Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
İyi geceler canımİyi geceler kızlar. Öpüyorum sizi.
Baya heyecanlı bende takılı kaldım ona adımlar daha yarıdaYargı basladi canim ona bakayim dedim
Yaa ben adım tamamlayım derken yanlışlıkla 26 dk tempolu yürüyüş yaptımAdimlarim bitmiyor bugün yaa son 2750 kaldi
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
Bana yetişmeye çalışıyo
Dogrudur canim. Bende sorayim dedim zaten hic cevap gelmeyinceAfiyet olsun canim
Günaydin canim
Gunaydin canim
Paste yerine daha saglikli seyler yesen artida gelmezsin pazartesi :)
Günaydın abla afiyet olsun
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Hosgeldin canim
Afiyet olsun canim
Günaydin canim
Gunaydin canim
Kahve kokusuna mesajlarin gorunmuyordu sistemsel bir sıkıntı vardi sanirim mesajlar gelmemis
Günaydın ablacim
Günaydın canim
Alerjisi tetiklendi galiba canim ne yiyor ne de gece uyuyabiliyor surekli uyanigiz. Gun icinde de hep agrisi var. Zaten yedigi 2 lokma onu da aksam cikardi. Hala kotu insallah yarina iyilesiryaaaa ben de mama reyonlarından geçerken insan maması sanıyorum bazen aç olunca geliyo kokusu haha
ben de falddine yolluyorum
yaa bak suyla da beklermiş canım aile dışı insanlara,kendi içinde kalanlara yoğunlaşıp belki ailene yansıttın bunu da düşün olur mu kan bağı olan ama bizi üzen insanları bazen olduğu gibi kabul etmek lazım, sadece yaşadıklarına ve sağlıklı olduklarına şükretmek bile mutluluk veriyor çünkü değiştiremiyoruz ama ayrılamıyoruz da ki annen de kaç yaşında kadın artık değişmez sanmıyorum canım ,dediğin gibi keşke daha çok ilgilenip duygusal olarak da doyurabilseydi seni ama kv daha iyi bu konuda sanırım buna da şükretmeli
kız sen naptın bakalım beslenmeni düzenledin mi accık leslie yapıldı mı hele bi anlat
geçmiş olsun canım stresten mi?
Beth18 canım oğluna da geçmiş olsun bişeyi yok inşallah
helallllll geliyorr geliyorrr Elhan abla perşembe son vuruşu yapıyorrr sayın futbolseverlerrr
canım aynen ben bi tahminde bulunmuştum başıma çok geldi çünkü dengeli gitmek en güzeli hayatım
ben de onu soracaktım canım, pilav da salçalı mesela o da tuzlu olmuş 10 yüz milyon bardak hahha
cnm çok siyah çay da çok su içmeyi gerektirebiliyor onu normal tutup bir fincan da limonlu yeşil çay mı içeydin ki
Teşekkür ederimGeçmiş olsun cnm
Aaa başınız sağolsun Allah rahmet eylesin canım
Afiyet olsun cnm
Tamam kaptannn
Hoşbuldum canim nasılsın gecmiste birsey okudum asil sen nasilsin hayirli olsun inşallah kac aylikGeçmiş olsun rabbim şifa versin
Ondan mı şişip duruyorum ben
Hallettim kaptancim merak etme
Hoşgeldin canım nasılsın
Hoşgeldin Zeynepcim
Şifa olsun kaptancim
Ben bir kere daraltirdim anında yapıp verdi ama yerine göre değişiyor idareten ip dolayabilirsin alyansina
Geçmiş olsun canım
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versin
Benim menumle yarışıyor menun canımBugunku menum
Yarindan baslayarak soz guzel listelerle gelecegim.
08:00- yagda 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 sosis.
Ara-11:00- 3 kase sutlac. 1 fincan sutlu kahve. 1 cikolatali gofret.
Ara-15:00- 1 paket biskuvi, 1 kase sutlac.
Aksam:18;00- 1 paket cips.
Su:3,5 lt
Spor; yok .
Sağol canım iyiyim seni sormalı daha çok yeni canım 4 haftalikTeşekkür ederim
Hoşbuldum canim nasılsın gecmiste birsey okudum asil sen nasilsin hayirli olsun inşallah kac aylik
Ben onu düşünerek yürüdüm bitirdim adımlarıElhan ı yeneceğini düşünerek yürü bence. gaz vereyim sana o şimdi 10 km koşuyordur
Aaa hayatım ben 3 hafta önce oldum öyle. Pilatese başladığımın 3. günüydü ne terslik yaptıysam 10 gün hiçbirşey geçirmedi. Benim boynum da kötü oldu. Sonra nir akşam tık dedi boynum, sanki bir kanca ile çekmişler o anda bıraktılar boynumun sol tarafını. Ben de acaba sinir sıkışması filan mı diye düşündüm. Çünkü hiçbirşey rahatlatmadı.sol kolumun üstü omzumdan boynuma doğru bir ağrı var. leslie de yapınca arttı.
Aaa cok yeni ogrendin ozaman Rabbim tamamina erdirsin inşallah 2. mi 3.müSağol canım iyiyim seni sormalı daha çok yeni canım 4 haftalik
Geçmiş olsun canım allah şifa versin.Dogrudur canim. Bende sorayim dedim zaten hic cevap gelmeyince
Alerjisi tetiklendi galiba canim ne yiyor ne de gece uyuyabiliyor surekli uyanigiz. Gun icinde de hep agrisi var. Zaten yedigi 2 lokma onu da aksam cikardi. Hala kotu insallah yarina iyilesir
Yok kuzum...klimamiz bozuldu.. elektrikli sobanın dibindeyim kedi gibi
Amin cok tesekkur ederimGeçmiş olsun canım allah şifa versin.
Bak sen rakibim dinleniyor muymuşElhan ı yeneceğini düşünerek yürü bence. gaz vereyim sana o şimdi 10 km koşuyordur