- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Kestane kalabilir... Çekirdek tatlı çay gereksiz. Bırakırsın. Mefkurem yarın diyete başlamaya çalışacağım. Sen ne diyorsun? Ne zaman başlayalım?Aynen canım şuan kestane çekirdek tatlı ve çay bu dörtlüsnu bırakmam lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kestane kalabilir... Çekirdek tatlı çay gereksiz. Bırakırsın. Mefkurem yarın diyete başlamaya çalışacağım. Sen ne diyorsun? Ne zaman başlayalım?Aynen canım şuan kestane çekirdek tatlı ve çay bu dörtlüsnu bırakmam lazim
İlkinde 87 kilo falandim sanırım ikincisi 75 falandim ikiside 3.5 kiloya yakın doğduAaa nasıl yani hiç almadın hep verdin mi ?? Bebeklerin kilosu nasıldı? Senin kilon çok muydu o zamanlar
Bende yarın size katilayim canım sağlıklı beslenmeye geçmem sartKestane kalabilir... Çekirdek tatlı çay gereksiz. Bırakırsın. Mefkurem yarın diyete başlamaya çalışacağım. Sen ne diyorsun? Ne zaman başlayalım?
Yarın değilde cuma günü tartilayim kaptanımAman dikkat et canim bir iki günden birsey olmaz ama sureklilik haline gelirse kotu
Kilo bildirimlerine devam.et olmazsa
Afiyet olsun canim
Tamam canim olurYarın değilde cuma günü tartilayim kaptanım
Afiyet olsun canimdün gece kabızlık için kür hazırladım. kayısı+ketentohumu+zeytinyağı+su püre yapıp kavanoza koydum.
19 Aralık 2021
sabah yok
saat 12.30
1 yk kür
öğlen 13.00
sucuklu peynirli sebzeli omlet
domates salatalık
1 tk kuşburnu marmelatı
1 ceviz
1,5 dilim tbe
ara
kahve
oolong çayı
akşam 19.10
5 adet mercan balığı
avakadolu radikalı salata
1 çk tahin pekmez+ 1 lokma tbe
az sonra oolong çayına devam ederim.
yatana kadar 1,5 den fazla su Kahve __Kokusu Zipzip-
Biz akşam yemiyoruz Sen de yeme. Bebek için 150-200 kalorilik birşeyler yiyebilirsin ceviz sut fındık vb.Bende yarın size katilayim canım sağlıklı beslenmeye geçmem sart
Bı radika eksikti.Afiyet olsun canim
Radika ne oda mi bir ot cesidi ilk defa duyuyorum geçen menunde de gordum de sormamistim
evet dolunaydan canım. ben de garip bir şekilde şiştim. cumaya göre artı çıktım. ama 1 haftadır tuzu kestim zaten. menüler belli. sonra bir baktım dolunay. ondandır dedim. ama tabi bu hafta regl öncesine de gireceğim. dikkatli olmam lazım.Geçmiş olsun rabbim şifa versin
Ondan mı şişip duruyorum ben
Hallettim kaptancim merak etme
Hoşgeldin canım nasılsın
Hoşgeldin Zeynepcim
Şifa olsun kaptancim
Ben bir kere daraltirdim anında yapıp verdi ama yerine göre değişiyor idareten ip dolayabilirsin alyansina
Geçmiş olsun canım
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versin
7 den sonra bende yemem canım yediklerimi anlık paylaşayim bariBiz akşam yemiyoruz Sen de yeme. Bebek için 150-200 kalorilik birşeyler yiyebilirsin ceviz sut fındık vb.
Ben hem yedim hemde regl olamamak hemde gazman gibi dolanmam hepsi etken canım cumaya gider çoğu insalalhevet dolunaydan canım. ben de garip bir şekilde şiştim. cumaya göre artı çıktım. ama 1 haftadır tuzu kestim zaten. menüler belli. sonra bir baktım dolunay. ondandır dedim. ama tabi bu hafta regl öncesine de gireceğim. dikkatli olmam lazım.
saol tatlım. radika egeye özgü bir ot. haşlanıyor doğranıyor. içine sarımsak, zeytinyağ ve limon ekleniyor. et yemeklerinin yanında ve makarnanın yanında güzel oluyor.Afiyet olsun canim
Radika ne oda mi bir ot cesidi ilk defa duyuyorum geçen menunde de gordum de sormamistim
Anladim canim bizde hic ot kültürü yoksaol tatlım. radika egeye özgü bir ot. haşlanıyor doğranıyor. içine sarımsak, zeytinyağ ve limon ekleniyor. et yemeklerinin yanında ve makarnanın yanında güzel oluyor.
bilirim karasal iklim ot bilmezAnladim canim bizde hic ot kültürü yok
haftasonu özellikle spor yapmayınca tamamlanmıyor. ben de kalktım leslie yaptım.Adimlarim bitmiyor bugün yaa son 2750 kaldi
akşam yemeği öncesi de 1 tk kür yedim. yazmayı unutmuşum.dün gece kabızlık için kür hazırladım. kayısı+ketentohumu+zeytinyağı+su püre yapıp kavanoza koydum.
19 Aralık 2021
sabah yok
saat 12.30
1 yk kür
öğlen 13.00
sucuklu peynirli sebzeli omlet
domates salatalık
1 tk kuşburnu marmelatı
1 ceviz
1,5 dilim tbe
ara
kahve
oolong çayı
akşam 19.10
5 adet mercan balığı
avakadolu radikalı salata
1 çk tahin pekmez+ 1 lokma tbe
az sonra oolong çayına devam ederim.
yatana kadar 1,5 den fazla su Kahve __Kokusu Zipzip-
Yaa bugun asi oldum biraz kolumda agri var ,onun disinda boğazlarimda agriyor cok zorlamak istemiyorum yavas yavas tamamlarimhaftasonu özellikle spor yapmayınca tamamlanmıyor. ben de kalktım leslie yaptım.
hımm doğru canım aşı sarsar. geçmiş olsunYaa bugun asi oldum biraz kolumda agri var ,onun disinda boğazlarimda agriyor cok zorlamak istemiyorum yavas yavas tamamlarim