- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Sagol canimhımm doğru canım aşı sarsar. geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canimhımm doğru canım aşı sarsar. geçmiş olsun
Afiyet olsun canimhava soğuk yaa kar soğuğu var resmen. bacaklarım üşüyor oolonga devam edeyim bari
Geçmiş olsun yorma kendini canımYaa bugun asi oldum biraz kolumda agri var ,onun disinda boğazlarimda agriyor cok zorlamak istemiyorum yavas yavas tamamlarim
Kesinlikle Benim bugün dinlenme günümdü, sabahtan beri bulduğum boşlukta Yürüyorum, hala 8000 olmadıhaftasonu özellikle spor yapmayınca tamamlanmıyor. ben de kalktım leslie yaptım.
jel tek başına ağrıyı geçirmedi. ağrı kesici içtim
Elhan ı yeneceğini düşünerek yürü bence. gaz vereyim sana o şimdi 10 km koşuyordurKesinlikle Benim bugün dinlenme günümdü, sabahtan beri bulduğum boşlukta Yürüyorum, hala 8000 olmadı
sol kolumun üstü omzumdan boynuma doğru bir ağrı var. leslie de yapınca arttı.Geçmiş olsun canım nooldu
Sagol ablacimGeçmiş olsun yorma kendini canım
erken olduIyi geceler kizlar
Yargı basladi canim ona bakayim dedimerken oldu
Bugun cok kotu gecti canim ya. Ama soz yarin yeni birgun ve cumaya eksi getircem.Iyi pazarlar canim.
Hayirdir canim ne oldu
Listedesin canim aksam menuyede dikkat et olur mu
Cumaya kadar kaçamak olmasin
Bence uygun canim
Tamam ama menuyu bekliyorumBugun cok kotu gecti canim ya. Ama soz yarin yeni birgun ve cumaya eksi getircem.
Cok haklisin canim. Yarindan itibaren cok guzel menulerle ve sporlarla gelcem. Bugun niye boyle oldum anlamadim tabiri caizse kusana kadar yedim Cook uzun suredir boyle yapmamistim. Evde durmak hiic iyi gelmiyir bana. Neyse yarin yeni bir gun ve cumaya o eksiyi gormek ickn elimden geleni yapacagimcanım beniiim ya hiç de öyle değilsin sen çok ince bi zekaya, mizaha sahip ve çok güzel,özel bir kadınsın iyi ki tanıştım senle ben çok mutluyum
peki liseden tanıdığın ama onun hayat sorunları sebebiyle görüşemediğin biri var mı canım?
canım afiyet olsun :) haftalık karbonhidrat ortalaman için bu da yeter değil mi canım lütfen kontrolü ele al ve güçlü bir kadın olduğunu göster boğazına işe döndüğün günü her an hayal et o seni motive ediyorsa,ya da kaçamak yapacağın an elbiseni al önüne ve onun hatrı için dayan elbiseni de üzmek istemezsin di miii
olma mıııı
e yeşil çay yap kuzum,lif için de çiya tohumu ekleyebilirsin inan çok tok tutuyor bugün bile dene bence,bütün gün hatta hafta gitti deme
heyy yavrım heyy
sağol kaptancım inşallah böyle devam ederim
komik ya ne diyim şimdi ne yazıym :))
Tamamdir kaptancim@Aijoo
@Kahve __Kokusu
Kaptanlarim bildirimlerinizi yarin özelden fotografli ve nikli bekliyorum
Diger bildirimlerde fotografa gerek yok
Bildirimleri en gec 13.00 a kadar bekliyorum
Elhan
@SanSebastianCheesecake
@dolunaydagel
@Sonsuz umut
@bluegreeneyes
60kiloyum
pastelfit
@masal_19
Beth18
@masal3487
DeryaOnDiet
Dur kaptanim yazicam bulayim da ne yazdigimiSabah bende aijoyu etiket yapıp yazdım etiket dahi çıkmadı sorun var sanırım sitede ne yazmıştım canım ?
Ayy sagliksiz herseyi yedim, menude tek saglikli kahvalti galiba. Yazayim haklisin kaptancim. Yuzleseyim de bir daha yapmayayin boyle birsey.Tamam ama menuyu bekliyorum