- 16 Mart 2008
- 45.443
- 220.808
Ha hay evren sana karşı kabul et tatlımBenim diyetisyenin hesabını Elhan ele geçirmiş herhalde. Bir liste yazmış, kilo almazsam şaşırırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha hay evren sana karşı kabul et tatlımBenim diyetisyenin hesabını Elhan ele geçirmiş herhalde. Bir liste yazmış, kilo almazsam şaşırırım
Aynen canım pazartesi öğrendim 3 numara gelecek nasip olursa inşallahAaa cok yeni ogrendin ozaman Rabbim tamamina erdirsin inşallah 2. mi 3.mü
Ben son durumu atsam vallahi bu kadın ne fena dersin
Bornoza sarılıp bitki çayını mi iciyorsun tatlımBen son durumu atsam vallahi bu kadın ne fena dersin
Bu soğukta tersliğe bakYok kuzum...klimamiz bozuldu.. elektrikli sobanın dibindeyim kedi gibi
Ösledin mi beni
Yok yavrum ne dinlenmesi, iş arasına adım sıkıştırıyorum sabahtan beri. Herkes evdeyken zor oluyo valla.Bak sen rakibim dinleniyor muymuş
Bir bin daha mı yürüsem napsam
du bakalım nolcakHa hay evren sana karşı kabul et tatlım
Sayılır VallahBornoza sarılıp bitki çayını mi iciyorsun tatlım
Ne guzel canim cok sevindimAynen canım pazartesi öğrendim 3 numara gelecek nasip olursa inşallah
Çok geçmiş olsun canımDogrudur canim. Bende sorayim dedim zaten hic cevap gelmeyince
Alerjisi tetiklendi galiba canim ne yiyor ne de gece uyuyabiliyor surekli uyanigiz. Gun icinde de hep agrisi var. Zaten yedigi 2 lokma onu da aksam cikardi. Hala kotu insallah yarina iyilesir
SagolasinÇok geçmiş olsun canım
Afiyet şifa olsun.Sayılır Vallah
Hayiri ugurlu olsun canimSağol canım iyiyim seni sormalı daha çok yeni canım 4 haftalik
Bebeğin kusuyordu di mi....Aç olunca bir de sancı tabi uyuyamaz doğal olarak çok üzüldüm canım. Benim çocuğum kustugunda havluyu ütüyle ısıtır karnına koyardım bir zaman sonra iyi hissederdi sonra çorbasını icirirdim. Allah şifa versin.Dogrudur canim. Bende sorayim dedim zaten hic cevap gelmeyince
Alerjisi tetiklendi galiba canim ne yiyor ne de gece uyuyabiliyor surekli uyanigiz. Gun icinde de hep agrisi var. Zaten yedigi 2 lokma onu da aksam cikardi. Hala kotu insallah yarina iyilesir
Sağol canımHayiri ugurlu olsun canim
Geçmiş olsun canımsol kolumun üstü omzumdan boynuma doğru bir ağrı var. leslie de yapınca arttı.
Maşallah maşallah ❤İlkinde 87 kilo falandim sanırım ikincisi 75 falandim ikiside 3.5 kiloya yakın doğdu
Ne alerjisi var canımDogrudur canim. Bende sorayim dedim zaten hic cevap gelmeyince