- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Afiyet olsun canim.Aldığım tabağımi oturdumbende yemekten yana kullandım hakkimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canim.Aldığım tabağımi oturdumbende yemekten yana kullandım hakkimi
Daha iyiyim canim teşekkür ederimHasta kaptanımıza yardım edeyim dedimdi. Zipzip- nasil oldun?
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim.
İnşallah canımVerirsin canim cok fazla kilon yok zaten
okurken yoruldum valla...
bunalmışsın.. ara ara herkeste oluyor öyle durumlar. ama sende bazı şeyler üst üste gelmiş sanki. böyle zamanlarda insan en kötü ihtimaller üzerinde durur. yardım alma imkanın varsa çok güzel olur. zaten şu devirde hangimizin psikolojik desteğe ihtiyacı yok ki
Kendi kendine konuşma olayını bir çok insan yapıyor aslında,ben yaparım helede çok kızgınsam tutamam kendimi.
Hepinizin teşekkür ederim. Bugün kendime biraz izin vrricem akşama bi dışarı çıkarım kendimi toplicamTeshis kendi kendine koyamazsin. Yardim almak kotu birsey degil. Bende psikologa gidicem bu hafta. Belki ilacta kullanmam gerekecek.. internete bakarsak bende de kişilik bozukluğu var
Haklısın abla öyle gerçekten her şey kafamızdaiyi olacaksın gülüm allahım izniyle geçmeyen dert kapanmayan yara yok diye boşuna denmemiş
gecmis olsunnAbla oglan rahatsiz biraz
Yarisiyor muyuz canim? Kim once 73u gorecek?Teşekkür ederim canım
Bugun aerik tam gaz geliyorum
Hadi görelim seni canımmm 650 gr yine iyi
İyi olmuş sohbet muhabbetCok şükür cnm bi olumsuzluk yok
Kilo disinda iyiyim :) cocuklarda iyi sagolasin
Sen fazla almamişindir insallah
Sağol cnm bende iyiyim pazar günü evde pineklemesi iyi oluyor :)))
Bizede bi ara cocuklar ugradi sonra kisa bi yan tarafta oturan gorumceme, kv gile ugradik
Geçmiş olsun elhancim
Neyseki kırık yokmus insallah kisa sürede düzelir
Geçmiş olsun cnm
Şükür simdi daha iyiymişin
Oyyy cerrahi dallar gerçekten büyük sorumluluk ne var özenle yapsalar geçmiş olsun abla yeğenineşükür çabuk başka yere götürmüşsün de terse tekrar çıtlatıp halletmişler benim yeğen şimdi 29 yaşın da küçükken kolunu kırdı ameliyatla yanlış kaynaştırdılar kuzumun kolunu tam kıvıramıyor yarım kalıyor ve bunu kabul etmediler yok fizik tedavi v.s. yapılması lazım açılır dediler ne eziyet çekti minnacık canıyla fizik tedaviler de
senin oğluşun kolu şimdi nasıl tam kaynadı değil mi
Hahaha inşallah o da olurhay maşallah ne yaptın gülüm mutluluk kazanına mı düştün eridin
Tamam yarışalım ama sen benden önce görürsün kesinYarisiyor muyuz canim? Kim once 73u gorecek?
Sagol canim dun 3.doz asimi oldum akşam atesim cikti gecmisti sabah yine çıktıZipzip- kaptanim geçmiş olsun senin neyin var?
Kesinlikle dinlenin hiç birşeyide düşüğnmeyin bu aralar.Hepinizin teşekkür ederim. Bugün kendime biraz izin vrricem akşama bi dışarı çıkarım kendimi toplicam
Haklısın abla öyle gerçekten her şey kafamızda
gecmis olsunn
Canım tebrik ederim. Kahve __Kokusu seni de tebrik ederim.Emegine sağlık kaptanim kg veren herkesi tebrik ediyorum
Kirmizi takimdan bluegreeneyes i gonderiyorum
Mavi takimdan pastelfit ü aliyorum
Selam kizlar
Sabah tartildim
Cuma 84.0
Bu sabah 83.8
Resim cekmeye firsat olmadi.
Hoşgeldin canım tekrarKaptan işi biliyor aninda başlatıyor bende dun geldim bu hafta free takilalim haftaya takimlara gireriz inşallah
Aynenn kaptanımız bi tane Zipzip-zaman kaybettirmiyor yeterince kaybettiniz zaten diyor
Akşama cok fena geliyorum şuan carsidayim su bile yokMavi takim olayi yanlis mi anladi ki Kahve __Kokusu eppek su verme bunlara
Hic sorma ya. Az daha yesem bir gunde 1 kilo alacaktim . Neyse gecti kriz. Bugun bomba gibi geliyorumHadi görelim seni canımmm 650 gr yine iyi
İyi olmuş sohbet muhabbet
Oyyy cerrahi dallar gerçekten büyük sorumluluk ne var özenle yapsalar geçmiş olsun abla yeğenine
Hahaha inşallah o da olur
Iyi dinlenmeler kaptancimAksama gelirim kizlar az dinlenecegim
Hadi gel birbirimizi gazlayalim hadi bakalim once 73u gorme yarisi. Ardindan da insallah su 70i goruruz biTamam yarışalım ama sen benden önce görürsün kesin