- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
Amin canımGecmis olsun Allah sifa versin canim
Abla kedileri seviyorum da o günlerde gece cok korkardim beni de yiyecek diyeooyyy kıyamam yaa nasıl üzülmüşsündür , hala da kedilere için ısınmıyorduryüksek giriş üstü toplantı salonu onun üstü 1. kat gülüm kedinin girebileceğini sanmıyorum girerse de artık çıkamazzz benimdirrrrr
Ahaaa ben ama kabağamı benziyom simdi
Bende öyleydim ama sonra tandık çıkıyor sonra aman güvenilmez kiBen tanimadiklarima derdimi anlatirim. Tanıdığıma anlatmam :)
Maşallah çok güzel kilo verdinHep kendimi kandirmisim genc kizken...
Geçmiş olsun canımAnksiyete ve panik atak çıktı.2 sene ilaç kullandım tam anlamıyla geçmedi amaa çok şükür azalmıştı.sonra doktor kontrolünde azaltarak bıraktım.sonra benim hastalıklar tekrardan depreşti.ama bu en kotusuydu ameliyat bile oldum o AP ayrı bir konu.sonra tekrar ilaca başladım.2 sene de öyle kullandım.sonra kendime neyin iyi olup olmadığını buldum.beni kim uzuyorsa ondan uzaklaştım bu bana daha da çok iyi geldi.sana tavsiyem önce kendine neyin kötü olduğunu bul.sonra inan ki çok şey değişiyor
Benim de. Yıllardır kimseye anlatamadım.
Yok canım öyle demek istemedimAhaaa ben ama kabağamı benziyom simdi
Hiçte yalnız kalmadin zaten böyle düşünürsen kaybettin ilaç hiç fayda etmez.rabbimiz yeter gerisi inan ki tefarruat.Evet insan ancak kendisiyle barisinca yuzlesince aşıyor bazi seyleri. Bende hayatımdan cok insan cikardim. Bu seferde cok yalnizim...
O zaman yiyip içelim kendimizden geçelim benim basenlerde firar eder artıkBenim de. Yıllardır kimseye anlatamadım.
Kime yazdın bunu?Anksiyete ve panik atak çıktı.2 sene ilaç kullandım tam anlamıyla geçmedi amaa çok şükür azalmıştı.sonra doktor kontrolünde azaltarak bıraktım.sonra benim hastalıklar tekrardan depreşti.ama bu en kotusuydu ameliyat bile oldum o AP ayrı bir konu.sonra tekrar ilaca başladım.2 sene de öyle kullandım.sonra kendime neyin iyi olup olmadığını buldum.beni kim uzuyorsa ondan uzaklaştım bu bana daha da çok iyi geldi.sana tavsiyem önce kendine neyin kötü olduğunu bul.sonra inan ki çok şey değişiyor
İnsan kendine söylediği yalanı kimseye söylemiyor. Hanginiz Tamam şu tatlı yiyeceğim Akşam yemeği yemeyeceğim demediniz. Bence hepimiz dedik ve sonra akşam da bol pilavlı yağlı yemeği yedik.Hep kendimi kandirmisim genc kizken...
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Bi nick veya alıntı olmadan yazmışsın ya kime dediğin belli olmamışYanlış bir şey mi yaptım anlamadım
Teşekkür ederim@Zipzip- ve E Elif_Eylul kaptanlarım elinize sağlık.
aypare ackerman ve @sulisim güzel bir rekabetti. Her iki kaptanı ve takımını tebrik ediyorum.
Aypare canimkırmızı takımla kupanızi kaldırın.
C _CikiLeta kırmızı kaptanlığın ve güzel eksin için tebrik ederim.
@Zeynebim2020 mavi kaptanlığın hayırlı olsun. Tebrikler.
Aaa dikkat etmiştim o kadarBi nick veya alıntı olmadan yazmışsın ya kime dediğin belli olmamış