum
TeşekkürlerEline sağlık canım kırmızı takımda herkez güzel kilolar vermiş herkizi teprik ediyorum başta kaptan Aijoo Olmak üzere
Olsun cnm 100lerden inince vücut durmuş olabilir birkaç gün
Tamamdır hastane çıkışı bir yere gitmezsem direk eve gele em zaten.Tamam yarın bekliyoruz
Oy cnm ya inşallah gelir ve tebrikler
Eline sağlıık kaptanım
Aijoo çok tebrikler kaptan
Kahve __Kokusu canım sana da çok tebrikler bayağı fark var ve 55 gelmişş
Çok sevindim canım
Hangi dil
Teşekkürler
Başın sağolsun canım.Kızlar amcam vefat etti, bir saat önce haberini aldık. Gece yola çıkacağız bu hafta takımdan çıkayım olmazsa tartı adım falan yapamam oralarda
Dedim olabilir. Pırıltılı pırıl olsun.saçlar yağlandı yumurtalandı yine
Tamam yarın bekliyoruz
Oy cnm ya inşallah gelir ve tebrikler
Eline sağlıık kaptanım
Aijoo çok tebrikler kaptan
Kahve __Kokusu canım sana da çok tebrikler bayağı fark var ve 55 gelmişş
Çok sevindim canım
Hangi dil
Teşekkürler
Bu kadar komik olupta bu kadar doğru olan bir söz duymamıştım Oturarak başarılı olan tek canlı tavukbluegreeneyes
60kiloyum
menekse_kokusu
L limonlu tarçınlı kek
M masal 3487
K KarlarKralicesi
Z zipzip
@DeryaOndiyet
Mavi takım güzel bayanları ..yedik içtik cuma' dedik güldük ama artık bitti..
hepimizin artık yarışmada olduğumuzun farkına varması gerekiyor ...
Niçin buradayız niçin zayıflamaya çalışıyoruz ? Hedeflerimiz için digmi?
Peki buna nasıl ulaşabiliriz ?
hareket ederek Spor demiyorum bakın bende hoşlanmıyorum spor yapmaktan ama kendime göre uyarılıyorum hiç birşey yapmasam evi temizliyorum 10 bin adım dans ediyorum 8 bin adım her şekilde oluyor ... yuruyemedimi kabul etmiyorum....
çünkü oturarak başarılı olan tek şey var oda tavuk bizim hareket etmemiz lazım.. lütfen yürüyelim hedefimize ulaşmak için...
2.yapmamız gereken de kalori kısıtlaması arkadaşlar pasta börek çikolata yiyerek zayıflayamayif yemeyin demiyorum ama tum gun böyle atılan menüler var ... Günde kendinize bir tatlı kotası koyun
oda gündüz erken saatlerde olsun, akşama kadar vücud onu eritir zaten .. yeşillik ağırlıklı beslenin bol su için yürüyün bunları yaptıktan sonra başarı kaçınılmaz ...
Buraya motive resimlerimi koymak istiyorum öncesi sonrası 8 ayda değişimin ben başardım hedefime çok a kaldı, sizlerde başarabilirsiniz sizlere güveniyorum güzel bir hafta geçirelim zayıflayarak....
canım kaç kilodan düşmüştün?bluegreeneyes
60kiloyum
menekse_kokusu
L limonlu tarçınlı kek
M masal 3487
K KarlarKralicesi
Z zipzip
@DeryaOndiyet
hareket ederek Spor demiyorum bakın bende hoşlanmıyorum spor yapmaktan ama kendime göre uyarılıyorum hiç birşey yapmasam evi temizliyorum 10 bin adım dans ediyorum 8 bin adım her şekilde oluyor ... yuruyemedimi kabul etmiyorum....
çünkü oturarak başarılı olan tek şey var oda tavuk bizim hareket etmemiz lazım.. lütfen yürüyelim hedefimize ulaşmak için...
2.yapmamız gereken de kalori kısıtlaması arkadaşlar pasta börek çikolata yiyerek zayıflayamayif yemeyin demiyorum ama tum gun böyle atılan menüler var ... Günde kendinize bir tatlı kotası koyun
oda gündüz erken saatlerde olsun, akşama kadar vücud onu eritir zaten .. yeşillik ağırlıklı beslenin bol su için yürüyün bunları yaptıktan sonra başarı kaçınılmaz ...
Buraya motive resimlerimi koymak istiyorum öncesi sonrası 8 ayda değişimin ben başardım hedefime çok a kaldı, sizlerde başarabilirsiniz sizlere güveniyorum güzel bir hafta geçirelim zayıflayarak....
70 görmüştüm canımcanım kaç kilodan düşmüştün?
Son haline bayıldım...kalkıp da yürüyeyimbluegreeneyes
DeryaOnDiet
60kiloyum
menekse_kokusu
Beth18
masal3487
K KarlarKralicesi
Zipzip-