Ben daha önce gittim. Maalesef cok uzun uzun konusma firsati yok. İlac veriliyor genelde. Bende gidicem yakinda bu gidisle... İstanbulda belediyelerin aile danışma merkezleri oluyor. Orda terapiler oluyor bir incele istersenKızlar bişey soracağım bilen bilgilendirsin devlet hastanesinde psikoloğa giden var mı gercekten sadece ilac verip mi yolluyorlar yoksa dinliyorlar mı
Yok canim gitmedim ilk deda gidecegimDaha önce herhangi bir tedavi gördün mü teşhis kondumu sana canım
Yaaa fareden korkmam da evde de görmek igrencBana fare girdi ya
Ya canim once bi doktora gideyim bakalim oraya da esimle giderim kabul ederse tabiBen daha önce gittim. Maalesef cok uzun uzun konusma firsati yok. İlac veriliyor genelde. Bende gidicem yakinda bu gidisle... İstanbulda belediyelerin aile danışma merkezleri oluyor. Orda terapiler oluyor bir incele istersen
Teşekkür ederim canimaypare ackerman tebrik ederim canim emegine saglik
S sulisim tebrik ederimm kaptanim kaptanligi cok iyi yürüttün emegine saglik
C _CikiLeta Zeynebim2020 kaptanliginiz hayırlı olsun kızlar
Hâlâ huzursuzumYok canim gitmedim ilk deda gidecegim
Yaaa fareden korkmam da evde de görmek igrenc
Hosgeldin ablacim eviniz hayirli olsun güle güle oturun inşallah
Hayırlı olsun ablacım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Hosgeldin canim hayirli olsun insaAllah
Hayırlı olsun ablacım güle güle sağlıkla oturun inşallah
hoş buldum çook teşekkürler , aminnn diyorum inşallah rabbim sağlıkla oturmayı da nasip ederRabbim sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla ailen ve sevdiklerinle oturmayı nasip etsin.
Eğer ki ihtiyacın olduğunu hissediyorsan mutlaka git rabbin sifani versin inşallahYok canim gitmedim ilk deda gidecegim
Oyle olsa aksam sayi dahada yuksek olurNiye 109 kişi gözüküyor acaba bugun sayfaya giren kişi sayısı mi 109???
Once kendinle ilgili birşey ise ikisine de başla. Eşinde sonradan katilir zaten. Konuşmak daha iyi travmalarini buluyosun. Ben devam edemedim hamileydim o zaman sonra da pandemi başladıYa canim once bi doktora gideyim bakalim oraya da esimle giderim kabul ederse tabi
Senin teshisin neEğer ki ihtiyacın olduğunu hissediyorsan mutlaka git rabbin sifani versin inşallah
ooyyy kıyamam yaa nasıl üzülmüşsündür , hala da kedilere için ısınmıyordur1. Katı ben de sevmiyorum abla küçükken 1. Katta otururduk evin icine kedi girmisti kuşumuzu yemisti hain kedieviniz hayırlı oksun hep guzel günler gecirin birsürü mutlu anılarınızla dolsun ablam
Psklyatrin iyimiş Ben mi anlatamıyorum bilmem.Ben çok memnunum doktorumdan not aliyor soruyor dinlemeden göndermiyor anlatmak istedigin yada sormak istedigin bisey varmi diyor,sakin gelmemezlik yapma nezaman olursa ara bile diyor
Bende sosyalfobik var biraz insanlarla içinde olamıyorum ccoukluk tavması yüzündenSenin teshisin nebende en son anksiyete ve manik depresyon vardi. Tabi şuan ne durumdayim Allah biliyor
sağ ol allah razı olsun elhanım kıdemlim kıymetlimmm:)Hayırlı olsun canımAğız tadıyla yaşamak nasip olsun. Alan her zaman kardadir. Memleket nireydi bacı
Hayirli olsun abla hoşgeldinhoş buldum çook teşekkürler , aminnn diyorum inşallah rabbim sağlıkla oturmayı da nasip eder
Bende asosyaldim. Ama fobi şeklinde degildi. Zamanla kirdim birazBende sosyalfobik var biraz insanlarla içinde olamıyorum ccoukluk tavması yüzünden
Ooo kimler gelmiş.sağ ol allah razı olsun elhanım kıdemlim kıymetlimmm:)
malatyalıyım güya da sorsan merkez hariç hiç bir yerini bilmem :))
gülüm burası merkezi sistem pay ölçerli evin altında ki yerede petekler takılacak ve ayarı 2 den aşağı olmayacakmış yasakmış zaten bir de evin altına bir şey döşemişler yalıtım malzemesi adam dedi de neydi unuttum , biz evi yer sahibinden aldık toplantı salonuna da bakayım dedim baktık , petekler daha takılmamış ya mütahhit takmazsa dedim , adam isterse takmasın tüm evlerin tapusu bende onunkileri vermem dedi:))) ikindi vaktiydi baktığımız da yine de soğuk değildi detaylı şekilde eşimin büyük abisi sordu adama , inşallah sorun olmazHayirli olsun abla abla ama yalitim bile olsa cok zor ilk kati isitmak bos salon yanmayacak sonucta annemlerin oyle ben onlara giderken cocuklari kutuplara gider gibi hazirliyorumo kadar cok yakiyorlar ki bide cocuklar gelecek diye ama yok isinmiyor, yazin cok serin bak