- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Evet hedefim 57ydiKorumaya mi geçtin sen canim
Ben de oyleyim canimçünkü sırrını söyleme dostuna o da söyler dostuna demişler bu hayatta yakinima hic bir şeyimi anlatmam kocama bile guvenmiyorum nereden bilebilirim ki gidip kendi ailesine söyleyip söylemeyeceğini
Cok korkuyorum zaten ic savaş çıkacak diye Allah muhafaza yagmalar filan başlarsa çok büyük kaos çıkacakBu market fiyatları ne böyle ya...
İnsanlar kan ağlıor....
Resmen iç savaş bu....
Nice senelere cnm sizedeDogum gunu kutlu olsun babanın nice mutlu seneleriniz olsunben de bu hafta yemistim annemin doğum günü diye
Ben 60tan düşsem rahatlayafam yaaa takılıp kaldmEvet hedefim 57ydi
56.9la bitirdim
Aslında 56,5 gormustum ama wcye cikamadim sabah daha da bekleyemedim
Bu kilomu koruyup spora devam etsem bana yeter
Zaten bazı markalarn büyük şişeleri bulunmuorCok korkuyorum zaten ic savaş çıkacak diye Allah muhafaza yagmalar filan başlarsa çok büyük kaos çıkacak
Dogum gunu kutlu olsun babaninBu yayla çorbası efsane birşey ama içinde pirinç olması olayı bozuo
Bugnde pasta aldm.. Babamın doğm günü..
Ahhh ahhh
Benimde sorunum cok fazla ekmek tüketiyor olmamBenim sorunum tatlıya çok düşkün olmam
Bir de evde çok fazla hamur işi yapılması dikkat edicez artik haftada 1 gün izin veririm kendime onun harici menü yazmam lazım burdaki düzen beni iyi terbiye etti
Saol cnm..Dogum gunu kutlu olsun babanin
Benimde sorunum cok fazla ekmek tüketiyor olmam
Azaltinca kilo veriyorum
Birde abur cubur cok yiyorum yine onuda azaltacagim
TesekkurlerNice senelere cnm sizede
Ben 60tan düşsem rahatlayafam yaaa takılıp kaldm
Ekmek beyaz ekmek hiç yemiyorumDogum gunu kutlu olsun babanin
Benimde sorunum cok fazla ekmek tüketiyor olmam
Azaltinca kilo veriyorum
Birde abur cubur cok yiyorum yine onuda azaltacagim
Geç degil ki canim bu saatten sonra asla sırrını derdini söyleme esine gün gelir insanın yüzüne bike vurma kapasitesi var bunların nişanlıyken evde bir olay olmustu o zaman söyleme gafletinde bulunmustum evlendik bir kavga esnasinda o olayı söylemişti ben unutmustum o unutmamış ondan sonra asla birsey söylememBen o hatayi yaptım maalesef.. kocaya bile güvenme
32 yasindayim canim ne olduSaol cnm..
Eliffff sen bekardn demi
Kaç yaşndaydn
Kızzz onun sözünden ckarsamTesekkurler
Kız verirsin aslında ben çok yulaf yiyordum ekmek yemeye başlayınca vermeye başladım E Elif_Eylul Biliyor hep dedi yulaf yiyorsun 2 dilim ekmek ye sabahları doyurucu
Sen E Elif_Eylul Dediklerine uy
Tüh ya32 yasindayim canim ne oldu
Kardesin kac yasindaKızzz onun sözünden ckarsam
Beni keser
Tüh ya
Seni kardeşime alacaktm
Sen benle yaşıtsn kardeşim bizden 5 yaş küçükKardesin kac yasinda
Sen benle yaşıtsn kardeşim bizden 5 yaş küçük
Kız olsun eline göre büyütürsün
Aksam haberlerde marketlere seker veriyoruz diyorlar firmalar ama marketler stok yapıyolarmis denetleme olucak ve sekere zam yok diyo biz azda olsa biseyler aldık koyduk ama alamayanlarda varZaten bazı markalarn büyük şişeleri bulunmuor
Yağmalanmş çoğu şey..
Şeker yağ peçete pirinç
Bunlar zor bulunuo...
Amannn filiz de kimTesekkurler
Kız verirsin aslında ben çok yulaf yiyordum ekmek yemeye başlayınca vermeye başladım E Elif_Eylul Biliyor hep dedi yulaf yiyorsun 2 dilim ekmek ye sabahları doyurucu
Sen E Elif_Eylul Dediklerine uy
Aaa bi dusuneyim ben bunu
Sende masallah herkese gidiyosun heee kiz ben zenginim ahmete alayim seniAaa bi dusuneyim ben bunu
Zaten 18 yasinda anca gösteriyorum